- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Mini kijelzős SSD-hűtő a Thermalright névjegyével
- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- Gyenge Wi-Fi otthon? – a leggyakoribb hibák és megoldások
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeko
őstag
válasz
Sirandrish #399 üzenetére
gondolom csak pesten van olyan net.. ahol meg én lakok, még chello sincs
-
janeko
őstag
válasz
Sirandrish #397 üzenetére
de az már olyan net, ha esik vagy vihar van akkor nem működik nem? mert halottam már én is arról
-
janeko
őstag
válasz
Sirandrish #395 üzenetére
igen a 100/100-as net.. mi meg itt a kis 2mb-os net-el szerencsétlenkedünk, amiért fizetni is kell
-
Sirandrish
legenda
hát a Játék nagyonis a MW-re hajaz de ahogy látom visszatértek a jó öreg Arcade irányitáshoz...a grafikára sem lehet panasz..remélem nem olyan lesz a gépigénye mint a PS-nek megjelenésekör...
a Rendőrös részek a végére már biztos dögunalmasak lesznek de így első ránézésre nem tünik rossznak.
nálam az NFS = Arcade game így lehet ebből még kisül valami jó szűmomra is -
janeko
őstag
válasz
Sirandrish #392 üzenetére
persze, meg kolbászból a kerítés.. még ezt se tudtad?
-
enterlaci
senior tag
Köszi Prof01 a videket, elég jól lejön mire számíthatunk a game-ben. Nekem tetszik a vid is meg a game is - bár nem fog meghatni, minthogy az NFS sorozat sajnos nem szokott régóta..
Mind1. A belinkelt videók sztem xbox-ról vannak, jó a sebességérzet kíváncsi leszek a PC-n ez mennyire marad meg.
A sárga szín nekem sem jön be, ebben igaza van Ricco_hun-nak, mi a túrónak kell ezt erőltetni? Szabira ment a grafikusok főnöke? Na de egész évre? LOL -
Ricco_hun
senior tag
Dj.Mike: Lehet hogy már kérdezte valaki de körülbelül mikorra várható a megjelenése a játéknak? (nfs-ről van szó)
janeko: nov 18 usa, nov 21. eu (nfs-ről van szó)
athomi: Ez hivatalos? Forrás?
Én a neten semmilyen információt nem találok róla, kivéve a tavalyi híreket, amelyekben 2008 márc. áll. (miről is van szó?)Inkább neked kéne egy kicsit figyelmesebbnek lenned. Ez az Undercover topikja!!
-
Kiskokó
veterán
a megjelenés az NFS-é
TDU 2 ről nicsn hir!!
Kicsit becsapos mert a kolléga megkérdzte a tdu2őt és az NFS megjelenését is de janeko az NFS ére válaszolt (hsz száma) hirteln nis leste mhogy tdu 2 nov 21 de aztán leesett pedig énsi majdnem megkréztem hogy honan evzsi a tdu 2 megjelensét biztosra.
na ennyi nem kel kiakadni -
Ricco_hun
senior tag
Athomi te hol élsz? Én beírom gugliba, hogy "need for speed: undercover" és ezer helyről egy kattintással megmondom neked a hivatalos megjelenést: USA nov. 18., EU nov. 21.
Kerested, de nem találtad, hát nagyon alaposan kereshetted.Itt fórumban is írtuk már. Először fórum-visszaolvasás meg google, aztán az értetlenkedés.
-
Carnby D.
csendes tag
Alig várom már.Remélem olyen grafikája lesz mint a Pro Street-nek.Bár azt egy kicsit elcseszték
-
Dj.Mike
senior tag
Lehet hogy már kérdezte valaki de körülbelül mikorra várható a megjelenése a játéknak?
-
ChromeX
addikt
válasz
Ricco_hun #364 üzenetére
nekem az mwben nagyon bejött ez a szín de mi az istenért csinálnak még 1 MWt, és aki azt mondja hogy a videok alapján ,amiket most profi linkelt, jobb mint a PS az vagy nem játszott a psel vagy nem látta a videot... azt értsétek meg hogy nem istenítem a PSt hanem csak azt modnom hogy nem annyira rosz mint amennyira sokan mondják. biztos divat volt szidni mikor megjelent és most ujra ez van...
-
janeko
őstag
válasz
Ricco_hun #364 üzenetére
Gondolom sok kis 11 évesnek az nem tetszett, hogy nem volt szabadon bejárható város.
Nem vagyok 11 éves, de nekem valóban azért se tetszett, mert nem volt szabadon bejárható város.. meg ahogy meg volt csinálva az egész nem tetszett...
amit pedig elképzelésnek írtál, jó is lenne, ha olyan lenne a következő -
Ricco_hun
senior tag
Én sem értem, hogy miért fikázza mindenki a ProStreet-et. Szerintem az eddigi legszebb grafikájú NFS volt, a kocsik jók voltak, a tuning elment (kéne a Dyno). Gondolom sok kis 11 évesnek az nem tetszett, hogy nem volt szabadon bejárható város. És? Úgyis a versenyzésről meg a verdákról szól a sorozat. Tessék most újra megkapjátok a városotokat egy Most Wanted klón személyében. És kiderült, hogy azt a qrva napszakot (amely természetesen állandó és ez felelős azért, hogy nagy általánosságban a sárga szín jellemző a tájra
) direkt választották a készítők, hogy kellemes hangulatot kölcsönözzön a játéknak (na köszönjük
). Ez a napszak a kora reggeli időszak, a napfelkelte. Tehát az egész játék alatt azt a mindent beterítő qrva sárga csillogást kell bámulnunk majd, ugyanúgy mint a Most Wanted-ben (ezt a részt utáltam a legjobban). Ezért tetszett a PS, mert ott legalább mindig "délután" volt, tehát teljesen világos. Akkor legalább változna a napszak, de nem, állandóan napfelkelte lesz. Ez aztán a realitás. Attól még megnézem, hogy milyen lett az Undercover, de én már most a következő NFS-t várom, amelyet egy változó napszakos, legmodernebb grafikájú Underground2 feldolgozásnak képzelek el kb. vagy 80+ licenszelt kocsival. Álmodik a nyomor mi?
-
-
pronyó
tag
Sziasztok!
Nagyon várom már, remélem nem lesz olyan mint a pro-street mert az elég ratyi volt és ott nagyot csalódtam az NFS-ben.
Mindenesetre a trailerek szerint fasza lesz a game! -
Ricco_hun
senior tag
Itt a már hivatalos MINIMÁLIS rendszerkövetelmény:
Windows XP és VISTA a legfrissebb szervízcsomagokkal együtt
Intel Pentium 4 (vagy annak megfelelő) CPU 2.8GHz vagy jobb (3.0GHz Windows Vista esetén)
1GB RAM memóra
Geforce 6500, Radeon 9500 vagy jobb DirectX 9 kompatibilis grafikus kártya Pixel shader 2.0 támogatással, vagy jobb (csak AGP és PCIe)
DirectX 9 kompatibilis hangkártya
8X vagy gyorsabb DVD Drive
5.5 GB szabad hely a merevlemezenValószínűleg (főként a videókártyákat nézve) arra lesz elég, hogy 800x600-ban minimum grafikán meglegyen a 15 fps.
Hivatalosan nem adtak ki ajánlott gépigényt (ismét befigyel a marketing!), de azért itt van egy:
CPU: Intel Core 2 Duo, AMD 64 X2 5200+ or AMD Phenom
RAM: 2GB MB RAM or higher (Windows Vista requires 3 GB RAM)
VGA: 512 MB or higher (Pixel Shader 2.0, AGP and PCIe only)
HDD: 10 GB free disk space or more -
Kiskokó
veterán
Ha normális lesz az irányiítás emg a kocsik hangjai már akkor játszani fogok vele annyit hogy jóakt crúzingolok a városba remélem megcsinálják rendesre.
-
Ricco_hun
senior tag
Gondoltam felhozom egy kicsit a topikot pár Youtube-os videóval:
A még nem teljesen hivatalos autólista videós összeállítása
-
Ricco_hun
senior tag
Akkor mi a bánatot zagyváltak az EA fejesek, hogy a Szállító című filmet alapul véve, ilyen küldetésalapú cuccban lesz részünk? Vagy le vagyok maradva eggyel? Akkor valaki (aki jobban követi az eseményeket) felvilágosítana, hogy mi is lesz a pontos történet.
Más: ha megint olyan lesz, hogy én elhúzok a zsaruk előtt vagy 300-zal és a zsaruk 0-ról indulva 4-5 sec alatt beérnek, akkor nem tudom "micsinálok". Mondjuk nekem ez a zsarus/lerázós dolog sosem jött be.
Más: kocsiból még mindig lehetne több. Nem is az a bajom, hogy kevés, csak nem változatos. Egy márkán belül van vagy 4-5 autó. Lehetne színesebb is a felhozatal. Na meg, hogy csak hiper-szuper csúcsjárgányok vannak mostanában mindig. Azokat már hova a p.csába tuningolod? Pl. Bugatti Veyron 1001 lóerős. Azt már alapból véve művészet lenne az úton tartani, nemhogy még tuninggal. Az ilyen 150 és 500 lóerő közötti gépekben kéne gondolkodni. Na ezekre még lenne értelme a tuningnak. Na de mindegy, az eddigi tendencia szerint ugye minden évben kiadnak egy részt. Tehát remélem 2009-ben vagy 2010-ben kiadnak az én ízlésemnek is megfelelő részt.
-
Ricco_hun
senior tag
Én azért kíváncsi leszek az Undercover-re, Főleg az érdekel, hogy egy küldetésalapú történethez hogyan kapcsolódik majd a jobbnál jobb kocsik megvételezése és azok tuningolása. Jó tudom küldetésért pénzt kapunk, kicsit gyűjtögetünk veszünk jobb kocsit, majd azt fejlesztjük. De mi lesz a cél. Mert ugye eddig valamilyen ranglista élére kellett evickélnünk, amelynél egyértelmű, hogy meg kell vívnunk más versenyzőkkel. De egy ilyen küldetésalapú történetnél kikkel kell majd versenyeznünk? Más "futárok" ellen, hogy mi legyünk a legkeresetebb (és persze a leggyorsabb) "szállító"? Én valahogy így képzelem el. Mertha minden küldetésnél csak annyi lenne a feladat, hogy rázzuk le a zsarukat, hát az eléggé gáz és unalmas lenne. Remélem sikerül frappánsan beleültetni a versenyeket ebbe a futárkodásba.
-
munky
őstag
Én még jó minőségű gameplay jelentet sem láttam megjelenni.
Ez tovább erősíti bennem a gyanút, hogy ismét egy gyenge eresztést kapunk.
Mondjuk én már megszoktam nekem a sorozat első fele tetszett. (kb első 6 rész)
Mióta a black box készíti szerintem semmi NFS hangulata nincs a dolognak.
Inkább ilyen műanyag "májer" érzést keltettek bennem ezek az utóbbi részek. Főleg a tuningolás erőltetett és unalmas már számomra.
-
Ricco_hun
senior tag
Aha jó...
Demóról: végleg eldőlt, hogy nem lesz. Kérdés, hogy azért nem lesz mert:
1.) tényleg azért amit mondanak, hogy inkább minden idejüket a teljes játékra fordítják(hogy ugye minél jobban sikerüljön)VAGY
2.) így akarják megvásároltatni mindenkivel a teljes verziót, mert úgy gondolják, hogyha kiadják a demót és látja a nép hogy ratyi, akkor nem veszik meg majd a teljest
Azért naivan reménykedem, hogy az 1-es számú ok miatt nem lesz demo.
-
feka007
veterán
válasz
Ricco_hun #339 üzenetére
Senki nem pisszeggett le téged, de minegy... Én csak mondtam, hogy inkább hagyjuk a témát, az ilyet jobb vmi torrentoldalon megkérdezni, ahol nem sérti a szabályt. Én csak megemlítettem, hogy NFs lenne az utolsó, amiért pénzt kiadnék, ez nem azt jelenti, hogy le is töltöm...
-
munky
őstag
Demo-ról van hír?
Egy esélyt megérdemel de az eddigi videók alapján nekem pocséknak tűnik.
-
Ricco_hun
senior tag
"Egyébként NFS lenne az utolsó dolog, amiért pénzt kiadnék.."
Egyébként köszönöm a válaszokat, tehát annyi, hogy az Eu verzióban nagyobb eséllyel lesz magyar nyelv. De úgyis angolon hagynám, mert nagyon gagyi, ahogy lefordítják.
Ne sértsd az Alapelveket.
[ Módosította: philoxenia ]
-
AMD Power
titán
Ez az új NFS? Mikor jelenik meg?
-
west
őstag
Ja
de a dvd meg lesz vagy 5giga szerintem
a hir innen valo mielott megkoveztek -
west
őstag
válasz
Sirandrish #326 üzenetére
persze de minimumban gondolkozzunk,ne maxba...
Csutka:ezekszerint igen.de sajna nem hiszem
-
west
őstag
Windows XP és VISTA a legutolsó szervízcsomaggal
Intel Pentium 4 2.8Ghz CPU (3.0GHz Windows Vista esetén)
1 GB memória
GeForce 6500 vagy Radeon 9500 Pixel Shader 2.0-val
DirectX-et támogató hangkártya
8X vagy gyorsabb DVD meghajtó
2.0GB hely ajánlott a játék installálásához
DirectX 2007 novemberi változata
lol
a 10fps hez -
athomi
veterán
Hogy jött ide a célkitűzésük? Azt írtad, hogy nem késik a játék, és hogy csak kacsa volt a hír: hozzászólásod
Erre én írtam, hogy nem volt kacsa, hivatalos infók is megerősítették (maga a kiadó): hozzászólásom
A kiadó pedig csak annyi mondott, hogy a játék késik, de a télen még kijön (ami 2009-be is átcsúszhat, mert ugyebár februárig tél lesz), azonban nem zárta ki, hogy ez ne jelenthetne 2008. decemberét.
csak hogy tudddd -
csutkaa
senior tag
csak hogy tudddd [link]
Martin Frain, a DICE marketing igazgatója a minap az EDGE online divíziójának adott interjút, melyben elárulta, hogy a novemberben érkező produkcióval szemben komoly elvárásai vannak, ugyanis világszerte 3 millió eladott példánnyal számol a csapat. Hogy ezt sikerül-e teljesíteniük, még a jövő zenéje, hiszen PC-re csak karácsony környékén jön a játék.
erről is ennyit
nincs több OFF ígérem
-
Prof01
veterán
Új trailer: [link]
-
athomi
veterán
A Mirror's Edge késését maga a kiadó is megerősítette, tehát hivatalos infó.
Azt azonban ők maguk sem válaszolták meg, hogy még idén vagy már csak jövőre jelenik meg PC-re, ugyanis azt ígérték még télen megjelenik. Hogy ez idén telet jelent vagy átcsúszik a következő évre azt csak találgatni lehet.Forza_JUVE: 1. A bolti verziót nem kell crackelni. 2. Egy kérdőjelből is rájövünk, hogy kérdésről van szó. 3. Crack-et itt senki nem fog adni, tiltja az alapelvek.
-
Prof01
veterán
Miért kell így tele offolni ezt a topicot?
-
csutkaa
senior tag
Wolfenstein 2-t csak remélem hogy jön még 2008-ban.
Viszont a Mirror's Edge infód téves
Az a hír hogy csak PC-re csak 2009-ben csak egy feltételezés volt.
[link]
az tény hogy konzolra előbb jön ki:
" X360-ra és PS3-ra "már" november 14-től lesz kapható Európában, míg Észak-Amerikában november 11-től"
DE... hiszen a korábbi kijelentés, miszerint a Mirror's Edge asztali gépre készülő verziója csak 2009 elején kerül a polcokra tévesnek bizonyult ellenben az is biztos, hogy a konzolos verzióktól eltérően csak karácsony környékén lesz megvásárolható.Konzolra: Nov
PC-re: Dec -
keIdor
titán
Wolfenstein 2-t én is várom, de az esélytelen 2008-ra... elig tudunk róla valamit.
Dead Space az, amit még ismerek videók alapján, hát annál csak infarktust kapnék, és fogok is, mivel kipróbálom, de olyan nagy reményeket nem fűzök hozzá. Velvet Assassin-ról is halottam, nem jött be.Mirror's Edge PC-re meg 2009, többit vagy írtam, vagy nem ismerem, vagy nem érdekel, de szép kis lista ez is.
feka007: Állítólag új grafikus motort is kapott PC-re, de nem szeretem a focit, úgyhogy még a '99-el se játszottam.
-
csutkaa
senior tag
bocsi hogy bele szólok az én listám itt van: (ami még jön) komment nélkül
FIFA 09 - 2008. Október 03.
Brothers In Arms 3: Hell's Highway - 2008. Október 07.
Far Cry 2 - 2008. Október 24.
Dead Space - 2008. Október 24.
Red Alert 3 - 2008. Október 31.
Velvet Assassin - 2008. Október
The Lord of the Rings: Conquest - 2008. november 07.
Mirror's Edge - 2008. november 14. (a PC-s verzió asszem karácsonyra várható)
Call of Duty: World At War - 2008. november 14.
NFS: Undercover - 2008. november 18
GTA 4 - 2008. november 18.
Tomb Raider Underworld - 2008. november 21.
Fallout 3 - 2008. november 28.
James Bond 007: Quantum of Solace - 2008. november
Wheelman - 2008. november
Ghostbusters: The Video Game - 2008.
Scorpion - 2008.
Singularity - 2008.
Wolfenstein - 2008.én 2008-ban őket várom az hogy melyik hogy ikerül majd elválik
-
keIdor
titán
Valóban Race Driver: Grid kimaradt. Bár nálam a Gran Tourismo 5 mellett semmi sem veszi fel a versenyt, de a második legjobb autós játék, amivel játszottam életem során az a Grid volt.
Fallout 3-ról keveset tudok (pótoljam a házit, megéri?
)
Az a gáz, hogy a konzolokból kezd kifogyni az erő, ezt mi PC-sek fogjuk megszívni a következő generációig. Bármennyire is szeretem a PS3-amat, túl gyenge... és a PC-re meg csak portolnak. Far Cry 2 lesz az, amit komolyabban felturbóznak.
-
feka007
veterán
Szép kis vélemény
Már a tavalyi felhozatal is ratyi volt összességében, habár ott nem a játékok mennyiségével volt gond, inkább a tartalmukról... Jó volt a CoD4 is, és a Crysis is, de a hypehoz képest én bennem nagy űr maradt a tavalyi év után. Az idei szerintem a kevesebb név ellenére is sokkal jobb lesz a tavalyinál, gondoljunk a Far Cry 2-re, ami önmagában 10 játék hosszúságú lesz.
Én így vagyok 2008-cal eddig:
Assassin's Creed: Az egyik legjobb játék lett volna, ha nem olyan küldikkel csinálják meg 50 órába, amikkel 10 órának kéne lennie, és akkor izgalmas lenne, így viszont abbahagytam, miután kigynyörködtem magam a tájban.GTA IV: csak keveset vittem, mert xboxon nem volt kedvem szar kontrolleren nyomni, de amúgy nagyon jó, már várom a pc-s verziót szebb grafikával.
Grid: fain kis autós game lett, jól eltalálva az árkád-szimulár közti átmenetet. Grafika gyönyörű, optimalizálás tökéletes (xboxon néztem a demot, hát jó ha ment 30 fps-sel, míg pc-n a 130-at súrolta!)
Clear Sky: Erről már leírtam a véleményem, egy gyorsán összedobált trutyi lett. Grafikai kidolgozás összecsapott (UT3 reálisabban nézett ki), hangulat eltűnt, bugok maradtak, szóval ez az egyik legnagyobb csalódás idén kétségkívül
Warhead: Egyetértek, ez tökéletes (több mint) kiegészítő lett, hangulatban kicsit hajaz az Episode 2-re, de nálam a HL2-t is veri hangulatban, a jeges részek pedig elképesztően gyönyörűek lettek. Tökéletesen kitöltötte a Crysis után maradt űrt
Hell's Highway: az alapján, amit videókban láttam, szerintem egy gyönyörű grafikájú, full realisztikus, nagyon hangulatos fps lesz.
Far Cry 2: Szerintem nem véletlenül hoznak ki naponta legalább egy, többperces full in-game videót. Talán az egyetlen játék, ami idén nagyobb újításokkal próbálkozik. Tuti év játéka
Red Alert 3: Hát nem nagy szám, de bejön az egyszerűsége, más rts-sel úgy sem játszok...
CoD5: Jónak néz ki videók alapján, habár az már kicsit gagyi, hogy a levelek se mozdulnak előttünk egy Far Cry 2 után, maradt a Q3 alapokra épülő engine...
Fallout 3: Szerintem jó kis rpg lesz, videók alapján tetszik
Sztem nem lesz rossz az év vége, bár lehetett volna még egy Aliens idénre, de végülis 2009-re is kell vmi... Csak az a baj, hogy az is csak tuti év végén fog kijönni
Nyáron persze megint nem lesz semmi.
-
keIdor
titán
Ez meg is látszik a játékfelhozatalon... évente egyre kevesebb játékot várok, a legtöbbjük egyre ratyibb xar. Gondolj vissza, 2000 és 2005 között hol volt olyan, hogy csak 10 játékot vártunk évente? Volt az minimum 30, vagy még több is! És ma? A 10 játékból alapból 2 csalódás, 4 lehetett volna jobb is, és a maradék 4 hozza azt, amit tényleg vártunk... régen nem volt ez így...
Nézzük is meg 2008-at. Én ezeket vártam, várom idén:
-Turok: Rebirth: életem egyik leggagyibb játéka volt, amivel játszottam, írtó szar volt, pedig vártam, mert jónak tünt a Dinóhentelés+Unreal Engine 3, de ez elmaradt.
-Assassin's Creed: sokaknak nem tetszett, nekem bejött. Igaz unalmasak és egyhangúak voltak a küldetések, de a grafika és a környezet miatt már megérte végigvinni és még majd végigvinni többszőr is akár. 1. játék, ami tetszett.
-GTA IV (PlayStation 3, PC még hátravan): mindenkinek tetszett, köztük nekem is. Jó fizikája és története hosszú napokon át a képernyő elé kötött. A város is nagyon durva volt, tényleg "élt". 2 gondom volt vele, hogy optimalizálatlan volt (PS3-on 20-25FPS is volt) és hogy ellaposodott a történet a közepe fele... megérte megvenni. 2. játék, ami jó volt.
-aztán jött a szokásos nyári uborkaszezon... ilyen se volt 6-7 éve, hogy őszig mindössze 2 játék jelent meg, ami tetszett is... nevetséges! Jó oké nyáron mindenki a a szabadban van, én is voltam sokat strandon, dolgozni, nyaralni, kocsikázni, bulizni stb. de igazán jöhetett volna valami! Meló után nem mentem sehova, hiszen hulla voltam, strand csak 2 hetente volt, mert mindig vérvörössé égett a hátam!
kocsikázás se volt minden nap, hiszen drága a benzin... buli se volt minden nap, szóval bőven ráértem volna, de már kezdem megszokni ezt az új hülye trendet... annó a Doom 3 pedig milyen jól jött nyáron 2004-ben.
-S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky: Na ez az a játék, amit még nem adtam volna ki, ugyanis annyira bugos, hogy lehetetlen kijátszani! Nem lenne rossz, de így ilyen formában ez még játszhatatlan (Pre-Beta), úgyhogy meglátjuk 1-2 patch után milyen lesz, de még mindig csak 2 játéknál tartunk, ami tetszik... ha ez játszható kategóriába érkezik, akkor meglesz a 3. is... talán...
-Crysis: Warhead: Csodálatos lett! Szép grafika, viszonylag már jól optimalizált, jó játékmenet és történet, nem laposodik el, izgalmas, akciódús marad végig és még olcsó is! 7k. Megérte, ez a 3 játék 2008-ban, ami tetszik és megérte megvenni!
-Star Wars: The Force Unleashed: Őőő, hát Star Wars, úgyhogy nekem már tetszik, a sok negatív kritika ellenére is...
de tényleg, űtős a sötét oldal!
4. gém, ami teccik.
És akkor ami még jön:
-Brothers in Arms: Hell's Highway: Ígéretesnek tűnik, reménykedem, hogy ez lesz a 5. játék, amire érdemes volt várni. Még pár nap és jön PC-re, PS3-ra elvileg már beszerezhető...
-Far Cry 2: Crysis ellenfél csodálatos grafikával, harcrendszerrel és szabadsággal, reménykedem, hogy jó lesz! Még 1 hónap a megjelenés... biztos vagyok benne videók alapján, hogy megvan az 6. játékom.
-Red Alert 3: Videók, béta alapján ratyi...
szerintem csalódni fogok...
még 1 hónap...
-Call of Duty 5: World at War: Hát igen nem kell bemutatnom... nekem mindegyik rész tetszett, mind Single, mind Multiplayerben, szerintem ez is fog, főleg videók alapján! 7. játék szerintem ez lesz, ami bejött... még jó 2 hónap a megjelenés...
-Prince of Persia Prodigy: Bejött az elöző trilógia, szóval szerintem nem lesz gond... talán megvan a 8. játék...
-Tomb Raider: Underworld: Legend jó volt, ez is az lesz szerintem... 9.?
Őőő és hol is a 10.? Sehol... most jutott eszembe, hogy a FEAR 2-t tolták 2009-re, szóval nem sok játék lesz idén se...
de legalább remélem ütősek lesznek azok, amik még hátravannak! Végülis úgy vagyok vele, hogy inkább legyen minőség a mennyiség helyett! Csak a nyarat sajnálom, mert elbasszák teljesen... lenne ott erre szabadidő, legalábbis nekem!
Bocsánat a hosszú hozzászólásért és az OFF-ért!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Asztalos klub
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest