Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• 1NST1G8R

senior tag

@csab991: Igen, valszeg hasonlo luxusverdak lesznek mint amiket emlitettel, szerintem a RUN-bol meg a Shift 2-bol, esetleg a HP2-bol fogjak atvenni a nagyjat, vagyis amiket ott latsz azok lesznek majd itt is.

@NFree: ha egy T2-es Lotus lenyomott ugy hogy Z4-el (es gondolom a T3-al, nem a simaval) voltal es hibatlan koroket mentel, akkor kezdj el gyanakodni. Vannak olyan csalok akikrol elso latasra nem mondod meg hogy azok mert nem latszik hogy 500al mentek, tok atlag a vegsebesseguk, megis elhuznak. Nem egyszer talalkoztam mar ilyennel, pl. Park Loopon mentem GT3 RS-el es egy Silvia vegig ugy ment elottem, mintha valahogy toltam volna magam elott, hiaba nitroztam ra vagy csinaltam barmit, nem tudtam ele kerulni. Sajnos ilyen eleg sok van es sokkal rosszabbak mint azok akik 1000-el mennek, mert be tudnak ugy allitani barmilyen verdat hogy jobb legyen mint a szettuningolt boostos kocsid, es ha ugy valasztanak kocsit, hogy ne legyen tul feltuno, akkor rajuk sem tudod bizonyitani egyertelmuen hogy csalok.... :(((

Új hozzászólás Aktív témák