Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
feka007
veterán
A Carbon óta, az a Carbont is belevonja szvsz. Ha nem, javítsatok ki.
Nekem még boxon se tetszett a Pro Street, hiába jó ott a grafja, a fizika meg az irányítás annyira gagyi, hogy az egésztől elvette a kedvem. És akkor még ott van az agyament gyorsulás, meg az indokolatlan kicsúszások (emelkedőnél kis ugratásnál állandóan irányíthatatlanná vált az autó), egyszerűen nem tudom mit akartak vele... Értelmetlen gagyiság az egész, nem tudtam hova tenni egyszerűen. Én most két hónapja tolom a Burnout Paradiset, letekertem több mint 2000 mérföldet benne, és még csak 68%-nál járok, de még mindig nem unom, és akkor még ott van az online rész amit még csak a demóba próbáltam, fullba még nem. Értelme annak se sok van, de akkora a hangulata, hogy teljesen mindegy, jó így is. ezért mondom, hogy 5vözni kéne a két játék jó adottságait, és akkor a világ legfaxább árkád játékát alkotnák meg vele, az tuti. -
ChromeX
addikt
ha lesznek rendőrök akkor szvsz a törésnek, úgy nem sok értelme lenne kb minden üldözés=totálkár, pedig nekem bejön a PS stílusa, de ha a jó tulajdonságait tovább tudják vinni akkor oké a törés modell meg kiterjedhetne az egész karosszériára, nem csak a spoilereknek kéne lesenie, de ilyen nem lesz

Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Pánik a memóriapiacon
- Gitáros topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- Többet ésszel, mint klisével: mindent felforgat a Gemini 3
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG241QSbiip 24 165Hz TN FHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3766, 100% Akksi
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
lerázni meg könyű őket