Hirdetés
- Apple MacBook
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Okos konnektor: tényleg spórol az áramon, vagy csak pénzkidobás?
- Milyen házat vegyek?
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
válasz
csab991 #5413 üzenetére
ami a bántó, hogy Viktor nekem beszólt pár hete, hogy miért fotóztam le zselefn-t... Nyilván nem tudok veszíteni, és ezért bántom. A kép magáért beszél, és én kérek elnézést. A kép nyilván soha nem bizonyít semmit, de én köszönöm, nem szeretnék menni zselefn-nel többet. Ez a helyzet pontosan a csabamagyar24 kategória. A barátommal versenyzek - velük - és csal, mint az őrült, pedig barátok vagyunk, versengünk, groupban dumálunk. Rohadjak meg, ha elfogaom ezt. Az újak egyébként elég megbocsátóak sokszor, hát én nem, ez az én hibám.
szerk: sokan mondják, hogy kit érdekel, ha csal, hát csaljon. Na igen, de ott a HUN és a HUNGARY meg egyebek. Pontosan abba a körbe kerülünk , mint az orosz és román sofőrök. Hiába vagyok én jó srác, ha ma is bizonyítanom kellett route55-n egy ukránnak, hogy én tiszta vagyok, Idővel olyan negatív lesz a reputációnk, hogy nem indulnak el ellenünk.
Új hozzászólás Aktív témák
- GARANCIÁLIS BONTATLAN MINDEN MACBOOK AIR M4
- Tyű-ha Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 Profi Érintős Laptop 14" -50% i7-10610U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest