Hirdetés
- Fapados Biostar alaplap érkezett
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- TCL LCD és LED TV-k
- Bluetooth hangszórók
- Milyen videókártyát?
- DUNE médialejátszók topicja
Új hozzászólás Aktív témák
-
enterlaci
senior tag
ez a rönő megána csak vicc ugye...
Legalább egy "kicsit" felspoilerezték vóna, igaz akkor meg kilógott volna a többi autó közül a design, de akkor is. Akkor lehetne benne Leon Cupra változat is.
Egyetértek, hogy megdolgozott képek; nem hinném, hogy a game-ben pl. metálfénye lesz a kocsinak.
Valóban érdemes lesz nézni mától a képeket, lassan összeáll a ménes!

-
proci985
MODERÁTOR
nos, volt benne egy olyan bug, hogy az ellenfelek köridejét nem a valós idejük alapján számolta a program a szakaszonként menj legjobb pontot -emiatt szándékosan nem időt írok- résznél, hanem köze volt hozzá az autód teljesítményének is. meg talán még a csillagok állásának, de ebben nem vagyok biztos. amíg gyengébb autód volt, addig a dolog nem is volt veszélyes... vagy ha volt alternatív verseny. mert ugye az ellenfelek előnnyel indultak, mivel te startoltál az utolsó helyről. és ha javítottad az idejüket, azzal nekik megmaradt a pontjuk, tehát hiába voltál te a jobb, 5ször simán begyűjtötték egymás után a pontokat, ha nem tudtál előzni.
ez egy ideig zavaró volt, ámde ott vált a dolog rondává, amikor is eljutottál a grip király előtti sorozathoz... ahol kettő ilyen is volt. a hatból. és mindenképpen dominálni kellett. a másik négy futamot lazán meg lehetett nyerni egzotikus (==szupersport) és tuner (==japán kb
) kategóriával is... és egész egyszerűen ez a kettő megnyerhetetlen volt. értsd, pagani zonda, agyontuningolva és pályára hangolva, 36mp körüli köridő, 3 kör alatt kört verek mindre, és kikapok(!!!!). ok. előkapom a 240SXet, szintén rongyá tuningolva és beállítva, szintén jól megyek, szintén kikapok, még az előzőnél is durvábban. olvasgatom fórumokat... veszek egy mustangot, szintén rommá tuningolom, valamit állítok a felfüggesztésen és kormányművön (ugye a dologhoz hozzátartozik, hogy szimulátorokban jeges pályán egyszerűbb bevenni a kanyart, mint emlegetett darabban alapbeállítások mellett... azt hiszem 25-75%nál már az autó hajlandó is volt kanyarodni). köridő 56s körül(!), lejjeb nem tudtam faragni mert ugye homokból várat nem lehet építeni (pontosabban olyan 45-50re talán le lehetett volna nyomni, ha nem szúrom el totálisan a beállításokat, ami következtében szó szerint küzdeni kellett vele, hogy ne álljon keresztbe)... és lazán nyertem. felmerül a kérdés: hogy ha nem csak a köridőd számít, akkor mi a fenéért versenyzésről szól... ilyen alapon be lehetne rakni egy halálán lévő trabantot, amit semmi nem tudna megverni, mert hát ahhoz képest jól megy...a dologhoz hozzátartozik, hogy volt egyetlen szupersport, amivel a feladat abszolválható volt: a mclaren f1, megtuningolva és pályára állítva. 32s körüli köridővel. na azzal úgy lehetett nyerni, hogy még az első pont előtt le tudtad vele hagyni a másik hármat, 32s es köridő mellett. azzal se volt egyszerű nyerni, de alapjában véve ha jól nyomtad a gázt/nitrot, akkor megoldható volt. ott is meg tudták javítani ugyan a pontjaidat (gyakorlatilag ehhez a leglassab kanyarban 240 fölött kellett volna menni, ami simán képtelenség) két részen, de a másik kettőn a 370 körüli átlagsebesség miatt nem sikerülhetett nekik;>
-
stvnppp
senior tag
-
-
Ricco_hun
senior tag
Akkor mi a bánatot zagyváltak az EA fejesek, hogy a Szállító című filmet alapul véve, ilyen küldetésalapú cuccban lesz részünk? Vagy le vagyok maradva eggyel? Akkor valaki (aki jobban követi az eseményeket) felvilágosítana, hogy mi is lesz a pontos történet.
Más: ha megint olyan lesz, hogy én elhúzok a zsaruk előtt vagy 300-zal és a zsaruk 0-ról indulva 4-5 sec alatt beérnek, akkor nem tudom "micsinálok". Mondjuk nekem ez a zsarus/lerázós dolog sosem jött be.
Más: kocsiból még mindig lehetne több. Nem is az a bajom, hogy kevés, csak nem változatos. Egy márkán belül van vagy 4-5 autó. Lehetne színesebb is a felhozatal. Na meg, hogy csak hiper-szuper csúcsjárgányok vannak mostanában mindig. Azokat már hova a p.csába tuningolod? Pl. Bugatti Veyron 1001 lóerős. Azt már alapból véve művészet lenne az úton tartani, nemhogy még tuninggal. Az ilyen 150 és 500 lóerő közötti gépekben kéne gondolkodni. Na ezekre még lenne értelme a tuningnak. Na de mindegy, az eddigi tendencia szerint ugye minden évben kiadnak egy részt. Tehát remélem 2009-ben vagy 2010-ben kiadnak az én ízlésemnek is megfelelő részt.
-
west
őstag
Ja
de a dvd meg lesz vagy 5giga szerintem 
a hir innen valo mielott megkoveztek
-
- = Zk = -
félisten
..voltaképp nem csinálnak xart soha,..mivel megveszik elég sokan.ha nemis hazánkban...de viszik mint a cukrot!
pont ma néztem NFS PS videókat,...azért csináltak a Userek ottis pár igen érdekes autót!
vagy pl Carbon...!
az első autoversenyes játékom az NFS 1 volt...bmennyire is változik a játék,nemtudom megutálni.legyen akármilyen...!
Új hozzászólás Aktív témák
- Fapados Biostar alaplap érkezett
- Okos Otthon / Smart Home
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gitáros topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- AKCIÓ! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

de hátha jóó lesz
a sebességérzet sztem is elég tűrhető
de 1 hónap múlva minden kiderül 
Legalább egy "kicsit" felspoilerezték vóna, igaz akkor meg kilógott volna a többi autó közül a design, de akkor is. Akkor lehetne benne Leon Cupra változat is. 
ENZO? Ahhoz sokat kell még imdákozni, h megint legyen Ferrari... Hot Pursuit II óta nem volt, vhogy nem tartozik a legjobb autók közé (az EAnél).

vagy pl Carbon...!