- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Fapados Lexar SSD indul a PCI Express 4.0-s vágányról
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Komolynak tűnő gamepadekkel gyarapította palettáját a Razer
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
1NST1G8R
senior tag
@csab991: Igen, valszeg hasonlo luxusverdak lesznek mint amiket emlitettel, szerintem a RUN-bol meg a Shift 2-bol, esetleg a HP2-bol fogjak atvenni a nagyjat, vagyis amiket ott latsz azok lesznek majd itt is.
@NFree: ha egy T2-es Lotus lenyomott ugy hogy Z4-el (es gondolom a T3-al, nem a simaval) voltal es hibatlan koroket mentel, akkor kezdj el gyanakodni. Vannak olyan csalok akikrol elso latasra nem mondod meg hogy azok mert nem latszik hogy 500al mentek, tok atlag a vegsebesseguk, megis elhuznak. Nem egyszer talalkoztam mar ilyennel, pl. Park Loopon mentem GT3 RS-el es egy Silvia vegig ugy ment elottem, mintha valahogy toltam volna magam elott, hiaba nitroztam ra vagy csinaltam barmit, nem tudtam ele kerulni. Sajnos ilyen eleg sok van es sokkal rosszabbak mint azok akik 1000-el mennek, mert be tudnak ugy allitani barmilyen verdat hogy jobb legyen mint a szettuningolt boostos kocsid, es ha ugy valasztanak kocsit, hogy ne legyen tul feltuno, akkor rajuk sem tudod bizonyitani egyertelmuen hogy csalok....
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Filmvilág
- Milyen autót vegyek?
- Milyen routert?
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Apple IPad pro 12.9 4th gen 256GB wifi+sim 97%-os Gyári akku
- PlayStation 5 (PS5.) SLIM 1TB. SSD. Digital Edition & Sony PlayStation VR2. Virtuális szemüveg.
- Dell Precision 3580 i7-1370P//32GB DDR5 RAM// 1TB SSD/ RTX A500
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Amd Ryzen 5 3600xt, Zotac Rtx 2060 12GB, 24 GB Crosair 3200MHz, komplet gamergép.
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3061, 96% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3145
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest