Új hozzászólás Aktív témák

• fery02

addikt

válasz jojokka #4390 üzenetére

Értem, de ha jól veszem ki, lehet McLaren helyett akár más is, csak lehetőleg legyen kampány autó, a kivitelezhetőbb BP szerezhetőség végett.
    Például akár lehet Köenigsegg is ugye? Ha jól emlékszem, annál közelebb vagyok ahhoz, hogy kimaxoljam.

Megpróbáltam napközben McLaren-nnel versenyezgetni (hiányzik az utolsó csillag, egyébként alkatrészileg maxos, akárcsak a LaFerrari), de lealáztak ugyanúgy a versenyeken. :D

Frusztráló ez a játék úgy, ahogy van, én mondom.
    Mikor "Tuned" ellenfelet ad be, ott már alapból elkönyvelem azt a versenyt különösen vesztettnek. Olyankor is, mikor csak "Good start"-tal sikerül indulnom.
    Nem tudom, hogy hogyan lehetek én is "Tuned", de ha addig még hónapokig így kellene játszanom, inkább törlöm az egész játékot megint, szerencsére végig tudom mindig gondolni, hogy pontosan mit is ad nekem ez a játék, amiért megéri vele játszanom és nem szoktam sok pozitívra jutni vele kapcsolatban.
    Például hosszú, több perces versenyek itt bizony soha sem lesznek, amik pedig tetszenének.

@ssymon: Én sem szeretem azt a kifejezést, csak a válaszolt hozzászólásban is használva volt a "pörgetve" szó és akkor már így válaszoltam én is.
    Úgy értettem amúgy, hogy végig játszottam már korábban a kampányt..

Új hozzászólás Aktív témák