- Két billentyűzettel indít a beviteli eszközök piacán a be quiet!
- Milyen videókártyát?
- Az asztali piacra is jönne a Bartlett Lake-S?
- Házi hangfal építés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen processzort vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Letarolná a kínai AI igényeket a Huawei CloudMatrix 384
- Bluetooth hangszórók
-
PROHARDVER!
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
wrongduke
aktív tag
válasz
KüLÖNc #32731 üzenetére
Szia!
Nos én elég körülményes módját találtam a probléma megoldásának. Nem biztos, hogy működik nálad viszont egy próbát megér.
Kell egy működő másik gép, pendrive, DVD-rom. Gondolom pendriveról akarod telepíteni a windowst, nekem EZ a progi kellett. Ez az Asrock módszere, még a gigabyte-nak van egy hasonló, ami ugyan úgy működhet bárkinek.
Gyakorlatilag patcheli a windows képfájlt és telepítő alatt menni fog az USB.
Viszont miután felment a windows újra nem fog menni semmi. A BIOS-ban be kell kapcsolni a PS/2 emulátort az USB-re majd feltelepíteni a driver-eket DVD-ről ami az alaplaphoz van. Utána kikapcsolhatod a PS/2 emulátort, és működni fog minden.Elvileg ha DVD-re kiírod a win10-et és úgy próbálod telepíteni nem lesz gond az USB-vel a telepítés ideje alatt.
Elég bonyi, de mást nem találtam erre a problémára. Célszerű ISO-t csinálni a telepítő lemezről így legközelebb már nem fog kelleni a DVD-rom.
Remélem segítettem!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó számítógép
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 5600X + RTX 4060 + 32GB DDR4 + 1TB M.2 NVMe SSD! GARANCIA/SZÁMLA!
- Asus PN60 mini pc i3 8.gen, 8GB/240GB, Win11pro, VESA, HDMI, USB-C, RS-232
- Prémium! Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RTX 4060 / 32Gb DDR4 / 1TB SSD
- Lenvoo M90Q Gen 5 Micro - Mini PC - Core i5 14500T- 32GB DDR5 256GB NVMe SSD -gyári WIFI
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- 103 - Lenovo Legion 7 (16IRX9) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Frissítsd PC-det most Akciós gamer alaplap!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest