Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
NFree
addikt
Igen lehetne mondjuk igc ért az új t1 király mert az mr2 nem egy szépségbajnok

A másik dolog kint németbe tényleg szép ilyen átépített járgányokat látni , jók a német uerek vagy csak sok a pénzük, mondjuk megnézném sylar kollégát ha megtehetné mit építene , miből és mien rajzot kapna , de szerintem le esen az állunk tuti, kár hogy kis hazánkban iesmira csak nagyon keveseknek van lehetősége.
Apropó , napok óta a játékban szóban volt egy hitmanhun nevű emberke, nem tudom hogy jöttem én a képben de ma megküzdöttünk , 9mecs 6-3 nekem , de meg kell mondjam nem rossz a srác küzdelmes volt , végig egymást toltuk , csak ha hiba volt akkor lehetett előzni , meg a verseny kimenetelét is az döntötte el. Egy kicsit fájt a dologban , hogy eszembe jutott szarmatrac kolléga (mester) hogy van még mit tanulnom , ugyan is ő hozzám képest nagyon tud menni , mentem vele sokat s tanultam is meg tanított is , ugyhogy jó lenne még nekem is fejlődni.
Új hozzászólás Aktív témák

- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xbox tulajok OFF topicja
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Battlefield 6
- AliExpress tapasztalatok
- iPhone-t használók OFF topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256Gb
- Nyugatinál új és újszerű gyönyörű Ps4 / Playstation 4 Kontrollerek, tartozékok
- Apple iMac 21.5" (2017) Kétmagos i5-7360U 2.3Hz 8GBGB/ 256GB SSD , üzletből, garanciával
- -- KISHIBÁS!!! -- PRÉMIUM S1700 Verhetetlen áron? -- IGEN -- OEM Asus Prime Z690 Ingyen Fox -- IGEN
- Macbook Pro 2019 Laptop A2141 i9
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest