Új hozzászólás Aktív témák
-
Csabee.
nagyúr
-
SzlobiG
félisten
válasz
barnam_ #1261 üzenetére
A játékok 80%-nál nvidia logó jelenik meg tehát arra vannak a játékok többsége optimalizálva szal innentől kezdve mivel az nv tolja a lét a fejlesztőknek az ati levan szarva akármilyen jó kártyájuk van.
Szal az ATI mindég csak kullog az nv mögött értem ezen azt, hogy megint lehet várni a driverre ami majd csodát tesz...szinte minden nevesebb játéknál így van, hogy várni kell a driverre ott van pl a resident evil 5 az is szar ati kártyával mivel ott a filmek közbe nincs kép szintén az atinak köszönhetően, kezdem megutálni már az atit mióta megvan az X2 azóta annyi szopás volt a driverek miatt, hogy felsorolni se lehet.
Nah de nem offolok ide elvégre a játék topikja nem vga-é.
-
Ricco_hun
senior tag
-
Ricco_hun
senior tag
Ha leírod a tesztkörülményeket holnap én is nyomok egy tesztet, csak nem értek én az ilyen fraps logolásokhoz meg bencsmárkoláshoz.
Eagle16 kösz a linket. Végülis jól jöhet néha, hogy a távolabbi textúrák is élesek lesznek. Ha nem túl erőforrásigényes a cucc, akkor rákapcsolom azt is. Vajon a trilinear-hoz képest az a x8 hányszoros lehet? -
-
Ricco_hun
senior tag
Igen, biztos.
Figyelj, lehet, hogy nagyon a határon vagyok játszhatóság terén, de érzésre nem szaggat. Kiiratni meg nem fogom az fps-t (de most már lehet, hogy holnap megnézem), mert a fraps leterheli a gépet és kevesebb fps-t mér, mintha nem futna a háttérben a fraps. De mondom, holnap kíváncsiságból felteszem a fraps-ot és megnézem.Hohó, most ahogy nézem a te printscreen-edet, nekem textűraszűrés nincs bekapcsolva 8x-ra. Az csak trilinear-on vagy min van. Ez a "szűrés" mégis mit csinál a képpel?
-
szab.tam
nagyúr
igaz, a karriert még nem kezdtem el, csak 1-et mentem benne. quick race-ket nyomok, ismerkedek a pályákkal. 15 db. 1-2-3 körös versenyből 15-öt megnyertem. általában 10-15 autóval indulok. 1x kellett megizzadnom, hogy 1 kör alatt mindet leelőzzem, mert túl rövid volt a pálya....
te milyen játékkal játszol???
-
Májsztró
addikt
Shift - jó gépigény ?!?!?
Végülis vannak itt emberek akiknek a 120-150ezres gépén szarik menni rendesen .. Gondolom Core 920-ra írták
Apropó , a kormány érzékenységet még megpróbálom , hátha jobb lesz.
(#721) - = Zk = - :
Gondolom ,hogy valami azért más lehet. Biztos ,hogy elírtak valamit , mert a valóságban nem így mennek nyilván az autók. De hát tökéletes fizikát sem lehet írni szgépre
#2. mod :
Mindjárt nekiesek , aztán megírom a fejleményeket
(#725) Enton :
Gondolom neked is eredeti van
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Lenovo Legion gamer laptop szép állapotban (RTX 3060, Ryzen 5 5600H)
- Asus Tuf Gamer Laptop i7, GTX 1660 Ti, 24GB RAM!
- HP EliteBook 850 G3, 15,6" FHD, I7-6600 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, AMD VGA, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD IPS , I5-6300UCPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Latitude 5480, 14" FHD , I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- Apple iPhone 7 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest