Új hozzászólás Aktív témák
-
Lev Andropov
senior tag
válasz
Lev Andropov #197 üzenetére
Különben visszatérve ehhez...
Igazából ez hiányzik teljesen nekem a napjaink beli nfs-ekből.. a kihívás.. a nehézség.. én személy szerint azt szeretem ha vért izzadok, és igen sikerült meg csinálni, sikerült megverni az ellenfelet és nem úgy hogy 3 kört verek rá és közbe még tízóraizok is.... Mert, ha nem lenne a PH, hát egyértelmű, hogy ennyit biztos nem jáccotam volna se a Carbonal, az MW-vel meg főleg. Egy banda, vagy csapat nevezzük akárhogy ösztönöz a játékra, a minnél jobb teljesítésre, mert maga a játék hát, hogy is mondjam ööö egy cseppet unalmas úgy magába. Mert öszintén szólva az nfs 5 óta mindegyik rész valami kib***ott egyszerűre sikeredett és olyan lineáris hogy beszarsz.
Juj meg főleg, mikor a sok nagyképű gettóvezér bemutatkozik a saját kis intrójukba, azt hinné az ember jó most akkor biztos tud is valamit....
De ugy is tudom az NFS sose lesz már az a Hard nehézségű játék, amivel el lehetne bíbelődni, egymás után csinálod az unalmasabbnál egyszerűbb versenyeket és várod, hogy unlockold végre a kedvenc kocsid...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Xbox tulajok OFF topicja
- Nyaralás előtti hardverszemle
- GTA V
- Milyen notebookot vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Gaming notebook topik
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest