Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
vzso
aktív tag
válasz
tutuhawer
üzenetére
Szia!
Én a Route 55 -ön mentem néhányat (8-9 -et) és 2:46-körül hozott 911 GT3. Mivel ez single volt, ez kb ua az idő mint a 2:34 privátban ahol nem nyomják folyton a mágnest (legalább 6-öt kaptam) rád.
Megnézheted az eredményt a netten, de frissíts rá mert még nem volt időm ezen a pályán. -
tutuhawer
őstag
válasz
tutuhawer
üzenetére
Segítsen mindenki, ítéljük meg együtt, ne legyek én a szemét, ahogy Viktor írta nekem. Tessék bizonyítani, hogy hülye vagyok, vagy tessék mellém állni:
Ha valaha is bántott az orosz csaló...
Ha valaha a csetben szidtad a dél-amerikaiakat...
Ha valaha kiléptél, és meguntad a multit...
Ha valaha hitted, hogy a report gombbal segítesz...
Segíts most. vagy nyerünk egy kiváló pilótát, akit azóta több roppant csúnya idő miatt le van nullázva, vagy kiderül, hogy az egész magyar közösség nem törődött eddig az üggyel, és a homokba dugta a fejét mindenki. Most nyomkodjuk de ne a report gombot... A nyilakat jó ügyesen! Tessék menni, az idők ott vannak
Új hozzászólás Aktív témák

- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4206, 100% Akksi
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 85%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi