Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• csutkaa

senior tag

válasz keIdor #301 üzenetére

bocsi hogy bele szólok az én listám itt van: (ami még jön) komment nélkül :D

FIFA 09 - 2008. Október 03.
    Brothers In Arms 3: Hell's Highway - 2008. Október 07.
    Far Cry 2 - 2008. Október 24.
    Dead Space - 2008. Október 24.
    Red Alert 3 - 2008. Október 31.
    Velvet Assassin - 2008. Október
    The Lord of the Rings: Conquest - 2008. november 07.
    Mirror's Edge - 2008. november 14. (a PC-s verzió asszem karácsonyra várható)
    Call of Duty: World At War - 2008. november 14.
    NFS: Undercover - 2008. november 18
    GTA 4 - 2008. november 18.
    Tomb Raider Underworld - 2008. november 21.
    Fallout 3 - 2008. november 28.
    James Bond 007: Quantum of Solace - 2008. november
    Wheelman - 2008. november
    Ghostbusters: The Video Game - 2008.
    Scorpion - 2008.
    Singularity - 2008.
    Wolfenstein - 2008.

én 2008-ban őket várom az hogy melyik hogy ikerül majd elválik :D

• feka007

veterán

Szép kis vélemény :R Már a tavalyi felhozatal is ratyi volt összességében, habár ott nem a játékok mennyiségével volt gond, inkább a tartalmukról... Jó volt a CoD4 is, és a Crysis is, de a hypehoz képest én bennem nagy űr maradt a tavalyi év után. Az idei szerintem a kevesebb név ellenére is sokkal jobb lesz a tavalyinál, gondoljunk a Far Cry 2-re, ami önmagában 10 játék hosszúságú lesz.
    Én így vagyok 2008-cal eddig:
    Assassin's Creed: Az egyik legjobb játék lett volna, ha nem olyan küldikkel csinálják meg 50 órába, amikkel 10 órának kéne lennie, és akkor izgalmas lenne, így viszont abbahagytam, miután kigynyörködtem magam a tájban.

GTA IV: csak keveset vittem, mert xboxon nem volt kedvem szar kontrolleren nyomni, de amúgy nagyon jó, már várom a pc-s verziót szebb grafikával. :R

Grid: fain kis autós game lett, jól eltalálva az árkád-szimulár közti átmenetet. Grafika gyönyörű, optimalizálás tökéletes (xboxon néztem a demot, hát jó ha ment 30 fps-sel, míg pc-n a 130-at súrolta!)

Clear Sky: Erről már leírtam a véleményem, egy gyorsán összedobált trutyi lett. Grafikai kidolgozás összecsapott (UT3 reálisabban nézett ki), hangulat eltűnt, bugok maradtak, szóval ez az egyik legnagyobb csalódás idén kétségkívül

Warhead: Egyetértek, ez tökéletes (több mint) kiegészítő lett, hangulatban kicsit hajaz az Episode 2-re, de nálam a HL2-t is veri hangulatban, a jeges részek pedig elképesztően gyönyörűek lettek. Tökéletesen kitöltötte a Crysis után maradt űrt :C

Hell's Highway: az alapján, amit videókban láttam, szerintem egy gyönyörű grafikájú, full realisztikus, nagyon hangulatos fps lesz.

Far Cry 2: Szerintem nem véletlenül hoznak ki naponta legalább egy, többperces full in-game videót. Talán az egyetlen játék, ami idén nagyobb újításokkal próbálkozik. Tuti év játéka :R

Red Alert 3: Hát nem nagy szám, de bejön az egyszerűsége, más rts-sel úgy sem játszok...

CoD5: Jónak néz ki videók alapján, habár az már kicsit gagyi, hogy a levelek se mozdulnak előttünk egy Far Cry 2 után, maradt a Q3 alapokra épülő engine...

Fallout 3: Szerintem jó kis rpg lesz, videók alapján tetszik

Sztem nem lesz rossz az év vége, bár lehetett volna még egy Aliens idénre, de végülis 2009-re is kell vmi... Csak az a baj, hogy az is csak tuti év végén fog kijönni :( Nyáron persze megint nem lesz semmi.

• janeko

őstag

jó kis összefoglalás lett.. szinte mindenben egyetértek veled :)

Új hozzászólás Aktív témák