- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- SSD kibeszélő
- Dell notebook topic
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Satrafuckar
tag
hi all!!
a konfig:
msi 915p neo2 v2, pentium 630 (3ghz HT), bövebben nevemre katt...
az elözmény:
régebben tök randomszerüen csinált olyat a gép h benyomom, felpörögnek a cuccok, majd kb 3-4 mp mulva lelövi magát.... 4mp mulva teljesen magátol visszakapcsol, mejd 4mp és lelövi magát... és igy ki be ki be akár 1 napig...
ezt eddig kicsi pihentetéssel, alaplap piszkálgatással meg lehettett oldani, sztem vmi kontakthiba, de m jöttem rá h hol...
a hiba:
nah ma ugyanez elöjött... restartolok, me biosban akartam nézelödni, erre ez a kapcsolgatás... nagynehezen emgjavult, akkor pár restartig ment...
majd megin kapcsolgatos, most pedig benyomom, felpörögnek a dolgok, de se kép se pitty se semmi...
tv tuner kiszedve, perifériák lehuzva, ramot kiszedve is probáltam h hátha legalább pittyen ugy vmit, vga-t is kikaptam eccer detto, cmos reset is volt párszor, vinyo is lehuzva szal foggalmam sincs...
gyakorlatilag mintha a ventik kapnának áramot annyi van, semmi más m történik...any idea???
köszi elöre is mindenkinek!!
Új hozzászólás Aktív témák
- A Qualcomm bemutatta a Snapdragon 7 Gen 4-et
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Horgász topik
- PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS Mobile
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- HP EliteDesk 800 - TÖBB DARAB/TÍPUS elérhető!
- HP Compaq Elite 8200 - TÖBB DARAB/TÍPUS elérhető!
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10mag/16szál) +Új RTX 5060 Ti +16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 6800 16GB +16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Intel Core i5 12400F / RTX 4060 / 32GB DDR4 RAM / 1TB SSD konfig eladó jó áron
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest