Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Lev Andropov

senior tag

válasz Lev Andropov #197 üzenetére

Különben visszatérve ehhez...
    Igazából ez hiányzik teljesen nekem a napjaink beli nfs-ekből.. a kihívás.. a nehézség.. én személy szerint azt szeretem ha vért izzadok, és igen sikerült meg csinálni, sikerült megverni az ellenfelet és nem úgy hogy 3 kört verek rá és közbe még tízóraizok is.... Mert, ha nem lenne a PH, hát egyértelmű, hogy ennyit biztos nem jáccotam volna se a Carbonal, az MW-vel meg főleg. Egy banda, vagy csapat nevezzük akárhogy ösztönöz a játékra, a minnél jobb teljesítésre, mert maga a játék hát, hogy is mondjam ööö egy cseppet unalmas úgy magába. Mert öszintén szólva az nfs 5 óta mindegyik rész valami kib***ott egyszerűre sikeredett és olyan lineáris hogy beszarsz.
    Juj meg főleg, mikor a sok nagyképű gettóvezér bemutatkozik a saját kis intrójukba, azt hinné az ember jó most akkor biztos tud is valamit....
    De ugy is tudom az NFS sose lesz már az a Hard nehézségű játék, amivel el lehetne bíbelődni, egymás után csinálod az unalmasabbnál egyszerűbb versenyeket és várod, hogy unlockold végre a kedvenc kocsid...

Új hozzászólás Aktív témák