- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen egeret válasszak?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Google Chromecast topic
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- A Battlefield 6-tal tenné vonzóbbá Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- OLED TV topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
Lev Andropov #192 üzenetére
Az NFSU2-t olyan VGA-val toltam végig, hogy semmi csillogás nem volt az aszfaltban. Na jó, a színe tényleg kicsit barnás volt. Viszont elment egy Gef4MX 420 Go-val szerelt notin is, bár ott már aztán tényleg szigorúan geometriai formákra korlátozódott a grafika. Általában nem szoktam csili-vilire állítani amúgy sem, nekem még a Porsche Unleashed is szép. Nem a grafika, hanem a játékélmény kedvéért játszom. És ebben megintcsak a PU tudott a legtöbbet felmutatni. Tiszta gyerekkori C64-es Street Rod feeling volt venni a lepukkant autókat és kipofozni őket.
Ezt kéne visszahozni, nem a csillogást, meg a mósönblört, meg a sédereket hajszolni.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Nyaralás topik
- E-roller topik
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Google Pixel topik
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- Milyen egeret válasszak?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Macska topik
- További aktív témák...
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- Önerő nélkül is. Részletfizetés . Bontatlan 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest