Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Én abszolút olyan GM lennék, aki a fiatalokra építene csapatot. Sokszor nem is értem amikor bár tényleg nagy sztárokért, de öregekért adnak oda csapatok szinte mindent. És ez sokszor párosul azzal, hogy még sérülékeny is, vagy bolond. De egyszerűen a múltjuk miatt olyan értéket képviselnek amit..
Viszont ha végignézek a tabellán, akkor azért idén eléggé igazolódik ez a fiatalokra építünk mentalitás. Nyugaton nagyon. (nagyjából csökkenő átlagéletkor szerint: ) Cleveland, Houston, Minnesota, Memphis, és még a Detroit + Orlando is ott kopogtat play-in helyen jelenleg.
Na és akkor az Oklahoma-ról ne is beszéljünk.És akkor a liga másik fele meg megveszik egy Beal, Butler, Durant, Davis, cserelehetőségért..
Értem én, hogy türelem kell ahhoz, hogy a fiatalokra építkezz. És a nagy piacok türelmetlenek. Csak nézzük meg, hogy a nagy piacok mint a Clippers, Philly, GSW, stb stb hol állnak most?!
Persze ez csak az alapszakasz. És aláírom, hogy a PO-ba kell a tapasztalat.
-----
Ajjaj, a Dallas ütötte a Boston-t!
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest