- Kézikonzoltól a gamer PC-ig minden területet lefedne a Corsair új SSD-je
- Hidat épített az NVIDIA a hagyományos és a kvantumszámítógépek közé
- Villámgyorsan töltődhet be minden a PNY új SSD-jével
- A Kensington új terméke mindent megtesz, hogy kímélje csuklódat
- Ipari mennyiségű szuperszámítógéppel dagasztaná az AI lufit az USA
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- SSD kibeszélő
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skipp
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
Sok ember, sok vélemény, más nézőpont.

NFSU: nekem személy szerint nagyon bejött, máig szívesen előveszem ökörködni. Valami olyasmi számomra mint az age2, előveszem, kicsit szórakozgatok, letörlöm, aztán egy darabig békénhagyom, ha unatkozom előveszem. (ha számszerűen kellene: 9/10)
NFSU2: az én nézőpontom szerint rókabőr, a free roam ellenére sem fogott meg, bár az autó alakítgatása részletesebb volt, ez tetszett. (7/10)
NFSMW: szintén bejövős, szabad kóborlás itt nagyon tetszett, őrjöngés, rendőrök, törés-zúzás, Cross bácsi, speedtrap, száguldozós, keménycsávós feeling, aránylag jó sztori. Drift viszont hiányzott, scriptes drag meg dögség volt. (8.5/10)
NFSC: csilivili valami, buta police, unalmas (helyenként nevetségesen könnyű) versenyek, ''műanyag keménygyerek vagyok feeling'', f*szláma sztori. (6/10) [Az, hogy a driftes dolgaim nem ezt mutatják egy dolog, az jó volt bent, szokni kellett, meg ez a saját megszállottságom.
]
NFSPU: factory driver egyértelműen ász, és az egész játék nagy élmény
NFSPS: bízok bent, hogy a ''ha'' eltűnik a mondat elejéről, és kapunk egy jó játékot.
Mellesleg az az igen érdekes, hogy a PS-t 15-16 hónapja fejlesztik. Az interjúban benne van, hogy párhuzamosan ment a kettő. Namost szerintem jobb lett volna a fickókat a Carbonról is átrakni ide, aztán hátha valami tényleg jó sül ki belőle...
Új hozzászólás Aktív témák
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Bekékült a Pixel 10a
- Mobil flották
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- PlayStation 5
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- LEGO klub
- Hobby rádiós topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 590 8GB ZALMAN T4 Plus ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

]