Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- ASRock lapok általában
- Androidos tablet topic
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- 3D nyomtatás
- Milyen házat vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
freee
csendes tag
válasz
Mr.Skynet
üzenetére
Mr. Skynet:
Így értettem, köszönöm a válaszod, amit Te írtál meg is találtam, a dolognak viszont az a szépséghibája hogy az ott szereplő autókat csupán bételni lehet, Boostért. Lehet én vagyok buta és valami elkerülte a figyelmem, de sehol nem láttam megvételre buzdító gombot.
Esetleg ha lenne egy PrintScreen-ed, össze tödnám hasonlítani az enyémmel...Többek között, másokkal ellentétben a PowerUp menüben nem tudom elhelyezni az "Add More Lap" menüt sem... Van belőle rengeteg, sok olyat nyertem, de a 4 aktív parancskonzolba nem lehet betenni, történetesen amikor húznám azt írja "Not Allowed"...
Válaszokat köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák

- Milyen videókártyát?
- ASRock lapok általában
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Eredeti játékok OFF topik
- Androidos tablet topic
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Hutt C6 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest