Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ricco_hun

senior tag

válasz ChromeX #350 üzenetére

Akkor mi a bánatot zagyváltak az EA fejesek, hogy a Szállító című filmet alapul véve, ilyen küldetésalapú cuccban lesz részünk? Vagy le vagyok maradva eggyel? Akkor valaki (aki jobban követi az eseményeket) felvilágosítana, hogy mi is lesz a pontos történet.

Más: ha megint olyan lesz, hogy én elhúzok a zsaruk előtt vagy 300-zal és a zsaruk 0-ról indulva 4-5 sec alatt beérnek, akkor nem tudom "micsinálok". Mondjuk nekem ez a zsarus/lerázós dolog sosem jött be.

Más: kocsiból még mindig lehetne több. Nem is az a bajom, hogy kevés, csak nem változatos. Egy márkán belül van vagy 4-5 autó. Lehetne színesebb is a felhozatal. Na meg, hogy csak hiper-szuper csúcsjárgányok vannak mostanában mindig. Azokat már hova a p.csába tuningolod? Pl. Bugatti Veyron 1001 lóerős. Azt már alapból véve művészet lenne az úton tartani, nemhogy még tuninggal. Az ilyen 150 és 500 lóerő közötti gépekben kéne gondolkodni. Na ezekre még lenne értelme a tuningnak. Na de mindegy, az eddigi tendencia szerint ugye minden évben kiadnak egy részt. Tehát remélem 2009-ben vagy 2010-ben kiadnak az én ízlésemnek is megfelelő részt.

Új hozzászólás Aktív témák