Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• ddkkpc

csendes tag

Sziasztok!
    Most elöször irok a fórumba, ha nem a megfelelö topik akkor elnézést...
    Eléggé nagy gáz van ilyet még nem is .....ztam, bárminemü segitség jólenne
    Tegnap vettem egy AM2-es alaplapot, tökjó, zsír új állapot (föleg ránézésre) procit kissé nehezen de beleeröszakoltam, beszereltem a gépházba, rádugok mindent kapcsolnám be és semmi, BE SEM KAPCSOL...próbálgattam igy ugy, de semmi, megáll az eszem...
    Gondoltam esertleg arra is, hogy nem-e ennél a power gombal kell összezárni és rosszul dugtam rá, de nem, akkor felkéne pörögnie mikor bedugom konnektorba, de semmi
    Mondom nem-e van olyan, hogy ha rossz a proci akkor be se kapcsol(mivel igy vettem h ram, proc, lap) - ezért fogtam, a régi rossz, de még bekapcsolni bekapcsolo alaplapom, kitettem asztalra, két tápot rá, konnektorba be és megy, procit levettem róla, cooler rádugva és proci nélkül is felpörgött (szerk:.régi, sajat rossz lapom)
    Ez az ASROCK meg semmi meg se nyikkan...
    kondik nincsennek kifolyva vagy felpuposodva ahogy néztem...szalon állapot alapos ránézés után is :S
    Most elviszem egy szervizféleségbe, nemtom milesz, vagy mi lehet a gond ??
    A gyerek akitöl vettem, nagyon nemtudott mit mondani, azon kivül hogy megkell mérni vagy 4 helyen h kap-e feszültséget akkor és hogy majd beszélünk, de nem hiszem hogy jó vége lesz ^^

Új hozzászólás Aktív témák