Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos tablet topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen alaplapot vegyek?
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- Visszagyorsítja a Windows visszalassulását a GeForce driver gyorsjavítása
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
válasz
sunny84
üzenetére
mind a 4-szer nagy élmény volt a Nissan GT-R R35
. illetve a viccet félretéve, most már tényleg szívesen vezetem a Nissant, versenyben is, igaz csak a hazai pályán merek vele multizni - ez hozzá tartozik az igazsághoz
ja, hogy te szerkesztesz EVO IX--cel, akkor mondom, hogy kurva jól gyorsul a Mitsu, és bizony a 350Z-nél sokkal jobb szerintem. Az se szar, már legalább nem pörög ki annyira a kerék, és elég jól manőverezhető, bár még mindig merev kicsit. Feépítem a Supra után a 350 Z-t is, ha a játék is úgy akarja. Az evo X-et pedig csak fehér cuccokból építem (amerikon/gromlen/medion).
Új hozzászólás Aktív témák

- Kiesett a pikszisből a BOE
- Építő/felújító topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Arc Raiders
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Melyik tápegységet vegyem?
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Apple MacBook Air 13.6" M2, 16GB/256GB (MC7X4MG/A ) Éjfekete - 100% akku - Garancia
- Gigabyte GeForce 760 4 GB -os VGA kártya ! aKCIóó!
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku : 100%
- ÚJ Lenovo LOQ 15AHP10 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 250 - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5050 - 3 év garancia
- Érintő képernyős Dell Latitude 5547 (4. gen.i7, 2 GB Radeon VGA, 240 SSD ,16 GB) olcsón!!!! AkciÓÓ!
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22
- HP ZBook Studio x360 Gen5 Intel Xeon E-2176M - Garancia - Villám akció 11.21. Péntekig!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. illetve a viccet félretéve, most már tényleg szívesen vezetem a Nissant, versenyben is, igaz csak a hazai pályán merek vele multizni - ez hozzá tartozik az igazsághoz