-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Severinus
csendes tag
Szia!
Hm... hát ízlések és pofonok. Ugye az a szerencse, hogy mindenki lassabb, mint ezelőtt.
Skillek: biztos nem fogod elqrni, sokunk kiír(t) 1-1 példát/tippet, ami sztem elég jó támpont. Igaz, ahogy néztem, Nálad a sok verda tápolása lesz a gond, nem tudom milyen mennyiségben és minőségben(!) kaptad a skilleket. Azt javaslom, hogy jelölj ki Magadnak 1 "verseny" és 1 "hajsza" verdát, amit felhúzol skillekkel, ezeket "tesztelgeted". Ha megvan a kívánt beállítás, akk. azzal húzd fel a többi verdát, tetszés szerint. Ha sok autóm lenne valszeg így csinálnám, mondjuk 6 autónál is így tettem. Megsúgom, a Porsche-t érdemes Nálad felhúzni, eddig nem bírtam velük, mások se nagyonAm. érdekesség, hogy 1 skillt többször is berakhatunk 1 autóba, teszem azt az 5 helyre berakhatunk akár 5db 3*-os Ram-t ^^... így kapunk egy tankot X)...
Sztem az ideális "verseny" skill beállítás:
-> Redline, Headstart, Super Shot, Extended NOS, és vmi 5., amit hiányolunk (mondjuk beteszünk +1-t, ami már benn van, de a súlynövelés jobb megoldás). Jah és lehetőleg a legnagyobb számú *-sokat tegyük beA "hajszához" még nem igazán ismerek jó összeállítást, itt minden azon múlik, hogyan bírjuk legyűrni a zsarukat és ehhez mérten pakoljuk a súlynövelést, a juggert és az eva-t.
Egy kis csemege, amit fent találtam: [link]
Nem etalon, de jól elemzi a különböző szintekhez az alternatív beállításokat.Ui.: szívesen versenyeznék Veled, de akár másokkal is
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrotik routerek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- TPM (trusted platform module) topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- wireless, bluetooth hangfalrendszereek
- Borderlands 4
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- 500 ezerrel ár alatt! Vadonatúj garanciás razer blade 16 oled kijelző rtx 4070
- Hardverapró árérték bajnoka! Razer blade rtx 3080 ti i9 32gb ddr5 4k kijelző 144hz!
- Eladó kiskergaris 18TB-os Seagate EXOS X18 Enterprise HDD
- Félkonfig // I7 7700, GTX 1070, 16 GB DDR4
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6 i9-11950H 64/1TB NVIDIA A5000 16GB (2 Millió)
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (CSAK RENDELÉSRE)
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256-512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3460, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest