Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
jojokka #4390 üzenetére
Értem, de ha jól veszem ki, lehet McLaren helyett akár más is, csak lehetőleg legyen kampány autó, a kivitelezhetőbb BP szerezhetőség végett.
Például akár lehet Köenigsegg is ugye? Ha jól emlékszem, annál közelebb vagyok ahhoz, hogy kimaxoljam.Megpróbáltam napközben McLaren-nnel versenyezgetni (hiányzik az utolsó csillag, egyébként alkatrészileg maxos, akárcsak a LaFerrari), de lealáztak ugyanúgy a versenyeken.
Frusztráló ez a játék úgy, ahogy van, én mondom.
Mikor "Tuned" ellenfelet ad be, ott már alapból elkönyvelem azt a versenyt különösen vesztettnek. Olyankor is, mikor csak "Good start"-tal sikerül indulnom.
Nem tudom, hogy hogyan lehetek én is "Tuned", de ha addig még hónapokig így kellene játszanom, inkább törlöm az egész játékot megint, szerencsére végig tudom mindig gondolni, hogy pontosan mit is ad nekem ez a játék, amiért megéri vele játszanom és nem szoktam sok pozitívra jutni vele kapcsolatban.
Például hosszú, több perces versenyek itt bizony soha sem lesznek, amik pedig tetszenének.@ssymon: Én sem szeretem azt a kifejezést, csak a válaszolt hozzászólásban is használva volt a "pörgetve" szó és akkor már így válaszoltam én is.
Úgy értettem amúgy, hogy végig játszottam már korábban a kampányt..
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Asztrofotózás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Plazma TV topic
- Napelem
- További aktív témák...
- FÉLÁRON! Fujifilm Instax Mini 12 instant fényképezőgép + 2x10 mini film - Új, bontatlan!
- Dell Latitude 5320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1145G7 8/256 FHD IRIS Xe
- Apple IPad pro 12.9 4th gen 256GB wifi+sim 97%-os Gyári akku
- PlayStation 5 (PS5.) SLIM 1TB. SSD. Digital Edition & Sony PlayStation VR2. Virtuális szemüveg.
- Dell Precision 3580 i7-1370P//32GB DDR5 RAM// 1TB SSD/ RTX A500
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest