Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
munky
őstag
Ez a "játék" sajnos nem csak az alacsony felbontású textúrák miatt gyenge.
Persze be lehet csomagolni a szart ennél kellemesebb köntösbe is de a lényegen az sem változtat. Nekem ez a véleményem.

(#1948) horyk
Azért szar a GRID mert nem tudsz normálisan játszani vele?
Talán pontosan kellene vezetni nem gondolod?
Szerintem megszoktad már az NFS féle "faltól-falig stílust"...
-
_Toka_
senior tag
Az egész "történet" is már nagyon erőltetett, verd meg a f*xa gyerekeket, akik csúnyán néznek rád, és majd egy csinibaba segít.
Nem hiszem, hogy egy autós játéknál a történet lenne a legfontosabb dolog, ami miatt valaki játszik vele, vagy nem. Az NFS sorozatban a Porsche Unleashed-el bezárólag nem volt semmiféle kerettörténete a játéknak, sőt tekeregni sem lehetett a terepen, mint ma. Mégis azok voltak a meghatározó részek.
De ennek a résznek se a kerettörténet bugyutasága a problémája, hanem a mai vasaknak absz. nem megfelelő igénye úgy, hogy látványban se nyújt igazán újat az elődjeinél.De, ha az FPS-hiányt bármilyen módon befoltozzák - akár patch-el, akár az idő majd megteszi magától /bár ez utóbbi már gáz.../ -, egyet kapunk a sok újabb NFS közül.
-
feka007
veterán
Én csak a freeroamban szaladgaltam meg letoltam par versenyt aszt csa, szval a nagyszerű storylineból nem sokat kaptam... Verseny közben a forgalom veszettül valtogatja előttem a savokat, sokszor amokfutasba kezdenek es atmennek a szembesavba, vagy szarnyakat növesztenek es 2-3 m-rel a föld felett úsznak, míg vegül beadjak magukat a gravitacionak, es lehuppanak a földre. Ezek ilyen aprosagok.Igaz, ilyen mar a Midtown Madnessbe se volt 99-ben, am klafa game...
Azzal még nem lenne akkora baj, ha csak siman nem lenne kiemelkedő a grafika, de hogy ilyen összetakolt szarral kepesek voltak eloallni... Arra se vettek a faradtsagot, hogy a fak ne teljesen egyszinuek legyenek... Kocsikkal foglalkoztak egyedülNa mind1, en se irom le többször a véleményem, mert mindjart jon majd a matyi aki jol kioszt ezert

-
feka007
veterán
Szamomra mar tavaly elasta magat a PS-sel ez a jatek... Én megmondtam előre, hogy szart se fog érni ez se... Majd nezzetek hogy jövőre megint kifogjak dobni ugyanezt a szart, kicsit atalakítva, pl belepakolnak par extra bugot, és a kor követelmenyeinek megfelelő növelt gépgigényt ugyanezzel az igénytelen fos grafikaval és szanalmas fizikaval/iranyitassal, jatekmenettel.

-
Enton
addikt
Napszakváltozás van benne!!!!
Elég megnézni pár (szerintem inkább mindegyik) verseny első pár kanyarjáig hogy az árnyékok szépen vándorolnak mint a far cry 2-ben mikor safehause-ban mentesz csak itt zavaróbb! Tehát elég a napot nézni és mögötte a felhőket tehát az égbolt változatlan a nap pedig szépen vándorol!
Lehet hogy ezért kaptunk ilyen szép recés pályaárnyékokat, de az autóé sem a legjobb!
1920*1080 ban jobban megy mint 1280*1024-ben. Minden max de laggol néha.

Pár kép:
Ami eddig tetszik:
-WV Sirocco
-nincs teljes egészében lezárva a pálya mint eddig a U, U2, MW-ben oda megyek ahova akarok a pályán belül
-lehagyásos verseny
-autópályás lehagyásos verseny
-újra van sorrund hangtámogatás
-csajozni fogunk a story alapján
Ami nem:
-zene (zene kikapcs winamp elindít)
-árnyékok
-füst bug(sokszor van hogy a sprint 80%-nál már látszik a finish kék füstje pedig még elég messzi van)
-zuzható pályaelemeken való áthaladás(sokszor nem látok semmit nagy feketeségen kivül pár mp-ig)
-indexelős mégis utolsó pillanatban nekemjövő szembeforgalom
-fizika(mármintha van benne ilyen, pinballmód az tuti van falról a másik falig is csapódtam már)
-kicsit átláthatatlan menü(amugy jól néz ki)
-kevés pénznyeremény(nehéz lesz összegyűjteni minden kocsit)
-nyert kocsit nem lehet eladni csal "eltávolítani"Így pár óra játék után ennyi de fognak még gyűlni minuszban és pluszban is a dolgok. Remélem pluszba jobban!
Amugy nehéz lerakni akármennyire is bughalmaz az egész! -
DeSanto
őstag
Az emberek nem biztos hogy jó ötlet.
Akkor már megérdemelné a 18+ kategóriát mivel ez is fontos a játékfejlesztésben hogy milyen közönséget céloz meg.Nem szép látvány mikor elütik az embereket 200-al a járművek.
Persze a fizikára is gyúrhattak volna.
Napszakváltozás is lehetne.Én úgy képzelném el hogy lenne éjszakai és nappali futam.
Még annyit fűznék hozzá hogy a közúti járművekre gyúrhatnának és arra hogy az épületek ne a szemem előtt jelenjenek meg.Régen nem ilyen volt az NFS.
Mindezeken kívül biztos tart pár óra kikapcsolódást sokmindenkinek ez a játék.Jó szórakozást.

-
DeSanto
őstag
Nem biztos hogy mindenkinek ez a véleménye erről a játékról.
Szerencsére kipróbáltam és nekem tetszik.
Az biztos hogy a grafika nem 2008-as szintű de egy játéknak az élményét kell nézni.
Ha a PS-t vesszük ehhez alapul hát messzi de messzi jobb az új.
Az is biztos hogy megint egy bőrlehúzás de mondj nekem olyanokat amivel lehet újítani?
Grafikán kívűl. -
_Toka_
senior tag
**** - Keldor papa hsz-anak azon reszet toroltem, amit beideztel.
irgumburgum és még egyszer irgumburgum

ne lennék olyan feledékeny, amilyen ... de már most kíváncsi vagyok, jövő ilyenkor az aktuális topicban vajon mit olvasok...
Ezt pl. én már az összes NFS hosszabb-rövidebb ideig tartó nyúzása után ki se bírnám ... szerintem Te se!

Persze bosszant, amit újabban látok - nekem a PU volt a favoritom -, de ha lehet, végignyomom őket. Az U és U2 nagyon sokáig tartott ... egyszerűen le se kötöttek, de végül csak végigtoltam azokat is ... hosszú hónapok alatt sokadjára.
[ Módosította: 7 ]
-
feka007
veterán
Jah, az más.
Jah, sztem is sokkal jobb a box, én is jó hogy azt vettem, habár már eladtam (mert amivel játszok az mind van pc-n is, de legalább megismertem a gépet), és nem is buktam rajta annyit, mint egy PS3-on buktam volna (100k gép+játékok biztos lett volna 40k-s bukta legalább) -
csutkaa
senior tag
Wolfenstein 2-t csak remélem hogy jön még 2008-ban.
Viszont a Mirror's Edge infód téves
Az a hír hogy csak PC-re csak 2009-ben csak egy feltételezés volt.
[link]
az tény hogy konzolra előbb jön ki:
" X360-ra és PS3-ra "már" november 14-től lesz kapható Európában, míg Észak-Amerikában november 11-től"
DE... hiszen a korábbi kijelentés, miszerint a Mirror's Edge asztali gépre készülő verziója csak 2009 elején kerül a polcokra tévesnek bizonyult ellenben az is biztos, hogy a konzolos verzióktól eltérően csak karácsony környékén lesz megvásárolható.Konzolra: Nov
PC-re: Dec
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
csutkaa
senior tag
bocsi hogy bele szólok az én listám itt van: (ami még jön) komment nélkül

FIFA 09 - 2008. Október 03.
Brothers In Arms 3: Hell's Highway - 2008. Október 07.
Far Cry 2 - 2008. Október 24.
Dead Space - 2008. Október 24.
Red Alert 3 - 2008. Október 31.
Velvet Assassin - 2008. Október
The Lord of the Rings: Conquest - 2008. november 07.
Mirror's Edge - 2008. november 14. (a PC-s verzió asszem karácsonyra várható)
Call of Duty: World At War - 2008. november 14.
NFS: Undercover - 2008. november 18
GTA 4 - 2008. november 18.
Tomb Raider Underworld - 2008. november 21.
Fallout 3 - 2008. november 28.
James Bond 007: Quantum of Solace - 2008. november
Wheelman - 2008. november
Ghostbusters: The Video Game - 2008.
Scorpion - 2008.
Singularity - 2008.
Wolfenstein - 2008.én 2008-ban őket várom az hogy melyik hogy ikerül majd elválik

-
feka007
veterán
Szép kis vélemény
Már a tavalyi felhozatal is ratyi volt összességében, habár ott nem a játékok mennyiségével volt gond, inkább a tartalmukról... Jó volt a CoD4 is, és a Crysis is, de a hypehoz képest én bennem nagy űr maradt a tavalyi év után. Az idei szerintem a kevesebb név ellenére is sokkal jobb lesz a tavalyinál, gondoljunk a Far Cry 2-re, ami önmagában 10 játék hosszúságú lesz.
Én így vagyok 2008-cal eddig:
Assassin's Creed: Az egyik legjobb játék lett volna, ha nem olyan küldikkel csinálják meg 50 órába, amikkel 10 órának kéne lennie, és akkor izgalmas lenne, így viszont abbahagytam, miután kigynyörködtem magam a tájban.GTA IV: csak keveset vittem, mert xboxon nem volt kedvem szar kontrolleren nyomni, de amúgy nagyon jó, már várom a pc-s verziót szebb grafikával.

Grid: fain kis autós game lett, jól eltalálva az árkád-szimulár közti átmenetet. Grafika gyönyörű, optimalizálás tökéletes (xboxon néztem a demot, hát jó ha ment 30 fps-sel, míg pc-n a 130-at súrolta!)
Clear Sky: Erről már leírtam a véleményem, egy gyorsán összedobált trutyi lett. Grafikai kidolgozás összecsapott (UT3 reálisabban nézett ki), hangulat eltűnt, bugok maradtak, szóval ez az egyik legnagyobb csalódás idén kétségkívül
Warhead: Egyetértek, ez tökéletes (több mint) kiegészítő lett, hangulatban kicsit hajaz az Episode 2-re, de nálam a HL2-t is veri hangulatban, a jeges részek pedig elképesztően gyönyörűek lettek. Tökéletesen kitöltötte a Crysis után maradt űrt

Hell's Highway: az alapján, amit videókban láttam, szerintem egy gyönyörű grafikájú, full realisztikus, nagyon hangulatos fps lesz.
Far Cry 2: Szerintem nem véletlenül hoznak ki naponta legalább egy, többperces full in-game videót. Talán az egyetlen játék, ami idén nagyobb újításokkal próbálkozik. Tuti év játéka

Red Alert 3: Hát nem nagy szám, de bejön az egyszerűsége, más rts-sel úgy sem játszok...
CoD5: Jónak néz ki videók alapján, habár az már kicsit gagyi, hogy a levelek se mozdulnak előttünk egy Far Cry 2 után, maradt a Q3 alapokra épülő engine...
Fallout 3: Szerintem jó kis rpg lesz, videók alapján tetszik
Sztem nem lesz rossz az év vége, bár lehetett volna még egy Aliens idénre, de végülis 2009-re is kell vmi... Csak az a baj, hogy az is csak tuti év végén fog kijönni
Nyáron persze megint nem lesz semmi. -
feka007
veterán
Én is b*szok bele már a tuningolásba... F@szomat se érdekelte már a Carbonba sem, hogy milliméterenként változtathatom a kipufogót meg a spoilert, meg milyen bénábbnál bénább matricákat aggathatok a szélvédőre... Már az Undergroundoknál is a pénzcsinálás ment, de ott még voltak ötletek, Mw óta viszont már mindenki csak a bevételre hajt ott. Nemrég hallottam, hogy az EA már az ubisoftot is felvásárolná, csinálnának a Far Cry 2-ből meg az Assassin's Creedből is Simset...

-
nsrking
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Samsung Galaxy A34 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)