Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen TV-t vegyek?
- Senki sem töröl ennél jobban
- Szeretne nagyobb versenyt a Microsoft, de nem szeretne túl sok gyártót a piacon
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen videókártyát?
- Milyen monitort vegyek?
- Pendrive probléma
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- DUNE médialejátszók topicja
Új hozzászólás Aktív témák
-
brownus
veterán
válasz
Viszlát
üzenetére
na, a munkát el kell végezni és lehet új autót venni
azt sajnálom, mivel nincs pénzem, hogy az elnyert autókat nem lehet eladni...akkor én szinte mindet uraltam mert miután megcsináltam az összes pályát, és csak a munka maradt, eltűnt az összes arról a város részről, elnyertem egy v8-as dodge böhöm nagy gépet, lett két új bolt is.
majd csinálok egy screenshotot a gps térképről, nem tudom hogy vagytok vele, de jó ez az undercover, ellehet kellemesen kocsikázni, kellemes zenék is vannak, tetszik.az is tetszik, hogy miután megcsináltam az utolsó munkát, nehezebbek lettek a pályák, a zsaruk is jobb gépekkel jönnek, és taktikáznak, leszorítanak.
-
enjoy018
tag
válasz
Viszlát
üzenetére
Edenyke, Viszlát:
Driverből 2008. 12. 01.edikei van fent és directX 9.ct használok! De most észrevettem egy fura dolgot, 1280x1024ben, minden maxon úgy megy mint 640x480 minden minimumon, ugyanez az FPS! 20-40ig terjed! Nem tudom mi lehet az oka, munkatársammal ma próbáltunk megoldást találni a dologra, nem sok sikerrel! Drivereket variálgattunk (a gyárit meg a mostanit), meg letiltottam az alaplapi vidkártyát, de semmi! :S Szerinted mit tudok még kipróbálni? Please help!
-
csaabz
őstag
Megmondom frankón mi a hatalmas probléma az Nfsekkel.
Nem szereted meg az autódat. Hiába a sok modell, a sok festés és matrica, nem érzed magadénak. Megmagyarázni nem tudnám, miért.A TDU-ban, ahogy megvettem a házam és hozzá az Alfát, teljesen eldobtam az agyam...
Csodálatosan kidolgozott autó és csak az enyém.
A tuning jóval egyszerűbb, hiszen csak pack-eket kell rakni rá, de az is jobban tetszett.Amikor meg meglett a 350Z Nismo és a hátsókerék meghajtásnak köszönhetően először álltam keresztbe az úton.... Örök élmény.

Na, vmi ilyet várok a köv. Nfs-től.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad X13 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- DX Racer fekete gamer, irodai szék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

kábé fele-fele arányban vannak a zöld és szürkével jelölt teljesített pályák... nekiállok a nem uralt eseményeknek még egyszer
legalábbis mindig ezt mondják rám a megnyert futamok után
...kezdhetem előről...
...