Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
válasz
SylarHUN #1096 üzenetére
2 rossz megállapítás is történt
SylarHUN a.k.a. WereWolf: Nem te voltál,aki rossz irányba vitt, mert engem nem lehetett rossz irányba vinni, nagy kontúrjaiban tudtam, mi a helyes. 4X teleportáltam rád kb, de abból talán 1 volt téves hely, a másik kolléga meg máshol szervezte a cruise-t, az volt a hiba
Beerka: neked még annál is élesebb a szemed, nagyon szemfüles vagy, ha a GTR-t is láttad, mert a GTR R35-tel nem is voltam kinn.Igazából 3 autóval voltam kinn, és a negyediket nem biztos, hogy sokan látták, mert az akkor volt, amikor a york road befutójánál nem láttam senkit, csak a gruppettómat. A BMW M3 a negyedik gép, amivel előrukkoltam, de csak azért, hogy ha kell, nitróval utolérjem a menetet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó ASUS ROG Strix XG27ACS-W 180hz Fast IPS Monitor
- Eladó LG OLED42C31LA 120Hz (garanciális, hibátlan állapotban)
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Lenovo ThinkPad P1 G2 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon E-2276M 32/1TB QUADRO T2000 4GB FHD
- Dell OptiPlex 3050 számítógép (I3/8gb/240SSD)
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Plus 128GB,Újszerű, USA verzió, 12 hónap garanciával
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest