Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
enterlaci
senior tag
köszi a video-t!
ezen megint jó a sebességérzet, szép a hdr, az autó amortizálása is elég jó lett sztem.
egy bug?!: az elején körbe-körbe pörög és a bal hátsó kerék szemmel láthatólag ledifferál, nem tudom a porsche gyárilag is ilyen lenne?
de akkor miért van két gumicsík az aszfalton? 
-
ChromeX
addikt
érdekes. nem mondanám rosznak, megnézném PCn is mondjuk, a graf jol látszott a vidin végre, de hát ez box volt. öö jah meg ami most tetszett az az volt mintha a sebeség érzet ebben jobban kijött volna mint az elöbbiekben, ment kb100mérföldel és ugy látszott mintha tényleg(mennyivel is olyan 160km/h?
) ment volna de persze nem tökéletes nem azt mondom de mintha jobban láttam volna mint korábban -
athomi
veterán
Hogy jött ide a célkitűzésük? Azt írtad, hogy nem késik a játék, és hogy csak kacsa volt a hír: hozzászólásod
Erre én írtam, hogy nem volt kacsa, hivatalos infók is megerősítették (maga a kiadó): hozzászólásom
A kiadó pedig csak annyi mondott, hogy a játék késik, de a télen még kijön (ami 2009-be is átcsúszhat, mert ugyebár februárig tél lesz), azonban nem zárta ki, hogy ez ne jelenthetne 2008. decemberét.
csak hogy tudddd
-
athomi
veterán
A Mirror's Edge késését maga a kiadó is megerősítette, tehát hivatalos infó.
Azt azonban ők maguk sem válaszolták meg, hogy még idén vagy már csak jövőre jelenik meg PC-re, ugyanis azt ígérték még télen megjelenik. Hogy ez idén telet jelent vagy átcsúszik a következő évre azt csak találgatni lehet.Forza_JUVE: 1. A bolti verziót nem kell crackelni. 2. Egy kérdőjelből is rájövünk, hogy kérdésről van szó. 3. Crack-et itt senki nem fog adni, tiltja az alapelvek.
-
keIdor
titán
Wolfenstein 2-t én is várom, de az esélytelen 2008-ra... elig tudunk róla valamit.

Dead Space az, amit még ismerek videók alapján, hát annál csak infarktust kapnék, és fogok is, mivel kipróbálom, de olyan nagy reményeket nem fűzök hozzá. Velvet Assassin-ról is halottam, nem jött be.
Mirror's Edge PC-re meg 2009, többit vagy írtam, vagy nem ismerem, vagy nem érdekel, de szép kis lista ez is. 
feka007: Állítólag új grafikus motort is kapott PC-re, de nem szeretem a focit, úgyhogy még a '99-el se játszottam.

-
athomi
veterán
Látom megint kitett magért az EA, ismét telis-tele voltak illetve vannak ötletekkel, melynek gyümölcse az Undercover, ami nem csak hogy hasonlít a Most Wanted-ra, hanem egy az egyben az is. Két évet dolgoztak rajta (állításuk szerint) és ennyire jutottak. Hihetetlenül megizzadhattak a 2 év alatt...
-
.:Kristian:.
addikt
és egy interjú:
- Beszéljünk az újdonságokról. Mesélj, mi olyan lesz a játékban, ami a korábbi részekben nem volt?
- A játék az üldözésről szól. Arról, hogy te üldözöl, vagy hogy téged üldöznek: gyakorlatilag erre építjük a játékot. Az üldözések valójában három pilléren állnak: a Highway battle módon, az Undercover történeten keresztül, illetve a Heroic driving engine-n keresztül.- Beszéljünk ezekről! Heroic driving engine?
- Alapvetően arról van szó, hogy az autók irányítását 430 módon befolyásolhatjuk, így gyakorlatilag teljes uralmat adunk a játékosnak az autó fölött. A hollywoodi filmekben rengeteg olyan trükköt látsz, amit a saját kocsiddal már nem tudnál megcsinálni. Mi azt szeretnénk, ha a játékban ezeket megcsinálhatnád. Azt akarjuk, hogy mindenki igazi faszagyereknek érezze magát, és végre meg is van az ehhez szükséges fizikai motorunk. Ebben azonban benne foglaltatik a törés és a sokkal intelligensebb ellenfelek is, a rendőrök viselkedése, az AI versenyzési képességeit, sok remek dolog. Amikor mindezt összegyúrjuk és működni is kezd, akkor igazi hősnek érezheted magad.- Highway battle mód? Erről már hallhattunk régebben…
- A Highway battle mód igazán nagy fejlesztés a játékélményben. Nyers, izgalmas versenyek várhatók, nagyot dobnak a játékélményen. 250 km/h-s sebességgel száguldozhatsz egy autópályán, más autók között cikázva. De ennek az élményét igazából csak akkor élheted át, ha játszol is vele, szavakkal nehéz átadni.- A korábbi verziókban rengeteg autó volt, hogy lesz ez az Undercoverben?
- Sajnos még nagyon korai lenne nyilvánosságra hozni a teljes autó listát, persze azért ügyes próbálkozás volt Egyelőre még dolgozunk az ügyön, a licencek beszerzésén. Annyit azonban elmondhatok, hogy alapvetően azokra az autókra számíthattok, mint a korábbi részekben. Néhány meghatározó amerikai izomautót, a japán zsírrakétákat, az egzotikus európai autókat. A régi és új autók egyvelegéből áll majd a játék.- Beszéljünk akkor a történeti szálról: miért épp Maggie Q kapott szerepet?
- Mint ahogy már elmondtam, szeretnénk egy igencsak interaktív játékot prezentálni, és az egyik legnagyobb megújulás a történeti szálat éri. Hollywoodi szakértőket is felkértünk ahhoz, hogy segítsenek kidolgozni a történetet. Volt szereplőválogatásunk is, hollywoodi a rendező, hollywoodi csapat csinálja az egészet, szóval szakértőket csábítottunk magunkhoz. Maggie Q nagyon beleillett abba a szerepbe, amit neki szántunk. Chase Linh szerepét játsza majd el, ő lesz az összekötőd a játékban, ő lesz az egyetlen kapcsolatod a külvilággal. Bajba fog sodorni, de ki is húz a csávából, információkkal lát el a bandákat illetően.-A játék elég sebesnek tűnik, gondolom idén volt már gyorshajtásod…
- Nem, idén egyelőre még tiszta vagyok De mindenki ezzel piszkál ma, szóval lehet, hogy fogom magam és alágyújtok a fakabátoknak…!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ASUS Vivobook S14 OLED - Ultra 5 226V - 16/512GB - Garancia
- 32GB DDR5 RAM-ok tesztelve, garanciával, számlával (a Te nevedre kiállítva)!
- XBOX Series S 512GB, 6 hónap teljeskörü garanciával, üzletből eladó!
- ELKELT!!! Ubiquiti Unifi UCG-Fiber eladó. Gar:2027.05-ig Fox az árban.
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240, 100% Akksi
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453, 100% Akkumulátor
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
de akkor miért van két gumicsík az aszfalton? 

Mirror's Edge PC-re meg 2009, többit vagy írtam, vagy nem ismerem, vagy nem érdekel, de szép kis lista ez is.