Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Bluetooth hangszórók
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen alaplapot vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Nordik #144998 üzenetére
Tavaly ősszel beszéltem kétszer ügyfélszolgálattal Magenta miatt.
A havidíj kedvezményhez és pl a családi mobil opcióhoz kell az előfizetéses mobil!
Ha csak Dominó szám van hozzá kapcsolva az otthoni csomaghoz, akkor ez a szám megkapja a dominóday, dupla feltöltést, év végi ajándék internetet (ha épp van) és ennyi!
Más kedvezmény nem jár, nem beszélnek egymás között ingyen se! -
vence
aktív tag
válasz
RoyalAirForc #144989 üzenetére
Ez csak a szokásos!
Az már hihetetlen (és véletlen) szerencse, hogy olyan ügyintézőt fogjon ki valaki, aki képben van, vagy egyáltalán érdekli is a munkája.
Leginkább nevetséges hazudozással próbálják elkenni a felkészületlenségüket, persze nem feltétlenül ők tehetnek róla,
hanem legalább ennyire az állandó és leginkább értelmetlen változtatások, kavarások.
2 ÁSZF változtatástól biztos nem engednék többet ...
és max 10 old. mellékletekkel együtt.Ja és egyébként teljesen le vannak építve az ügyfélszolgálatok.
A technikai felügyelet is. -
válasz
mazsiii92 #144985 üzenetére
Miért, az mennyiben lenne más, vagy könnyebb?
Én minden telefonomon egyszer léptem be a Telekom-os alkalmazásokba, beleértve a mobilvásárlás appot is, akkor is magától kitöltötte az sms-ben kapott kódot, és többször nem kellett ezzel bajlódni, szóval tökmindegy, hogy kétévente egyszer amikor telefont cserélek, milyen kóddal kell belépni.
-
vence
aktív tag
Klassz, hajnalban kiléptetett a T a webes felületen ...
utána egy ideig nem ment semmi,
majd különböző hibaüzenetek (belépni nem lehetett)utána pedig hurrá,
már ők is rákényszerítik az emberre a Gooooogli carait !
Ja és ez a híres képválogatós védelem leginkább nem működik a gyakorlatban, de legalábbis jó sok időt el lehet vele tölteni, mert szinte lehetetlen jól választani !Grat, Telekom! FY
-
skroy
senior tag
Ha egy Domino bent van magentában, arra van valami kedvezmény? Úgy értem, hogy extra bekapcsolható adat havonta, vagy hasonló.
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
Nordik #144973 üzenetére
Milyen feltételeket kell teljesítenem a Magenta 1 kedvezménycsomag igénybevételéhez?
Ha ezek teljesülnek nálad, akkor a 2 otthoni és 1 Domino esetén is jogosult vagy,
-
Cs1csó
titán
válasz
headhunter #144965 üzenetére
Jó, de ehhez kell egy vezetékes előfizu ugye? (ahogy Cs. Tibor írta)
-
Cs.Tibor
kezdő
válasz
headhunter #144965 üzenetére
Ez árban egész jó!
( Bár ez már inkább olyan mint egy előfizetés)
Vagy ez is ki-be kapcsolható mint egy opció?
Sajnos én nem tudok Magentás lenni, nincs értelmes Telekom vezetékes ajánlat felénk... -
Cs.Tibor
kezdő
válasz
Nordik #144961 üzenetére
Szerintem nem marad az egy év, csak 180(120) nap lesz.??
Ha pl. feltöltöd 3eFt- al kapsz 365 napot.
Ha másnap megint feltöltöd 3eFt-al, nem 364+365 napod lesz, csak simán 365.
Hívást fogadni egyenleg nélkül is tudsz!Szerk.
A válaszok alapján, lehet rosszul gondolom, és marad az 1 év? -
Rick4
félisten
válasz
Cs.Tibor #144958 üzenetére
Jók ezek az önálló véleménynek se mondható hozzászólások, a nagyja szimpla csúsztatás, de leglaábbis arra fényes bizonyíték, hogy se a saját véleményednek nem keresel alátámasztó tényt, se a történelemmel nem vagy tisztában,, és egyébként s eszokásod a valósággal szinkronban lévő vélemények megfogalmazása... :D
Egyrészt ha itthon nem találsz megfelelő szolgáltatást, vegyél az unió bármely tagállamából neked megfelelőt, meg lehet nézni az árakat itthon és külföldön is.Másrészt:
„A Balkán a Rennweg-nél kezdődik" - mondta Metternich osztrák kancellár a magyarokra utalva.
Tehát nem ezt, és nem egy professzor mondta, vagy ha ő mondta, szimpláűn plagizált, vagy utalt az eredeti mondatra, de ő is szimplán csúsztatott, vagy szimplán csak rosszul emlékszel, ahogy az utóbb ki szokott derülni.
Metternich egyébként 1773-ban született, az égvilágon semmi köze sincs a jelenkorhoz, meg ahhoz, hogy te hol és milyen körülmények között élesz. -
Cs.Tibor
kezdő
válasz
vence #144950 üzenetére
..." máshol...ennyiért van 50GB is.."
Sajnos ez engem nem vígasztal.
Itt élünk egy NER-es mocsárban, a piaci verseny, a távközlésben (is) teljesen megszűnt, ezért a közeli jövőben pozitív változás nem várható...
Egy magyar származású osztrák professzor szavaival:
.." a Balkán már nem a Drávánál, hanem a Lajtánál kezdődik.." -
vence
aktív tag
-
Nordik
őstag
Váltottam elofizetesrol feltoltosre ami ha jól tudom 1 év rendelkezésre állást biztosít. Viszont így 0Ft van rajta. Szeretnek rá tölteni a legkisebb cimlettel. Ilyenkor plusz fel év hozzáadódik az eredeti rendelkezésre állási idohoz?
-
Cs.Tibor
kezdő
válasz
Cs1csó #144952 üzenetére
Ez egy jó ötlet. 🙂
Én a viszonylag kis adatkeretű (10GB), egyébként nagyon jó ár érték arányú előfizetésem mellé használom.
3-4 havonta csúszok csak ki hónap végén a keretemböl, ilyenkor segít a Maraton...
Nagyobb csomagra nem fogok váltani, a következő lépcső 25GB lenne dupla árért! -
Cs1csó
titán
válasz
vence #144950 üzenetére
Ugyanis aki elvan havi 1-2-3GB-al az egy ilyen 6k-ért 10GB-al el van 4-6-8 hónapot is.
Amit te írsz ott meg ha tetszik ha nem havonta fizetni kell 7k-t.
(A beszédet nem vettem ide mert sokan főleg a Messengeres, Viberes stb. hanghívási lehetőségek mellett már keveset beszélnek percalapú hanghívással.)A "megújuló" 5GB opción gondolkodom mert az 2390ft/5GB tehát 480ft/GB de ez sem annyira jó a 600ft/GB-hoz képest max ha tényleg lemegy havi 5-6GB.
-
vence
aktív tag
válasz
Cs.Tibor #144947 üzenetére
Ez ugyanolyan lehúzós ajánlat, mint a többi!
Máshol - mint már többen is írták - ennyiért simán van 50 GB is.
mellette pedig ott van a korlátlan hívás is.Ami már nagyon illene, hogy elérhető legyen elfogadható áron, ebben az összevissza számhordozott katyvaszban.
A számhordozás lehetőségét egyébként eredetileg a verseny elősegítésére találták ki.
És a szerencsésebb helyeken azóta folyamatosan nőtt, min. megtízszereződött az ilyen szerződésekben adott havi adat.forgalom-rész. -
Cs.Tibor
kezdő
Akit érint, megjelent a 10GB Maraton! (5.990-Ft)
Feltöltőkártyás szinten, szerintem elég jó ajánlat., 599-Ft/GB
Pláne, hogy nincs időkorlát. -
enginev3.0
félisten
válasz
kbela365 #144938 üzenetére
Senki nem mondta hogy nincs kiadás, de ezzel kapcsolatban biztos vagyok benne hogy 500ft bevétel mellett 10ft kiadásuk sincs pluszba
És ja, elég csak megnézni a környező országok árait hozzánk képest
Teljesen jogos a felháborodásomÉs igen, nálunk valóban agyon vannak terhelve kormány oldalról, de mikor 2025ben még mindig 1 meg 2gb internettel szórakozunk az szvsz pont a Szolgáltató hibája, miközben meg a bevétel és a profit folyamatosan nő
-
kchris78
veterán
Azt hogy mi az elvárt nyereség ráta azzal nem vitatkozok. Lehetne olcsóbban is adni mert a T nyereségébe beleférne... Viszont az hogy a Dominósoknak egy csomagban 1 vagy 2 GB-t ad az kiadás szinten csepp a tengerben. De nyilván azért kell több licensz üzemeltetés több antenna mert nem 1GB-t forgalmaz valaki hanem 2-t. Persze adhatna "ingyen" 2 helyett mondjuk 4-et is. De akkor adhatna "ingyen" a havidíjasoknak ilyen olyan csomagban lévőknek 4 helyett 6 ot és lehetne folytatni a sort és hirtelen kb megemelkedne a hálózat terheltsége mondjuk (most csak hasamra ütöttem!) 20-40%-al ami meg komoly antenna-licensz fejlesztést igényelne - ami meg már látható költségnövekedést okozna cég szinten. Ezért gondolom hogy nincs ingyen a Dominós csomag adatkeretének 1GB-ról 2GB-ra emelése. De azért nem ettől menne csődbe a cég
. Ezt nem állítja senki
.
-
Nikaré
őstag
Sziasztok!
Domino Day
600 MB és 60 perc. -
csaszi75
senior tag
válasz
csubuka #144937 üzenetére
A Telekomnál tudsz ingyen is szerezni ilyen telót.. ha épp van régi leadandó 2-3G képes telód.. és épp van valamelyik boltban készleten..
https://www.telekom.hu/lakossagi/keszulekek/csereld-le-regi-keszuleked
Én tavaly év közben szereztem egy ilyen nulla forintos Nokiát"Mit kell tudnod a készülékcsere ajánlatról?
Fenti készülékeink közül akkor választhatsz üzletünkben, ha legalább 3 hónapja Telekom ügyfelünk vagy és leadod az általad használt régi nyomógombos készüléked.
Meglévő Telekom ügyfélként egy készülék cseréjére vagy jogosult.
Hívószámod változatlanul megmarad.
Új 4G-képes SIM-kártyát adunk díjmentesen a régi SIM-kártyád helyett, ha a kártyacserét te, mint a szolgáltatás előfizetője intézed. " -
bp15
lelkes újonc
válasz
kbela365 #144938 üzenetére
Ne már.....a románoknál a Telekomnál 6 euróért korlátlan netet adnak feltöltősöknek, és nincs is 1-2-50-100 GB-os csomagjuk: csak korlátlan.
Szóval jól írják a srácok: a hálózat üzemeltetésnek + licenszeknek + alkalmazottaknak....stb van költsége. A szolgáltatónak önköltségen ugyanannyiba kerül 1GB mint 2GB...na jó, lehet hogy össszességében 3 fillérrel többet fogyaszt az antanna sugárzás közben. -
kbela365
tag
válasz
kchris78 #144933 üzenetére
kchris78 és enginev3.0: nem tudom, hogy milyen plusz kiadást jelent ha az ügyfél 1 helyett 2 GB internet forgalmat bonyolít, mert nincs távközlési szolgáltatóm. De abban biztos vagyok, hogy ha ez semmilyen költséggel nem járna, akkor mindenki távközlési szolgáltatót alapítana. Egyszer beruházol és utána kiadás nélkül van végtelen bevétel.
Én úgy vélem, hogy akkor lenne igaz, hogy nincs többletköltsége ha a szolgáltató a pc world magazin mellékleteként megvásárolta 6 floppyn az internetet és az ügyfelek azt töltik le. Ha nem így történt, akkor a szolgáltató is fizet valószínűleg a más hálózatok irányába forgalmazott adatok után.
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
csubuka #144932 üzenetére
"Lehet venni kellene még használtam ilyen nagy SIM-et fogadni képes telőt kb... csak ezek a fiók szökevények mind döglött akkusak lehetnek már koruk miatt."
Szia! Kértem tippeket az AI-től
Több modellt is javasolt, szerintem ez lehetne nálatok a befutó: [Nokia 105]
Ez nem fiók-szökevény, újonnan kapható.
Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek? -
kchris78
veterán
-
csubuka
addikt
Sziasztok!
Gyakorlatilag lakáshoz kötött nagymama előfizetéses SIM cseréje kivitelezhetetlen (hagyományos nagy SIM-es régi telefonja meghalt) nem? Ahogy látom élőben személyesen meg kell jelenni, na ehhez valamilyen szállító embereket kéne felbérelni...
A számot elveszteni nem akarja.
Házi kivágás nem okés, mert itt ez elég high risk, az érintkezők túllógnának a nanosim méreten, ha benézem, akkor ezt hallgathatnám végtelen ideig.
Közjegyző előtti meghatalmazás akár működhet az ügyfélszolgálat szerint...
Oda elvinni mondjuk szintén reménytelen nagymamát.
Netán e-simre váltás még menne online... csak ugye ehhez e-sim képes telő kéne, ami betanítás terén egy feneketlen kút
Mondjuk ritkán használja lehet egyik családtagnál menne az esim, aztán egy random egyéb simre átirányítást lehetne végezni...
Lehet venni kellene még használtam ilyen nagy SIM-et fogadni képes telőt kb... csak ezek a fiók szökevények mind döglött akkusak lehetnek már koruk miatt.
Korábban nem volt ennyire extrém a csere... sikerült túlszabályozni ezt is kicsit. Értem én, hogy voltak visszaélések, de azért átlendülni sem kell a túloldalra.
-
kbela365
tag
válasz
enginev3.0 #144927 üzenetére
Miért nulla kiadás ha több szolgáltatást kap a felhasználó? Hogy jött ki a nulla?
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
Miért lenne áremelés? Addig használható, amíg el nem fogy az adat. Ha időkorlátos lenne, akkor lenne áremelés.
Az egységára viszont csökkent: 1550 Ft/GB-ról 1000 Ft/GB-ra. -
bp15
lelkes újonc
válasz
Nem fekete-fehér: aki 1 évben 2x vett 1GB -os maratont annak az új 2GB-os csomag árcsökkenés.
-
blueye
veterán
válasz
Viszont aki kevés adatot használ ritkábban fogja venni.
-
dzf007
aktív tag
válasz
kovacsmi_74 #144912 üzenetére
Korlátlan net 7 napra az díjmentes?
-
bp15
lelkes újonc
válasz
kovacsmi_74 #144912 üzenetére
Oké: tehát nem szüntetik meg, csak árat emelnek:
590 Ft ... 90 perc, 1 perc = 6,55 Ft
690 Ft ... 100 perc, 1 perc = 6,9 Ft, vagyis +5% -
bociusz
aktív tag
Az elmúlt napokban rengeteg új helyen jelent meg N1 és N28 vivő SA üzemmódban, de regisztrálni egyelőre nem enged a hálózatra.
A Yettelnél pár nappal az Otthonnetes 5G SA indulása előtt jelentek meg országszerte a vivők, talán most is ez az előszele lehet egy hasonló indulásnak. -
blueye
veterán
Samsung Flip 5-re mennyi a garancia ha anno telekom üzleti előfizetéssel vették? Él így is a 3 év Samsung garancia vagy csak az 1 év telekomon keresztül?
-
kchris78
veterán
válasz
kl122 #144904 üzenetére
Yettelnek nincs más választása mert TVt / fix netet ezen tud szolgáltatni mert csak ez elég stabil. Kb olyan mintha ahol van N78-uk, ott van "kábel". Telekom / One-nak meg ott a kábel-optika.
Nyilván nem csak emiatt N78-ozik a yettel de a kiadási tételek emiatt biztosan egész más megvilágításba kerülnek.
-
skroy
senior tag
Nyugodtan kifizetheted az egészet.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Dell Precision M4700- I7 4. generációs - 16Gb - Nvidia Quadro
- Panasonic Toughbook CF-MX4-1 12.5" Érintős- - Akár 8-10 órás akkuval
- Gyermek okosóra GPS nyomkövetővel, Wonlex CT06PRO-L 4G lila, új
- BH Fitness Prisma M30 futópad kedvező áron, első tulajdonostól
- Weboldal készítés verhetetlen áron! - Vállalkozásoknak, Portfóliónak, Cégeknek
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest