Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Céleszköz: LG Smart Monitor Swing
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
callmeakos #3477 üzenetére
Lotus vagy TT RS? lvl 27 vok és ezen dilemmázok most éppen...
Mentem most Focus RS ellen de elkentem a száját.
Igaz elég béna volt a gyerek...
mod:
Jaja, BM lvl 23-tól van csak.
mod2:
Jah és a Cayman milyen? Felejtős?
-
tutuhawer
őstag
válasz
callmeakos #3473 üzenetére
ez a TT nagyon jó. Megizzaszt, de az r34 is izzasztó néha. Ez meg fele annyi tuninggal megy úgy, mint a Skyline. Annak is ilyennek kéne lennie legalább
-
Brucehun
aktív tag
válasz
callmeakos #3427 üzenetére
ugyan ez Brucehun
-
tutuhawer
őstag
válasz
callmeakos #3449 üzenetére
na, itt vagyok én is, hamagyorsan összegurítom az árát, és megnézzük, éhesen, álmosan, fáradtan hogyan megyek vele. De a lelkesedés sokmindent megold ám...
szerk: na meg a jó zeneválasztás is segít... nick sentience, tom colontonio, greg downey és barátaik -
callmeakos
veterán
válasz
callmeakos #3448 üzenetére
Sajnos így 2-3 óra tapasztalat után be kell valljam nem túl jó választás a TT. Persze hobbi autónak kitűnő, de versenyt nem ezzel lehet nyerni. Legfőképpen azért, mert irreálisan erősebb ellenfelek ellen tesz be (többségében T3as boostos!!!! autók ellen vagy ultimate pro tuned T2-es autók ellen: 450-460 al kezdődő RX7 ellen vagy 550-el kezdődő Exige ellen) Amik ellen ugye mondanom sem kell hogy a kanyarban ott hagyják mint a huzat. De a gyorsulása na az nagyon odavagdos. Z4 GT3 at úgy hagyja ott mint a sicc.... Persze pro partokkal lehet ezen segíteni... (Pro cuccokat nehezen lehet nyerni versenyeken és Boostos partokat meg nem nagyon mernék beletenni, nehogy fölöslegesen vesszen kárba a cucc....)
-
tutuhawer
őstag
válasz
callmeakos #3445 üzenetére
heritage and diamond 2:43. A nagyon régi bérelhető R8-as audival jobbat mentem, a mostani korban a Pro audi r8-cal főleg. Balesetre gyanakszom a pálya végén, ennél talán jobb idő is lehetne.
szerk: a petersburg dam pedig tud tartogatni meglepetéseket. Én is tanulom még a pályát... -
tutuhawer
őstag
válasz
callmeakos #3445 üzenetére
OK, ezek az általános tapasztalatok. Az óriási dolog lehet minden ingyenes játékosnak, hogy az erő vele van, és az utcai tuned alkatrészek is jó alapot adnak. A kanyarodást majd még kell gyakorolnia mindenkinek, de új az autó, ez nem is csoda.
-
tutuhawer
őstag
válasz
callmeakos #3442 üzenetére
ok, köszönöm. Most dolgozom 20 percet, utána megnézük, mit toltál a masinával. Miattunk powerupot ne használj ám, jól fog jönni az multiban is biztosan.
-
tutuhawer
őstag
válasz
callmeakos #3439 üzenetére
nem ismerem mindkettőt. A TT-t kb fél éve 2-es szinten vezettem - kibérelve. De annyira nem sok az infó az audiról, hogy az már röhej. Alig van pár pilóta, akinek van neve és mért ideje is a kocsival. Persze van egy megbíható srác, aki nagyon komolyan megy vele a stat oldal szerint. Bizakodom én is, kb a skyline mellé várom ezt a gépet. Felébresztem tesómat, amint hazaérek, és átküldöm a másik szobába. Az iskolába meg majd fáradtan megyek.
szerk: tolj már néhány single player időt a géppel légy szíves. De nehogy belehibázz a körbe ám! -
callmeakos
veterán
válasz
callmeakos #3439 üzenetére
Lajárt a szerkesztési idő ezért az új hsz.
Nem bírtam magammal. Ha már a TT-ért megkopasztottam magam akkor már azért is azt vettem meg. Ezvan
-
callmeakos
veterán
válasz
callmeakos #3438 üzenetére
De most jut eszembe hogy a Skyline is 480.000$. Tutu te már ismered mind2őt. Nos?
Franc hogy nem tok választani -
tutuhawer
őstag
válasz
callmeakos #3436 üzenetére
hát, a következőre is kell várnom fél évet biztosan, úgyhogy most egyelőre ennyi. Majd jön más újítás, azzal is jó leszek egy darabig. BMW M3 E30 vagy E92 lenne a tuti, de azok marha elérhetetlenek jelenleg.
-
tutuhawer
őstag
válasz
callmeakos #3434 üzenetére
8 hónapja örültem így játéklóvés autónak... az a skyline volt. Most ez a gép. Made in Hungary
-
Brucehun
aktív tag
válasz
callmeakos #3367 üzenetére
veled eggyiknap versenyeztem igaz?
-
Beeerka
aktív tag
válasz
callmeakos #3359 üzenetére
Van ez így, nekem is ritka az alkatrész, holnap már végre gépközelben leszek, és kiderül, megszeretett-e azóta hogy nem játszottam
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
callmeakos #3339 üzenetére
Az ilyet remélem banolják azonnal.
-
SylarHUN
senior tag
válasz
callmeakos #3339 üzenetére
Száradna le keze, lába.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
callmeakos #3315 üzenetére
Nekem az nem hiányzik vhogy. De lehetne, max nem indulnék rajta. Midnen esetre több köze lenne az ügyességhez mint egy drag pályának.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
callmeakos #3312 üzenetére
Írj az EA-nek, hogy szeretnél egy drag race pályát is.
-
1NST1G8R
senior tag
válasz
callmeakos #3312 üzenetére
Nos kanyarodni nyilvan minden palyan kell, de ezek mind gyors palyak es az szerintem vitathatatlan hogy szamit a vegsebesseg. Waterfronton pl hiaba megyek vegig 56mp alatt RS3-al, kb semmire se eleg (4000. hely korul van statban) mert meg nincs felhuzva a verdam es nem vagyok 50 szintu sem. Ami nektek hianyzik szerintem az inkabb egy olyan gyorsulasi verseny ami pl az Underground-ban volt, na ott tenyleg a segesseg szamitana.
-
mr.kocka
aktív tag
válasz
callmeakos #3296 üzenetére
Köszi, viszont én olyat láttam, hogy ugye kijön az eredmény, utána hogy mennyi pénzt kaptam. És mondjuk volt 10ezrem, kerestem versenyen 1500-at és 12500 lett, utánna húztam egy kártyát, amibe volt egy ezres. Ilyet már többször figyeltem meg.. Néha azt gondolom, hogy előre megvan, hogy mit ad...
-
mr.kocka
aktív tag
válasz
callmeakos #3294 üzenetére
Van valami tanácsotok, hogy versenyek után melyik kártyát húzzuk, hogy alkatrészt kapjunk? vagy tudtok tanácsolni valamit, hogy lehet "könnyebben" szerezni?
-
Putyin90
senior tag
válasz
callmeakos #3287 üzenetére
A Porsche (38-as szinttől, 1,000,000 $) is és az M3 (40-es szinttől 1,200,000 $) is nagyon drágák.
-
Putyin90
senior tag
válasz
callmeakos #3283 üzenetére
Akkor mit ajánlasz helyette?
-
sunny84
senior tag
válasz
callmeakos #3256 üzenetére
béna is ráadásul meg noob is mert lvl49en mágnesezik , good work soldier
(#3258) noxwill : én személy szerint utálom a bömbölőket Hondás mivoltom miatt , de a gameba nem rosszak ..
-
V.Dave
senior tag
válasz
callmeakos #3256 üzenetére
nájsz wörk
-
tutuhawer
őstag
válasz
callmeakos #3241 üzenetére
nyilván annak, aki szereti, nem drága, az biztos, hogy 1 hetes tesztre nekem sok. A corvette-et megvettem, de ezt nem fogom, az biztos. Most ez az egyetlen játéklóvés autó t3-ban, amit még nem vettem meg.
-
Brucehun
aktív tag
válasz
callmeakos #3229 üzenetére
Itt olsvashatsz róla bövebb infót: [link] !
És az az érdekes az egészben, hogy amikor bejelentették a hírt azóta nem enged be a játékba! -
Brucehun
aktív tag
válasz
callmeakos #3226 üzenetére
Én is ezzel szembesűltem!
-
mr.kocka
aktív tag
válasz
callmeakos #3202 üzenetére
Ez qva jó
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
callmeakos #3202 üzenetére
Bomba kép.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
callmeakos #3194 üzenetére
Lényeg, hogy megy. Én is tolom most mint egy félőrül, kell még 45k a RX7 BM-hez.
Elkurvultam és TE-eket nyomok.mod:
Amúgy ha jól látom, ez a progi csak két magot használ. kénytelen voltam megemleni a cpu órajelet emiatt.
-
Balller
tag
válasz
callmeakos #3155 üzenetére
Sziasztok!
Az Audi A1-ről annyi hogy az a 340km/h ezzel a stattal hihető.
Az én A1-em 543,542,515-ös stattal, nitroval visz 368km/h-t és még lehetne jobb cuccokat is tenni bele.
ezek vannak benne most:
medion motor 8,8,0
veló turbó 6,9,0
medion váltó 9,6,4
ventura felfügg. 4,6,12
ursa fék 0,0,7
medion kerék 4,7,9 -
vv5204
senior tag
válasz
callmeakos #3175 üzenetére
Van akinek bele fér, van akinek nem. Nekem momentán egyszer fért
bele. Vettem egy A1-et, de már az is a multé...tutuhawer
Azon a weboldalon szerepel ahonnan a játékhoz a trainert lehet letölteni.
Már hetekkel a megjelenés előtt ki lehet próbálni a kocsikat...
Ezt én is Free Rooam-ban meg szoktam tenni.De ezt most tulajdonképpen le se írtam.
-
tutuhawer
őstag
válasz
callmeakos #3172 üzenetére
mert többen vannak, azért. Lehet, hogy a százalékos mutatóban élen járnánk... Amit nem hiszek, de akár lehetne is, és akkor hiába magyarázkodnánk a játékban, csaló népség lennénk. Szerencse, hogy nem így van, ellenben épp ma beszéltem egy sofőrrel, aki a legtöbb pályáról képes kipattintani a csalókat is... Járnak köztünk ilyen játékosok is.
szerk: a bmw m3 e30 t2-es lesz, ha lesz? ezt honnan lehet tudni? -
tutuhawer
őstag
válasz
callmeakos #3170 üzenetére
a magyarok közt is van csaló - a tagadós fajta...
-
tutuhawer
őstag
válasz
callmeakos #3163 üzenetére
illetve a skyline r34-et építeném fel még - egy felni kell és kész. Arra még elvernék boostot,de az sok lenne nagyon
Minden más boostos tétel is sok, de az különösen. Egyébként holnap festem a skyline-t...
-
tutuhawer
őstag
válasz
callmeakos #3161 üzenetére
Jaja, nekem se tetszik, a régi sedan-féle stílus jobb, meg a vonalai is jobbak. Egyébként ha lenne lóvém se venném meg, t2-es boostosok közül bmw 135i vagy audi rs4 lenne, a t3-ból egyértelműen bmw m3 e92. Pár héten belül meg talán érkezik a bmw m3 e30 szerintem t1-be, abban a kategóriában azt szívesen vezetném még. Más kocsit boostért nem vennék, mert nem kell.
-
tutuhawer
őstag
válasz
callmeakos #3158 üzenetére
áááá, azzal szerintem nincs gond. A boost jó sokáig gyorsítja ám ezeket a kocsikat. Az új subaru impreza is majd fasza lesz, kaptam már róla pár fülest. A t2-ben kiváló gépnek minősül majd...
-
tutuhawer
őstag
válasz
callmeakos #3155 üzenetére
hát, az a rekord ideje a csávónak. Az a baj, hogy az A1-es Audit megítélni én nem tudom... passz. Nekem első blikkre hihető egyébként.
-
V.Dave
senior tag
válasz
callmeakos #3124 üzenetére
jó drága hobbiautó meg kell hagyni
amúgy valaki tapasztalt már olyat hogy Gallardo vagy R8-as ellenfél és a kocsijával nem stimmel valami? Konkrétan úgy értem hogy pl R8 úúgy kanyarodik meg viselkedik mint egy elise.
-
odébbb
tag
válasz
callmeakos #3124 üzenetére
Köszi de énnekem ezzel kel menni , vagyis beérni .( bebuktam ).
SAJNOS !!! -
callmeakos
veterán
válasz
callmeakos #3121 üzenetére
-
SylarHUN
senior tag
válasz
callmeakos #3019 üzenetére
Nem.
Ezek komolyan ott röpködnek a vidámparkban. -
tutuhawer
őstag
válasz
callmeakos #2990 üzenetére
nem igazán vettem észre az én gépemen..
-
tutuhawer
őstag
válasz
callmeakos #2988 üzenetére
itt ma senki se normális
Én se, mert kis gondolkodás(pár hónapos) után lepusztítottam a tic tac matricát a bmw M3-ról... És éppen az új matricázás közben dobott le a játék, remélem, megvan még... ma már mindenki Tic Tac festéssel járkál, gondoltam kell valami új. Nem is bonyolítottam nagyon, Kit Kat lesz helyette...
régi:
új: ??? -
odébbb
tag
válasz
callmeakos #2883 üzenetére
már megvan kék sárga gyárilag , és egy fos ..
lassu -
Qru
MODERÁTOR
válasz
callmeakos #2878 üzenetére
Így jártam a digitális tv evőmmel. Megvettem és kiderült ez ég egyadta világon nem hoz be semmit. Nem hw hiba, csak nem elég erősen sugároz az adó.
Azt mondtam, hogy kaptam eget ajándékba is ezért szeretném másra becserélni. Persze ez a boltoson múlik. De ha úgy visz vissza, hogy nem támogatja a játék tuti elhajtják a vérbe. -
Putyin90
senior tag
válasz
callmeakos #2878 üzenetére
Nem azt fogom mondani, nyílván.
Egyébként 3 napon belül indoklás nélkül elállhatok a terméktől, amennyire tudom. -
SylarHUN
senior tag
válasz
callmeakos #2861 üzenetére
Az lehet, hogy Internetes rendelés engedményes ára: 3 590 Ft
Csak hogy:
Szállítási költség: 990 Ft / csomag,
rendelt játékok számától függetlenül.
Battlefield 3: ingyenes szállítás!
Heroes 6: ingyenes szállítás!Tehát drágább!
Személyes átvétel esetén: Bolti ár: 3 990 Ft
-
sunny84
senior tag
válasz
callmeakos #2830 üzenetére
jó az r34 de kell rutin hozzá , meg kell szokni .. sky r34 ebben a játékban 1 külön kategória ..
de ha megrántod rendesen és lesz nagy rutinod hozzá félelmetes dög leszanno én is sokat küzdöttem vele , de megérte
-
tutuhawer
őstag
válasz
callmeakos #2843 üzenetére
értem.
-
tutuhawer
őstag
válasz
callmeakos #2838 üzenetére
a most kezdő játékosnak ezzel azt üzened, hogy nincs előrébb, ha nem fizet be azonnal, nem? Vagy rosszul értelmezem megint?
szerk: csak mert ez nem igaz, ellenben jókora tévedés... -
tutuhawer
őstag
válasz
callmeakos #2838 üzenetére
bristol and bayshore (42) kiváló terep, lehet hasítani üres géppel is. Blackwell bridge (38) és paradise hotel (39) is elég nehéz. Waterfront (44) is nehéz tud lenni... Válogathatsz ezek közül...
-
tutuhawer
őstag
válasz
callmeakos #2832 üzenetére
azt állítod, hogy nem vagy előrébb a bmw-vel és a 959-cel, csak az előrelépés, ha veszel még egy starter packot? jól értelmezem?
-
tutuhawer
őstag
válasz
callmeakos #2830 üzenetére
el fog fogyni a pénzed... tutira menj! trükkös ám az r34
-
tutuhawer
őstag
válasz
callmeakos #2804 üzenetére
azt a stílusod határozza meg, melyik a jobb neked. Pár napja írtam én is, meg nfree is egy összehasonlítást, olvasson vissza, aki M3 v 959 ügyben gondolkodik. Nekem M3 az Isten. Ami 1,2 millió dollár - most már... Régen 2 millió volt
És íhy sem az a legértékesebb autóm, hanem a nissan gt-r, ami nekem egy majdnem 3 milliós fejlesztési projekt már... 4*600 000 + 5*60 000 az 2,7 millió, és a bele esetleg megvett alkatrészek max 150 000 értékben, az összesen 2 850 000 dolláros autó
-
tutuhawer
őstag
válasz
callmeakos #2775 üzenetére
a campus lett volna a másik tippem
Mindenesetre sejthette volna a sofőrkolléga, hogy hosszú távon bajban lehet a nissannal. Az elise-re meg azt mondom, az derül ki, amit írsz, az Audi A1 jobb, erősebb. Menj kicsit jobban az audival Runo, mert az 1:32-nél jobbat kell tudnod... meg a porschéval is. A kérdésem, hogy milyen tuningolt gallardóval toltad azt az időt, amit látunk a statban? vagy én mentem szarul a starlight streeten a bmw-mel?
jól elkaphattad azt a kört... meg a verona tunneles gallardós kör is jól sikerült, a porsche 959-cel kevesebbet nyomtam
-
tutuhawer
őstag
válasz
callmeakos #2773 üzenetére
OK. De 59 másodperc... jó sokat adtál neki, illetve kapott tőled. Sokan mondják egyébként ettől az esettől függetlenül is, hogy faltól falig mennek egyes autókkal, pedig ez korántsem törvényszerű, attól még, hogy kevés a tapadása. A nissan gt-r a játékban tökéletes példa erre. Lehet azzal is hibátlanul menni, falazás nélkül, stb, csak jó nehéz.
De 59 másodpercet hol szedett össze a komoly pilótánk... az rejtély nekem.
-
tutuhawer
őstag
válasz
callmeakos #2770 üzenetére
Nem az a mérce... ma már bárki lehet 50-es szinten. Ellenben az 59 sec sokmindent elárul. Ismételten nem baszogatlak, de a szintre rámondani, hogy az már komoly, legalábbis komolytalan. Minden team escape huszár is lehet 50-es és attól még komolytalan, mert 59 másodpercet kap. Esetleg a nagyon hosszú hastingsen vagy valamelyik brutális hosszú pályán jön össze az 59. Akkor viszont miért nyom rá, ha a dnf veszélye is felmerül... OK így?
A mitsu eclipse a többihez képest? Az információk nem pontosak, mert nagyon kevesen használják. A személyes véleményem, hogy igen, gyenge a többi t-es nagyágyúhoz képest, ami a nissan 240 sx és a silvia az ingyeneseknek.
-
tutuhawer
őstag
válasz
callmeakos #2765 üzenetére
ez azt (is) bizonyítja, hogy a GT-R sofőrje volt komolytalan
-
werevolf593
tag
válasz
callmeakos #2763 üzenetére
Ez gyors volt, köszönöm!
Tetszik, ma este begördítek egy példányt a garázsomba...
-
werevolf593
tag
válasz
callmeakos #2750 üzenetére
Szia!
Csinálnál egy képet az RX7 Battle -ról a garázsban, amin látszana milyen alkatrészek vannak benne alapból?
Vagy már belepakoltál jobbakat mióta megvetted?Köszi előre is!
-
MBazsee
tag
válasz
callmeakos #2758 üzenetére
Vannak, de kb. olyanok, mint a boltban, vagy gyengébbek.
Akkor megvan az új géperejű járóművem szerintem, de még kérnék néhány véleményt, hogy elbizonytalanítsatok. -
MBazsee
tag
válasz
callmeakos #2754 üzenetére
Jól megy a kicsike? Mert erre most lenne pénzem, lecserélném a "régi" RX-7-est. Vagy inkább várjam meg a Lotus Elise-t?
Kérem a szakértők véleményét. Köszönöm!
-
vv5204
senior tag
válasz
callmeakos #2750 üzenetére
A majd 500 körüli statos RZ változattal már volt dolgom. Elise gyilkos.
Ügyes sofőr kezében nincs kec-mec, letolja a 959-(em)et is. -
csab991
senior tag
válasz
callmeakos #2733 üzenetére
Így van, ez elég idegesítő szokott lenni, ha betorlódunk 3-an a kis sikátorban akkor eléggé lelassít.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
callmeakos #2726 üzenetére
Állat az enyém sokkal visszafogottabb: kép
mod: Akkor nem is vagyok olyan sz@r ezzel az idővel.
Én ettől a Imprezától sem vok elájulva ami most van. Talán mégis csak az Evo X-et kellett volna vennem...
-
Stirbi
addikt
válasz
callmeakos #2708 üzenetére
Félreértés ne essék, nem a GT-R re céloztam.
-
tutuhawer
őstag
válasz
callmeakos #2667 üzenetére
az tény,hogy illlett volna lassítania. Mindenesetre a 3000 m épp a lélektani határ lett volna. Én ha nagynéha megyek, akkor mindig figyelek az ilyen esetekre.
-
1NST1G8R
senior tag
válasz
callmeakos #2667 üzenetére
Sokan nem tudjak hogy az ecape nem verseny, az elejen en sem vagtam, ezt mondjuk egyertelmubbe tehetnek valahogy, de akinek lvl50ig se esik le azzal tenyleg baj van, plane ha nagykepu is hozza. Hat ez van, noobok mindig is voltak...
-
1NST1G8R
senior tag
válasz
callmeakos #2665 üzenetére
Bovebben?
-
1NST1G8R
senior tag
válasz
callmeakos #2663 üzenetére
Regi. Az uj mar lenyomott volna szerintem, bar nem tudom mennyire jo, nem sok infot hallottad eddig rola.
-
1NST1G8R
senior tag
válasz
callmeakos #2639 üzenetére
Na ez vicces volt, ahogy tolja felfele a kis papirfecnit a millios verdak fele...
Egyebkent en ossszeeskuvest sejtek a dolog mogott, szerintem nem kizart hogy az egyes gyartok perkalnak azert hogy milyen eros legyen egy egy tipus a jatekban. Mas esszeru magyarazatot nem tudok elkepzelni, hacsak nem annyira barmok hogy tenyleg leszarjak mennyire megy egy verda a valo eletben...
A patch az holnap jon ha jol tudom, de lehet atraktak mara.
-
csab991
senior tag
válasz
callmeakos #2532 üzenetére
Azért kételkedem, mert a 959 még nem volt benne egyetlen NFS játékban sem, kivéve a Porsche Unleashed-et, de akkor még ugye nem lehetett ennyit módosítani.
-
1NST1G8R
senior tag
válasz
callmeakos #2532 üzenetére
Az A1-re nem lehet.
-
V.Dave
senior tag
válasz
callmeakos #2473 üzenetére
Teljesen egyetértek.
Az még mellette elég elkeserítő hogy amilyen játszhatósági "szintre" vitték fel a játékot, értem itt a hemzsegő bugokat, fizikát, különböző glitch-eket, azzal párhuzamosan tetemes pénzt kérnének el játék teljeskörű használatáért. -
tutuhawer
őstag
válasz
callmeakos #2476 üzenetére
Hát ne a waterfront roadra meg wp and lyonsra menj a kotusszal, ha kérhetem. Ne bohóckojunk, simán lehet akár esélyed is ezek ellen a lotusszal, ha jó pályát választasz
-
tutuhawer
őstag
válasz
callmeakos #2473 üzenetére
Az tuti, hogy most megkapod a banánt, a paradicsomot, de még egy zongorát is neked dobok:
teljesen ki vagyok bukva, hogy mindenki a pénzen problémázik: csak hogy tiszta vizet öntsünk a pohárba: van jó pár ismerősöm, akik a karrierjük nagy részét a team escape nevű nevetséges játékmód nélkül nyomták és lett pénzük és vettek meg mindent... Én vagyok az egyik még élő példa, hogy bószt nélkül is lehetsz jó sofőr, 50%-os sofőr, megkaphatsz minden autót, én kizárólag a 370Z-t nem vezettem sohasem a korai pénzes kocsik közül. Nem csak 3 autó közül választhatsz, van több is, a TUTUHAWER003-at kurvára kibaszottul ajánlom megtekintésre, elemzésre. A kezedben a lotus elise, menj azzal, nem értem a problémát, de nagyon nem... Aki a "boosttal lehet csak menni" elméletet mondja még, az azt állítja, hogy egy szar vagyok, szarok vagyunk sokan. Ez elfogadhatatlan. Most nagyon buta lettem, úgyhogy leírom, hogy nem minden esetben jó, hogy mint újonc, bejössz, és kimondod, hogy a játékot NEM lehet, meg CSAK BOOST, meg stb. Sok új regisztrációs kolléga jön és mond ilyen tuti dolgokat ahelyett, hogy odatenné magát a pályán. Nem nyerő ez... Több verseny, fenn a fej, ott a példa, a hülye gyerek története a 2471-es hsz-ben: LINK
Tessék versenyezni leszegett fejjel, faszom... -
GabN73
addikt
válasz
callmeakos #2467 üzenetére
Én se játszok rajta sokat, mégis elég hamar kerestem 200K-t.
-
vv5204
senior tag
válasz
callmeakos #2467 üzenetére
Milyen mókás. Én is pont ezen gondolkozom. Még egyszer nem adnék
ki pénzt a starter pack-ra, de kéne már egy T3-mas. A három 600.000-res
gép közül mindegyik csapnivaló sajnos, az A1-emmel sokkal jobb időt lehet
menni.
Még 1.000.000-ért a 959-es a legjobb vétel, de azért sokat kell bokszolni. -
GabN73
addikt
válasz
callmeakos #2465 üzenetére
GTren kívül bármelyiket, bár az r8at se preferáljuk. Inkább szerezz több lovettát
-
callmeakos
veterán
válasz
callmeakos #2463 üzenetére
Mondjuk lehet hogy van vmi hasznak. Az előbb mentem egy Escape-et egy 549-503-494-es RX7-RZ-vel és rendesen eltángálta az én "sima mezei" RX7-emet. Lehet hogy jó verda, de sztem egy rendes tuningal megáldott A1/Elise/Exige ellen lehet nincs esélye. Nem tudom, mindenesetre én nem próbálom ki, sokallom azt a 3000 bósztot rá
-
törölt tag
válasz
callmeakos #2395 üzenetére
nyugodj meg, cash-ér lehet majd venni
-
Szelep
senior tag
válasz
callmeakos #2384 üzenetére
Mostanában én is sok (haszontalan) cuccot nyerek.
Szerk: Mióta megvettem a Z4-et nagyon sokszor rak be ellenem 50-es szint környékén járó embereket sz@rrá tuningolt T1-es és gyakran T2-es kocsikkal. Esetleg alacsonyabb szintűek ellen, de egy kis boostnak hála nem gyenge T3-as négykerekűekkel rendelkeznek. Ezt jobb ha megszokom, ha Z4-gyel mászkálok?
-
GabN73
addikt
válasz
Hát megnézzük hogy kedves e most is...
-
törölt tag
válasz
Jah én is nyomtam 1 órát, és 4 partot is adott, ebből 2-t be is építettem, mert jobb volt, mint amik eddig bent voltak. Pl. T2-es 6-4-1 pottyant....
-
tutuhawer
őstag
válasz
callmeakos #2372 üzenetére
Abszolút egyetértek, munkaidőben, miközben van egy kis holtidő, autós videókat is nézek, és bizony a Nissan Z33 egy kis nismo motortuniggal komoly nagyon. Ahogy a Skyline r34 is technikaliag egy brutális gép, a játékban sajnos kevésbé ütős.
-
1NST1G8R
senior tag
válasz
callmeakos #2343 üzenetére
Hiába van felhúzva, sz@rt se ér. Max gyémántot kergetni jó...
-
sunny84
senior tag
válasz
callmeakos #2343 üzenetére
- nem annyira rossz dög , hangja odabasz, kasztni is fasza , felni is egyedi meg az ug2 es festés is ..
- gyorsulni gyorsul , végre jó , hát a kanyarban nem kell hasra esni előtte , multiban ezért nem teljesen versenyképes , zsaruzásra jó ( egyénire és team escapera is )#2345) SylarHUN , fasza lett az rx7 is meg az aston is
-
kaoszamigó
csendes tag
válasz
callmeakos #2331 üzenetére
Ez a top gear matrica szet ezt ugy kértem az angol oldalra irtam hogy szeretnék 1 top gear matricát legyenek szivesek elküldeni 3 nap és megkaptam bent volt a vinylek közöt semmi extra
-
törölt tag
válasz
callmeakos #2310 üzenetére
Bocsi én nem véleményezek, mindenkinek más az ízlése, én spec 1 színű autókkal megyek....
-
s.malacka
tag
válasz
callmeakos #2261 üzenetére
Lehet Csernobil még mindig sugároz azért lett ilyen nagy
Vagy a Carbonból áttette a spoilert.
Amúgy keress rá guglin tele van ilyen szemét csalásokkal a sok kis p@cs meg ezzel élvezkedik.
Ezeket az oldalakat töröltethetné az EA.PL.:
-
tutuhawer
őstag
válasz
callmeakos #2261 üzenetére
a sebesség csúnya, igen, a szárny is. Namost a szárnyat artmoney-val lehet növelni, amennyire tudom. Jó régen mondták nekem, nem tudom, hogy ma is Ok-e a dolog...
szerk: most én megyek keveset, azért nem találkozom ennyi csalóval? Heti egy az adagom, mondjuk... -
SylarHUN
senior tag
válasz
callmeakos #2259 üzenetére
Csak tiszta installal működik. Az az nem lehet semmi a hdd-n.
-
s.malacka
tag
válasz
callmeakos #2250 üzenetére
Kitalálhatnának már ezek ellen valamit,mondjuk elég gagyi játékoknál is már csinálnak Punkbustert vagy HackShield-et és azt fejlesztik folyamatosan van,hogy 1-2 naponta frissítik így megunják a csalók és eltűnnek.Valami ilyesmi kéne ide is.
-
tutuhawer
őstag
válasz
hihetetlen, hogy én ilyen üzenetet még SOHA nem kaptam. tudok róla, hogy mások igen, de hogy én egyet se, az 100%
-
SylarHUN
senior tag
válasz
callmeakos #2251 üzenetére
Rohadna le a keze az összes hackernek!
Miért jó ez nekik? -
callmeakos
veterán
válasz
A vicc az hogy a 3as csatornán mások is látták.....
-
GabN73
addikt
válasz
callmeakos #2247 üzenetére
Wááá, nemsokára veszek én is starterpackot, aztán lehetlesz majd neki csapatni
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ingatlanos topic!
- Okos Otthon / Smart Home
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Synology NAS
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 32GB DDR5 512GB SSD FHD+ Érintőkijelző Garancia 2026.01.15
- HP LaserJet Toner - Fekete W9004MC ÚJ Gyári Dobozában
- MacBook Pro 14 Apple M1 Pro 2021 16GB RAM 512GB SSD 3K Retina kijelző 246 ciklus
- Hynix 4GB (2 x 2) 1066 MHz DDR3
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 4 i5-1345U 16GB DDR5 512GB SSD FHD+ Garancia 2027.11.10-ig
- Xiaomi Mi 10T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest