Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
-
PROHARDVER!
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szami777
addikt
Sziasztok, a segítségeteket kérném.
Kb 2 hete kezdődött (uj vga került a gépbe, ezért újraraktam 2 hete a teljes rendszert, és azóta van ez, random lefagy a gépem, egér nem mozog, nem reagál semmire, csak a házon található fizikai kikapcsoló gomb segít. Ha épp zenét hallgatok, akkro a zene abbamarad és helyette ilyen láncfűrészre emlékeztető hang van.
Win7 ultimate volt fent, ma újraraktam, de ezután is ugyanez, aztán elegem lett, frissítettem win10-re, de sajnos azzal is lefagy a gép kb óránként.
A vga driver telepítése előtt sohasem fagy le, mindig csak utána, de korábban ilyen baj nem volt.
megpróbáltam tavalyi drivert is felrakni, de ott a telepítés közben már lefagyott, szóval a korábbi drivert azonnal elvetettem.Van tippetek mi okozhatja, illetve hogyan tudnám kideríteni?
Tudom, ez így elég tág, de hátha.
Konfig az adatlapomon olvasható.[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen 5 5600, Asus Tuf B550M, RX 5700XT, 16Gb DDR4 3600MHz CL16, 1Tb M.2 Gen4 SSD, FSP 600W 80+Bronz
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
- Panorámás Gamer PC! i7-8700/GTX 1070 Ti 8GB/16GB RAM/512GB+128GB SSD
- ASUS ROG GR6 i5-5200U 16GB 2 512GB SSD GTX 960M - ultra pici, ultra csendes, bivalyerős gép - olcsón
- Lenovo ThinkCentre M710Q Tiny PC (G4400T 2core 2.9Ghz, 8 GB DDR4, 256 GB Nvme, WIN10)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest