- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Kézikonzoltól a gamer PC-ig minden területet lefedne a Corsair új SSD-je
- Hidat épített az NVIDIA a hagyományos és a kvantumszámítógépek közé
- Villámgyorsan töltődhet be minden a PNY új SSD-jével
- A Kensington új terméke mindent megtesz, hogy kímélje csuklódat
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
B********
üzenetére
Nekem van konkrét kedvenc autóm.

Mivel van a háznál két Volkswagen-ünk is és nagyon szeretjük őket, így nem volt kérdés, hogy a játékban a VW GTI-re fogok hajtani.Ez a kinézet ma este munkából való hazabuszozás eredménye (egyenként 2 mb-os képek!):
KÉP 1
KÉP 2
A színe nem véletlen, a 3-as Golf-unk tiszteletére választottam.Sajnos az ész azt diktálná, hogy az Imprezára feküdjek rá, mert alapból erősebb autó ugye, de sajnos semmi sem fűz hozzá magához a márkához (max kicsit a Colin Mcrae Rally játékok).
Ugyanígy már a következő kocsikategóriába is kiszemeltem előre, hogy onnan én csak is a régi Porsche-t fogom elsősorban pátyolgatni, egyszerűen imádom az egész autót kinézetre úgy, ahogy van (valószínűleg a régebbi NFS-ekből visszaköszönő kellemes nosztalgiafaktor okán is).
Pont pár órája sikerült kiraknom egyébként azt a Porsche-t is, szóval nem kell már tovább halmoznom az anyagokat a raktárban (direkt nem építettem a már szintén meglévő BMW-be és az RX7-be szinte semmit sem, vártam a Porsche-t
).Jaaa, az BRZ alkatrészei meg én sem értem hogyan kompatibilisek nálad RX7-tel, mikor külön kategória a két autó...
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 14T Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest