Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Valami baja van a tápomnak
- Szupermagos dizájnnal kísérletezik az Intel
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
jojokka #4390 üzenetére
Értem, de ha jól veszem ki, lehet McLaren helyett akár más is, csak lehetőleg legyen kampány autó, a kivitelezhetőbb BP szerezhetőség végett.
Például akár lehet Köenigsegg is ugye? Ha jól emlékszem, annál közelebb vagyok ahhoz, hogy kimaxoljam.Megpróbáltam napközben McLaren-nnel versenyezgetni (hiányzik az utolsó csillag, egyébként alkatrészileg maxos, akárcsak a LaFerrari), de lealáztak ugyanúgy a versenyeken.
Frusztráló ez a játék úgy, ahogy van, én mondom.
Mikor "Tuned" ellenfelet ad be, ott már alapból elkönyvelem azt a versenyt különösen vesztettnek. Olyankor is, mikor csak "Good start"-tal sikerül indulnom.
Nem tudom, hogy hogyan lehetek én is "Tuned", de ha addig még hónapokig így kellene játszanom, inkább törlöm az egész játékot megint, szerencsére végig tudom mindig gondolni, hogy pontosan mit is ad nekem ez a játék, amiért megéri vele játszanom és nem szoktam sok pozitívra jutni vele kapcsolatban.
Például hosszú, több perces versenyek itt bizony soha sem lesznek, amik pedig tetszenének.@ssymon: Én sem szeretem azt a kifejezést, csak a válaszolt hozzászólásban is használva volt a "pörgetve" szó és akkor már így válaszoltam én is.
Úgy értettem amúgy, hogy végig játszottam már korábban a kampányt..
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Elektromos autók - motorok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone-t használók OFF topikja
- További aktív témák...
- szinte új Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm fekete titántok titán milánói szíj 1 év garancia
- újszerű Apple Watch Series 10 GPS 42mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple garancia
- E14 Gen5 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- új iPhone 16 Pro 256GB desert titanium sivatagszínű titán független Apple 1 év garancia adapter
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A55 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G3 - AMD A10 I 8GB I 256SSD I Radeon I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest