- A hivatalos árnál jóval többe kerülhetnek az új GeForce-ok
- Megágyazott az egyik exascale rendszerének Németország
- Kvantumpontos OLED óriással bővült az INNOCN gaming kijelzőinek kínálata
- 2 TB-osra hízott a Team Group egyik strapabíró memóriakártyája
- Jóval kevesebbet költ a modern gyáraira idén a Samsung
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- SSD kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 3D nyomtatás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
wrongduke
aktív tag
válasz KüLÖNc #32731 üzenetére
Szia!
Nos én elég körülményes módját találtam a probléma megoldásának. Nem biztos, hogy működik nálad viszont egy próbát megér.
Kell egy működő másik gép, pendrive, DVD-rom. Gondolom pendriveról akarod telepíteni a windowst, nekem EZ a progi kellett. Ez az Asrock módszere, még a gigabyte-nak van egy hasonló, ami ugyan úgy működhet bárkinek.
Gyakorlatilag patcheli a windows képfájlt és telepítő alatt menni fog az USB.
Viszont miután felment a windows újra nem fog menni semmi. A BIOS-ban be kell kapcsolni a PS/2 emulátort az USB-re majd feltelepíteni a driver-eket DVD-ről ami az alaplaphoz van. Utána kikapcsolhatod a PS/2 emulátort, és működni fog minden.Elvileg ha DVD-re kiírod a win10-et és úgy próbálod telepíteni nem lesz gond az USB-vel a telepítés ideje alatt.
Elég bonyi, de mást nem találtam erre a problémára. Célszerű ISO-t csinálni a telepítő lemezről így legközelebb már nem fog kelleni a DVD-rom.
Remélem segítettem!
"A tigris az mindig egy jellem, sőt, jellem és tigris az egy!" Discord: wrongduke#6214
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i7-8700K + ASUS ROG MAXIMUS X APEX Alaplap
- Asztali PC , i5 9400F , 1660 Super , 16GB DDR4 , 480GB SSD
- GAMER PC! i5-10400F / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 480GB SSD / 600W
- GIGABYTE GA-H81M-D2V + i5-4590T + 2x4GB DDR3 1333Mhz + I/O shield + SATA kábel + gyári hűtő
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest