Hirdetés
- Fiókos M.2 bővítőkártya az Icy Dock keze nyomán
- Alkalmatlannak tartja az Intel igazgatótanácsát a cég korábbi vezetője
- Megfejtette az új GeForce-ok teljesítménygondjainak okát a PassMark
- Tovább csúszik az Intel legfontosabb üzemenek elkészülte
- Megmutatták magukat az ASUS Radeon RX 9070 XT és 9070 VGA-i
-
PROHARDVER!
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lockdown90
senior tag
Sziasztok!
Adott egy gép
2x Opteron 2.2 Ghz
16 GB ECC
MSI alaplap
1 db WD Velociraptor HDD
1 db Asus VGA (eleg regi passziv hutos)
1 db Intel PRO 1000/PTés egy 1 hetes FSP Hexa+ 500W táp.
A gép tökéletesen működött a tegnapi napig, amikor ugyanis beepitesre kerult egy dual halozati adapter
a PCI-e x8 helyre. Ez követően el sem akart indulni a gep, aztan megmozgattam, tapcsatlakozot ki be huztam az alaplapon, elindult mukodott, a gep latta az adaptert.Ma reggel viszont, mikor a bekapcsolo gombot nyomtam csak villant egyet a led, de a gep nem kapcsolt be. Kivettem a halozati kartyat, felraktam az oldalat, igy sem indul el. Mi lehet a problema?
Tappal szerintem nem lehet gond, eleg neki szerintem, mivel ezzel uzemelt, bekapcsolt nap mint nap.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- i7-11700K Komplett, hibátlan Gamer PC, teljes setup eladó!
- MINŐSÉGI gamer pc! RTX 3070 Ti/I7-9700K/32GB Ram/Noctua hűtés/ROG Z390 Lap/7db rgb venti
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X + RX 7800 XT 16GB GDDR6 + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- ASRock Z790 Riptide WIFI + Intel Core i7 14700 + G.SKILL Trident Z5 RGB 32GB DDR5 7200MHz (Garancia)