- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Forrasztásról mindent az alapoktól!
- ASUS notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali fotós kérdések órája
- LG LCD és LED TV-k
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
szatocs
őstag
Pedig qva jó autó modok vannak hozzá
Zonda pl. Az nagy kedvencem. De sok van még, ami nagyon jó. De ez nem is az a topic, ahova ez való. Azért meg fogom próbálni kormánnyal ezt a NFS - t is.
Meg egyszer végigviszem úgy is, de a legjobb nekem eddig a MW és az U2 volt. Azokban jól lehetett krúzolni.
-
szatocs
őstag
Rámehetnének a kormánnyal történő irányítás opciójára is, mert fertelem az nfs kormánnyal. Semmi valóságérzet.
-
feka007
veterán
[link] Láttátok már ezt a gameplay borzalmat? Mi ez vmi tankszimulátor?
-
csutkaa
senior tag
válasz
- = Zk = - #186 üzenetére
nekem is
már most várom a BMW miatt
-
ChromeX
addikt
válasz
- = Zk = - #184 üzenetére
én sem utálom, söt mindig várom hogy mi lesz a kövi, de nem számítok nagy dologra így nem is ér csalódás, amugy szerintem igen itt elég sokan fikázzák az ujabb részeket de mint te is mondtad nem rosszak csak sokat várnak tőlük azért huzzák le, az eanél nem is akarnak világ megválto játékokat csinálni, lehet csak élvezik a programozást meg a tervezgetést
na de on. nekem ez a kép bejön[link] nem egy nagy valami de nem rosz -
- = Zk = -
félisten
..voltaképp nem csinálnak xart soha,..mivel megveszik elég sokan.ha nemis hazánkban...de viszik mint a cukrot!
pont ma néztem NFS PS videókat,...azért csináltak a Userek ottis pár igen érdekes autót!
vagy pl Carbon...!
az első autoversenyes játékom az NFS 1 volt...bmennyire is változik a játék,nemtudom megutálni.legyen akármilyen...! -
ChromeX
addikt
-
muxi-muxi
senior tag
Megmondom én, mi lesz az Undercover: halálosan szétblőrözött, agyoneffektezett, csilli-villi gagyi, hatéveseknek, lilában, és rózsaszínben pompázva. A Most Wanted óta nem volt élvezhető NFS. Az autólistát az utolsó négy játékból össze lehet ollózni, csak a poligonszámuk emelkedik, meg matricák elhelyezése lesz még jobban variálható. Valahogy így fogják reklámozni: "Immár tíz a hatvannegyedik levonót is elhelyezhettek az autón! Az Autosculpt rendszer is továbfejlődött, akár két négyzetméteres leszorítószárnyad is lehet!! Valódi hálivúdi szinészekkel - A Vér és Kakaó-ból (a jóban rosszban jenki megfelelője) megismert Megi Kúval!!!" (ki a bánat az a megi kú???)
Sajnos felnőttem... Az EA meg egy sz@r. Ha hatszázmegás teksztúrát akarnak feszíteni egy háj-poli modellre, nem esnek kétségbe, de a kreatív tímjük arra sem érdemes hogy a f**omat betakarja egy lapát homokkal. Széthájpolt szemét az egész.
Egy volt NFS-hívő.
-
Gyusz
őstag
válasz
- = Zk = - #179 üzenetére
Nem emlékszem, hogy láttam volna már őket, egész jól néznek ki.
-
Gyusz
őstag
Ezek a videók szerintem egész jók. Ha hozzák a Most Wanted játékmenetét és a ProStreet fizikáját, akkor nekem egy szavam sem lesz.
-
mindfreak
őstag
Engem nem győzött meg a videó, lassan az lesz, mint a FIFA sorozattal volt, hogy a 2003-ig játszottam vele, aztán teljesen beleuntam, mert évről évre ugyanazt a bőrt húzták le róla. (Pedig nagy rajongó voltam!) Amúgy a sztori ugyanaz, mint az új Halálos iramban lesz... még ennyit se tudnak maguktól kitalálni.
-
Sonja
nagyúr
-
Dashes
őstag
-
csutkaa
senior tag
válasz
.:Kristian:. #161 üzenetére
bocsi
kira a fordítás
-
.:Kristian:.
addikt
és egy interjú:
- Beszéljünk az újdonságokról. Mesélj, mi olyan lesz a játékban, ami a korábbi részekben nem volt?
- A játék az üldözésről szól. Arról, hogy te üldözöl, vagy hogy téged üldöznek: gyakorlatilag erre építjük a játékot. Az üldözések valójában három pilléren állnak: a Highway battle módon, az Undercover történeten keresztül, illetve a Heroic driving engine-n keresztül.- Beszéljünk ezekről! Heroic driving engine?
- Alapvetően arról van szó, hogy az autók irányítását 430 módon befolyásolhatjuk, így gyakorlatilag teljes uralmat adunk a játékosnak az autó fölött. A hollywoodi filmekben rengeteg olyan trükköt látsz, amit a saját kocsiddal már nem tudnál megcsinálni. Mi azt szeretnénk, ha a játékban ezeket megcsinálhatnád. Azt akarjuk, hogy mindenki igazi faszagyereknek érezze magát, és végre meg is van az ehhez szükséges fizikai motorunk. Ebben azonban benne foglaltatik a törés és a sokkal intelligensebb ellenfelek is, a rendőrök viselkedése, az AI versenyzési képességeit, sok remek dolog. Amikor mindezt összegyúrjuk és működni is kezd, akkor igazi hősnek érezheted magad.- Highway battle mód? Erről már hallhattunk régebben…
- A Highway battle mód igazán nagy fejlesztés a játékélményben. Nyers, izgalmas versenyek várhatók, nagyot dobnak a játékélményen. 250 km/h-s sebességgel száguldozhatsz egy autópályán, más autók között cikázva. De ennek az élményét igazából csak akkor élheted át, ha játszol is vele, szavakkal nehéz átadni.- A korábbi verziókban rengeteg autó volt, hogy lesz ez az Undercoverben?
- Sajnos még nagyon korai lenne nyilvánosságra hozni a teljes autó listát, persze azért ügyes próbálkozás volt Egyelőre még dolgozunk az ügyön, a licencek beszerzésén. Annyit azonban elmondhatok, hogy alapvetően azokra az autókra számíthattok, mint a korábbi részekben. Néhány meghatározó amerikai izomautót, a japán zsírrakétákat, az egzotikus európai autókat. A régi és új autók egyvelegéből áll majd a játék.- Beszéljünk akkor a történeti szálról: miért épp Maggie Q kapott szerepet?
- Mint ahogy már elmondtam, szeretnénk egy igencsak interaktív játékot prezentálni, és az egyik legnagyobb megújulás a történeti szálat éri. Hollywoodi szakértőket is felkértünk ahhoz, hogy segítsenek kidolgozni a történetet. Volt szereplőválogatásunk is, hollywoodi a rendező, hollywoodi csapat csinálja az egészet, szóval szakértőket csábítottunk magunkhoz. Maggie Q nagyon beleillett abba a szerepbe, amit neki szántunk. Chase Linh szerepét játsza majd el, ő lesz az összekötőd a játékban, ő lesz az egyetlen kapcsolatod a külvilággal. Bajba fog sodorni, de ki is húz a csávából, információkkal lát el a bandákat illetően.-A játék elég sebesnek tűnik, gondolom idén volt már gyorshajtásod…
- Nem, idén egyelőre még tiszta vagyok De mindenki ezzel piszkál ma, szóval lehet, hogy fogom magam és alágyújtok a fakabátoknak…! -
csutkaa
senior tag
Új Trailer [link]
forrás: gametrailers.com
-
vtomi
tag
Imádom a NFS játékokat.
Remélem valami ujat most is kitalálnak.
Legjobban a Most Wanted és a ProStreet jött be.
Remélem most se fogok csalódni!!!! -
Rossi
addikt
Nálam a GRID-et kell lenyomnia, most az az etalon. Tehát ha nem lesz benne törés, akkor sok esélye nincs, pedig az összes eddigi NFS-t (najó a 3. résztől kezdve 2000 körül) végigtoltam, nagy részét többször is.
-
Vistaboy
veterán
NFS Undercover teaser és weboldal.
Ha már volt, bocsi.
-
nsrking
senior tag
válasz
Sirandrish #154 üzenetére
Pedig kivételesen de
-
nsrking
senior tag
válasz
Sirandrish #151 üzenetére
MW-t Carbon-t használtan. PS-t újonnan. Valszeg ezt is előrendelem.
-
fpeter07
veterán
válasz
Sirandrish #151 üzenetére
azt írta nem csalódott benne, vagyis...
-
nsrking
senior tag
válasz
.:Kristian:. #148 üzenetére
Bízok benne, hogy lesz pörgés a játékban ezerrel, és a tuning nagy szerepet kap. Én nem csalódtam egyik NFS-ben sem. Minden évben ez az alap autós játék nállam. Ennyi.
-
SEMTEX
senior tag
válasz
.:Kristian:. #148 üzenetére
Hát nem tom.... Én is osztom azt a véleményt, hogy a GRID eddig az egyik legjobb autós játék.... Én a most wanted óta folyamatsoan csalódom az NFS részekben....
Sem grafikailag, sem játékélménybe nem hozzák azt a színvonalat.. Na és akkor itt a GRID... -
.:Kristian:.
addikt
-
Gyusz
őstag
válasz
HDR renderin #146 üzenetére
És te mindent elhiszel, amit az interneten olvasol? A június 18-án közölt hírek szerint Undercover lesz a játék címe, de most zajlik az E3, valamit talán mutatnak belőle.
-
Kanczy
veterán
válasz
HDR renderin #144 üzenetére
Most Wanted 2-t még felvetésként sem hallottam,de ki tudja...wikipedia szerint Undercover lesz
-
speed3456
aktív tag
válasz
HDR renderin #142 üzenetére
Semmi új hír nincs??? Már naon várom!!! (<--- szerintem ezzel nem vok egyedül)
-
HDR renderin
senior tag
OK,most már jó lett,meg tudtam csinálni!
-
speed3456
aktív tag
válasz
HDR renderin #139 üzenetére
Igen a patch miatt fog menni.
Igen de az nem a patch el van hanem lehet bele rakni. -
speed3456
aktív tag
válasz
HDR renderin #137 üzenetére
Na itt a [link] vagy letöltöd az egészet (az biztos müxik) vagy ha neked eredetiben van meg akkor csak a patch elég.
-
Genius007
őstag
Nini, lesz uj NFS ???
Remélem jobb lesz mint a Pro Street, gépigényre legalábbis! (meg graf.-ra)
Ui.: Néha én az Underground2-őt veszem elő.
-
speed3456
aktív tag
válasz
HDR renderin #133 üzenetére
Szia! Az NFS High Stakes nekem is a kedvencem és ikszpén tolom a legújabb peccsel csak nézz utána a gugliban vagy ha nem találsz akkor adok egy linket.
Már nagyon várom az Undercovert remélem tényleg küldetéses lesz és jó történettel mert az sajnos a PS ből kimardt.
-
HDR renderin
senior tag
nekem meg az NFS 4 High Stakes tetszet a legjobban!!!
Ha el lehetne inditani XP-n akkor raknám is fel és avval szenvednék,mert nagyon jó ott rendőrőzni meg versenyezni!!!!!
Lehet törni a kocsikat(lámpák,meg rendszám,+egy kis tengelyferdülés)
Az nagyon megfogott engem!
Mindig csak 8 körös versenyeket nyomtam.Csak ezért gratula az EA-nak!
-
Sh4rKy
senior tag
én leginkább valami akkora játékélményre várok, mint ami anno az underground 1nél volt... na szerintem az akkoriban hatalmasat szólt, de mostanában meg össze vissza majmolják
a grid gyönyörű grafika + jó gépigény, de rohadt kevés a pálya és én így a játék 3negyedénél már csak azért játszok vele mert nincs más...
nfs: ps... rohadtul élveztem, egy ideig...
az nfsu1-et meg még a mai napig felrakom párszor és végigviszem
az, hogy tuningmentes legyen az egész, meg előre megadott bodykiteket lehessen csak használni, azt nem akarom... most wantedet egyenesen utáltam... carbon nevetséges volt... amit régen imádtam az az nfs porsche unleashed volt... meg az nfs 3
no de mind1, ez a szállító féle sztori meg rohadtul nem illik (szerintem) az nfs-hez -
munky
őstag
remélem olyan stílusú lesz mint az első 6 rész.
-
Turbo csiga
csendes tag
hááááát a PS elég gyatra lett jó mert részletesebb a füst grafika és legalább valamit el is hagyok a kocsiről de a játékmenet nem az igazi... Jobb volt a Most Wanted
-
Gyusz
őstag
A #120-as hsz, illetve az utána következő gamepodos hír is valami ilyesmit ír, már ami a Szállító stílusú dolgot illeti.
Nekem a legfontosabb az, hogy a vezetési élményt találják el a lehető legjobban, a többi másodlagos. No meg legyenek a helyszínek változatosak, a GRID-ben a végén már nagyon untam egyes pályákat.
-
leviske
veterán
válasz
.:Kristian:. #1 üzenetére
Szerény véleményem szerint illene visszakanyarodni a NFS:HP vonalhoz, vagy elindulni egy új úton... mondjuk egy Szállító stílusú vonalon, ahol bankrablókat kéne menekíteni a rendőrök elől és csomagokat kéne időre kiszállítani.
Szerintem már unalmas tuningolni a kocsikat. Egyszerűen nem tudnak már újat mutatni...
MOD: bár ez csak az én véleményem...
-
speed3456
aktív tag
válasz
.:Kristian:. #124 üzenetére
Én már kijátszottam (billentyűzeten nem vmi komolyon 1000 ftos gagyin) és most kezdtem el másodjára.Szerintem annak a játéknak nincs hibája vagyis én eddig nem vettem észre de nagyon faxa játék főleg a grafics.
-
speed3456
aktív tag
Sziasztok!
Én csak egyben reménykedem.Nem tudom mennyire ismeritek a Race Driver Grid nevű játékot de az szerintem nagyon ott van és ha azt meg tudja verni az NFS Undercover akkor menyország lesz az biztos de én ebben nem vagyok biztos
.....csak reménykedem
-
Gyusz
őstag
"Riccitiello szerint a legutóbbi fejezet, a Pro Street nem sikerült jól, játékmenetét tekintve is maximum jó értékelést zsebelhetne be. "Kinek volt szüksége rá? Lényegében egy fals élmény volt, ahol számok kerültek a kocsik oldalára aztán rátapostál a gázra és... és mentél előre a végtelenbe. De pontosan hova is?". A megoldás már a Pro Street megjelenése előtt megszületett, a "rabszolga módjára kínzott Vancouver-i stúdió" az eddigi 12 hónapos ciklus helyett 24 hónapot kap az egyes NFS epizódok fejlesztésére, ám az évenkénti egy epizód még így is meglesz: a csapat kétfelé szakadt, így párhuzamosan két NFS készülhet. Idén érkezik a Need for Speed Undercover, amely végre kissé újít a formulán, leginkább a Jason Statham fémjelezte "A Szállítóra" emlékeztet: küldetés alapú NFS, erőteljes történeti szál.
" by 576Ez a kétfelé szedjük a fejlesztőket nem igaz, hogy nem jutott eszükbe előbb, vagy csak megy a ferdítés, hogy mentegessék magukat.
-
-
T.Peter
őstag
Nem tudom, hogy kamu-e a két kép, de én ezekben annyit látok, hogy olyan, mintha a tdu-ból kiemelték volna a versenypályát, és azon lehet-ne menni azokkal a kocsikkal.
Köszönöm szépen, én inkább ebből nem kérek, játszom inkább normális, kitűnő játékkal (eddig úgy néz ki), aminek a neve: race driver grid. (Az autósjáték. Szerintem) Mindez persze csak akkor, ha nem raknak össze egy grid minőségű játékot, ami az EA-t ismerve kizárt. -
T.Peter
őstag
-
csaabz
őstag
válasz
South Velen #109 üzenetére
Ja.
Amivel meg próbálkoztak, az nem vált be... -
csaabz
őstag
Megmondom frankón mi a hatalmas probléma az Nfsekkel.
Nem szereted meg az autódat. Hiába a sok modell, a sok festés és matrica, nem érzed magadénak. Megmagyarázni nem tudnám, miért.A TDU-ban, ahogy megvettem a házam és hozzá az Alfát, teljesen eldobtam az agyam...
Csodálatosan kidolgozott autó és csak az enyém.
A tuning jóval egyszerűbb, hiszen csak pack-eket kell rakni rá, de az is jobban tetszett.Amikor meg meglett a 350Z Nismo és a hátsókerék meghajtásnak köszönhetően először álltam keresztbe az úton.... Örök élmény.
Na, vmi ilyet várok a köv. Nfs-től.
-
Viszlát
addikt
Én végigjátszottam, az egyik szélviharos hétvégén. A játék utolsó harmadában vált izgalmassá a játék. Jó verdák, akkora sebesség, hogy nehézzé váltak az addigi pályák.
De egyébként összességében tényleg nagy nulla volt, főleg az előző részekhez képest (TDU-t már nem is említve).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kuponkunyeráló
- GTA V
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- League of Legends
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Xbox tulajok OFF topicja
- Konzol Screenshot
- További aktív témák...
- Szép HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Logitech G935
- Creative Sound Blaster Live! 5.1-es digitális PCI hangkártya
- Rock Shox Recon Silver Air gyorszáras villa eladó (29-es)!
- ÚJ Nvidia RTX 5060/TI 8-16Gb GDDR7 DLSS4.0 Ryzen 7 5800X 16x4.7Ghz/32GB/512Gb/1TB M SSD/2ÉV gamer PC
- Seagate Exos X18 16TB SAS merevlemez
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest