Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fujifilm X
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A Noctua felvázolta a terveit jövő nyárig bezárólag
- Autós kamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Olyan, mintha nem eléggé tesztelték volna a versenyeket ennél az utóbbi event-nél...
Az airtime-os versenyek eddig is mumusok voltak nekem, mert driftelés közben sokszor mellé visz a sín, miközben az ugratót céloznám meg, így könnyen ki lehet hagyni az értékes ugratókat, de legtöbb versenynél végülis nem okozott most problémát.... viszont!
Ha jól emlékszem az utolsó napon volt egy olyan, hogy a kritérium 2,1 másodperces airtime volt, összesen 3 darab ugratóval. Na azt kétszer próbáltam, mire harmadik próba helyett inkább skip-peltem arannyal. Elkaptam mind a három ugratót, egyiknél direkt falhoz is csaptam közben az autót és úgy sem lett meg a 2.1 másodperc...
Egyéb pályákon meg az sem volt baj, ha több ugratót is kihagytam (itt nem egymás melletti ugratókra gondolok persze).
Új hozzászólás Aktív témák
- AM4 ROG félkonfig eladó!B550,r7 5800x,32gb RAM
- Latitude 5440 14" FHD IPS i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ROG Flow X13 GV301QE 13.4" FHD+ IPS érintő Ryzen 9 5900HS RTX 3050Ti 16GB 512GB aktív toll+fólia gar
- Brutál szép állapot!! Apple iPhone 14 Pro Max 128GB 91% akkumulátor - Deep Purple
- Hibátlan GIGABYTE GeForce RTX 4070 Ti 12GB GAMING OC Eladó - Garancia 2027/01/29-ig! Alza vásárlás
- Gombászkönyvek egyben
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3298
- LG 55EG9A7V 139 cm / 55 Full HD OLED Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest