-
PROHARDVER!
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
anglergab
addikt
válasz
viktorhu #113399 üzenetére
Ezt a bedugulást hogyan kell érteni?
Mert gondolom ahányan kérnek erőforrást egyszerre, annyi felé osztódik a kapacitás. Mondjuk van egy gyakorlati hasznos 90 Mbps kapacitása egy 150 Mbps-es szektornak, akkor azzal 9-en egyszerre letölthetnek 10 Mbps-kel, ha bejön egy 10. előfizető, akkor pedig mindenki 9 Mbps-et kap és így tovább. Még 50-60 egyszerre forgalmazó embernél is jut 1-2 Mbps mindenkinek. -
viktorhu
veterán
válasz
Tompika777 #113397 üzenetére
Ha 3 perc alatt letöltesz egy filmet, az nyilván nem extrém használat. Ha fent hagyod a seedet, az már inkább, ha mobilról beszélünk
Nyilván nem lesz fix érték, hanem ahol bedugul a hálózat, ott megvizsgálják, hogy ki csinálja, és azt fogják korlátozni.
-
szalai112
senior tag
válasz
Tompika777 #113397 üzenetére
Arra én is kiváncsi leszek hogy lehet e torrentezni
-
Tompika777
senior tag
válasz
viktorhu #113396 üzenetére
Na erre kíváncsi leszek...
Elsején kipróbálom, hogy feloldják e a torrentre vonatkozó lassítást...
Viszont konkrét leírást, hogy mi számít majd extrém adatforgalomnak, azt nem ártana tudni,mert ez viszonylagos megfogalmazás csak, hiszen kinek mi az extrém ugyebár.... De lehet ezután nem büntetik majd, ha valaki 4-6 Mbit/s-al töltöget... -
viktorhu
veterán
válasz
Tompika777 #113395 üzenetére
Ott van ferob idézetében, amire válaszoltál. Ott a régi és az új változat is, ha összehasonlítod a két szöveget, pont ez lesz a különbség.
-
viktorhu
veterán
válasz
Tompika777 #113383 üzenetére
Pedig ott van az, nézd meg a régi és az új szöveg különbségét, pont ezt a sebességkorlátozást vették ki belőle.
-
glacious
addikt
válasz
troland26 #113389 üzenetére
Hogy nem hordozhatsz számot két telekom előfizetésed között.
Bár van egy kiskapu. Ha megszünteted a fő előfizetést és kérvényezed a másik szám lecserélést és pont azt választod ki újként. Ennek kétszer 10000Ft díja van. Ezáltal kb. ugyananyit kell fizetned, mint két év alatt a második előfizetésért, tehát felesleges ezen gondolkodnod.
-
Met
nagyúr
válasz
blackmajesty #113386 üzenetére
Nekem mindegy hogy van e hűség vagy nincs, 1 vagy 2 év.
A Move XS-et akarom átrakni 0perc + 3GB-ra ha lehet.
Online meg tudom tenni vagy csak ügyfélszolgálaton? -
troland26
őstag
Kb hol a buktató ?
-
troland26
őstag
Srácok!Van e előfizum amire 9. hóig hűség van . Viszont agyalok rajta , hogy a legkisebb adat előfizetéssel elhoznék egy S20 at ( így nem kéne egyben kipengetnem 275k-t) Vajon az járható , hogy amikor letelik a hűség a fő előfizetésemről ( ami 9. hóban jár le )akkor azt a számot az új előfizuhoz rendelem és kibővítem hang szolgáltatással is ( így megint csak egy előfizum lenne ) ? Remélem érthetően fogalmaztam
-
blackmajesty
aktív tag
Mobil előfizetésre már közel 1 éve nem lehet 1 év hűséget aláírni. 2 évet csak audiovizuális eszköz vásárlással lehet, ez 2017 október óta van így.
A 0perc + 3GB/10GB csomagokra pedig sosem lehetett 1 évet aláírni, mert a hang csomag árából adta a havidíj kedvezményt.
1 évet aláírni csak új szerződéssel tudsz, ez új számot is jelent, de nem kapsz semmilyen kedvezményt, kivéve, hogy nem kell kifizetni a belépési díjat.
Ha csak csomagot akarsz váltani, akkor nem kell új hűség.
-
kovacsmi_74
senior tag
-
Met
nagyúr
Az létezik hogy készülék vásárlás nélkül nem tudok új csomagot hűséggel kötni?
Új havidíjas előfizetéssel 1 év hűséggel, csak SIM de akkor kapnék másik számot nem?
Új hűséget vállalok meglévő előfizetésre 2 év hűséggel, készülékkel , de készülék nem kell.Előfizetés nélküli beszélgetés+3GB net lenne a kiszemelt csomag.
-
viktorhu
veterán
válasz
Tompika777 #113379 üzenetére
Megbüntették őket a torrent és a vpn korlátozásááért, ezért helyette az extrém adatforgalom lesz, amire figyelniük kell majd.
-
totron
addikt
válasz
ferob #113380 üzenetére
Hogyan értesülnek a kártyások, ez a kérdés itt. Azzal nem vagyok előbbre, ha realtime koppanok: van-e jelenleg az ászf-ben előrejelzés az általam említett csomag (GoNet S konkrétan) kivezetéséről vagy csak az említett számlás korlátlanokat érinti? Ha jól rémlik volt már rá példa, hogy a kevésbé szem előtt lévő csomag vagy szolgáltatás kinyírását elfelejtették kommunikálni.
Az is evidens, hogy a semmiért nem von többé, de ez is volt már másképp is.
-
ferob
őstag
válasz
totron #113377 üzenetére
A szolgáltatás kivezetését követően azt nem tudod igénybe venni, és ezért az egyenleged sem csökken.
Az érintett előfizetők ajánlott levélben lettek értesítve a fent említett opciók megszűnéséről.
(#113379) Tompika777: Az ÁSZF Törzsrészének 5.2 pontja tartalmazza, viszont mivel elég terjedelmes, ezért érdemes a weboldalon elolvasni.
-
Tompika777
senior tag
válasz
ferob #113378 üzenetére
Gondolom itt újra a torrentre hegyezi ki a dolgot, bár igazából azt nem értem, ha amúgy is 2Mbit/s-ra van korlátozva ennek a forgalma, akkor milyen veszélyt is jelentene a hálózat stabilitására?
Vagy másra gondolnak?
Mi az a magatartás ami miatt felmondanak? Számomra ebből nem derül ki... -
ferob
őstag
válasz
Tompika777 #113376 üzenetére
A korlátlan adatmennyiség kapcsán a feltételek az alábbiak szerint módosulnak.
2020. március 31-ig:
A Korlátlan Net és Korlátlan Net Max csomag kizárólag személyes felhasználásra vehetőigénybe. A Korlátlan Net és Korlátlan Net Max díjcsomag keretében a hálózat egységességének, a szolgáltatások biztonságának fenntartása érdekében a következőforgalomtípusok és használati módok esetében a mobilinternet szolgáltatás az adatdíjcsomag kínált sebességétől eltérőmaximális sebeséggel használható, az alábbiak szerint:Peer-to-peer jellegűfájl megosztás és letöltés (különösen Bittorrent) illetve egyéb folyamatos, hálózati túlterhelést jelentőforgalomtípusok használata esetén a letöltési/feltöltési sebesség 2/0,2 Mbit/s. A Szolgáltató a hálózat egységességének, a szolgáltatások biztonságának érdekében az Általános Szerződési Feltételek 4.3 pontja alapján jogosult a szolgáltatást korlátozni, vagy az előfizetői szerződést felmondani.2020. április 1-jétől:
A Korlátlan Net és Korlátlan Net Max csomag keretében a hálózat integritásának, valamint a szolgáltatások biztonságának fenntartása érdekében a Szolgáltató jogosult az Előfizető által igénybe vett szolgáltatás az ÁSZF Törzsrészének 5.2. pontja szerinti korlátozására, amennyiben az Előfizető olyan magatartást tanúsít, mely akadályozza vagy veszélyezteti a Szolgáltató hálózatának rendeltetésszerű működését, ezáltal pedig más előfizetők által igénybe vett szolgáltatások minőségének csökkenését vagy a szolgáltatás elérhetetlenné válását eredményezi. -
totron
addikt
válasz
ferob #113374 üzenetére
Tehát egy automatikusan vonódó díjú Korlátlan böngészés és e-mail opcióval semmi teendő, egyszerűen nem vonja le következőleg már és ennyi? (időszakosan szoktam csam annyit tölteni a kártyára, hogy aktiválódhasson ismét) Elkerülendő: továbbra is vonja, de nem ad semmit cserébe.
A másik dilemma/félelem - szintén pre-paid fronton - hogy a ~8 éve bevezetett, ~5 éve lezárt, lassított korlátlan csomagok is repülnek. Pedig aki megtartotta annak nagyon jó Opera Minivel böngészni piti összegért és nem fogy el. Hogyan értesül a szerencsétlen szerencsés, ha ne adj isten megszűnik a csomag? Az elv/eljárás is fontos, hogy koppanik-e az ügyfél vagy eldugott ászf passzusokból kell megtudnia vagy mi.
-
Met
nagyúr
MoveXS előfizetésem van, már lejárt régen a hűség.
Egyre gyakrabban hívogatnak meg írnak hogy csomag ajánlat, meg kedvezményes készülék.
Meddig maradhatok így, váltás nélkül? 19xx valamennyit fizetek, lebeszélhető, meg valami minimális net.
Ennyi nekem elég. -
-
UHHH
őstag
Kedves Mindenki! Meglepetésemre ma 7:20 előtt is tudtam aktiválni a DominoDay kedvezményt. Eddig szerda 08:00-csütörtök 08:00-ig lehetett. Tudja valaki az új intervallumot?
-
törölt tag
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
tintas.tunya #113360 üzenetére
Akkor ez nehéz és hosszú folyamat lesz... Elsőként próbálj panasszal élni. Ha az nem válik be,marad a rögösebb út sajnos...
-
tintas.tunya
csendes tag
válasz
st3v3np3t3r #113356 üzenetére
saját
-
macilaci78
nagyúr
-
Cyberbeni
addikt
válasz
macilaci78 #113357 üzenetére
Akit szoktam hívni a családól, azoknak mindig be van kapcsolva a mobilnete (meg általában wifire vannak csatlakozva) és mind iPhonet használ, tehát a kedvencek között a FaceTime Audio van, normál telefonhívást már jó ideje nem kezdeményeztem. Persze van egyéb megoldás is neten keresztül beszélgetésre, csak azok nem épülnek be a gyári alkalmazásba.
A leírtak alapján nagyrészt nem akartok mobilnetet, tehát valószínűleg nem ez lesz a jó megoldás nektek, de ha főleg akkor beszéltek, amikor mindkét ember wifin van, akkor még jó lehet.
-
macilaci78
nagyúr
Sziasztok!
A családban (szüleim, öcsém) mindenki Telekomos és lehet, érdemes lenne racionalizálni a szolgáltatásokat.
Jelenleg öcsém használ egyedül előfizetést és hozzá van rendelve a többiek Domino-s szolgáltatása családbarát kedvezményben, egymás közt ingyen beszélgetéssel.
Az előfizetési díj 2.000 Ft, a családbarát opció SIM-kártyánként további 1.000 Ft.A Dominósok elvannak vele, én konkrétan nem is használom másra, csak a családra, az évenkénti feltöltésekből meg autópályamatricát veszek. Anyám 1 év alatt 5-6 ezret telefonál el, Öapám is 20 ezer alatt van, öcsém telefonálási szokásit nem ismerem, de majd beszélek vele.
Nem tudom, a feleségével akar-e ingyen beszélgetést, én az enyémmel megoldom, mindkettőnknek van céges előfizuja.Mit javasoltok, mi lenne a legolcsóbb megoldás 4-5 telefonszám egymás közti ingyen beszélgetésre?
Kicsit a konkurenciáról: öcsém otthoni netszolgáltatója a Digi, az enyém a UPC, mindkettőnek van mobil szolgáltatása. Szüleim battonyaiak, ott egy kis helyi szolgáltató van tán Invitel LTO területen.
Köszi!
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
tintas.tunya #113344 üzenetére
Szia.saját lakás vagy albérlet?
-
baro130
tag
válasz
#73820095 #113353 üzenetére
Az ügyfélszolgálatos annyit állított, hogy a "kódban" az látszik, hogy az ügyfél aktiválta online felületen, vagy appon keresztül. Most újra beszéltem velük és kértem, hogy nézzék meg, hogy 0 bájtot forgalmaztam le belőle, magyarul nem lett felhasználva sem. Erre mondták, hogy törlik az opciót és jóváírják a következő számlán.
Ha ez nincs, akkor semmi más bizonyítékom az igazamra. Kicsit aggaszt, hogy ilyen megtörténik és ők állíthatnak bármit -
törölt tag
-
baro130
tag
Sziasztok, járt már úgy valaki hogy a havi mobilszámláján olyan tétel jelent meg, amit tutira nem rendelt meg? (jelen esetben ez egy extra mobilnet opció, az ügyfélszolgálat szerint az ügyfél aktiválta) Ilyenkor melyik fél hogyan tudja igazolni az állítását, hogy az hitelt érdemlő legyen?
-
totron
addikt
válasz
tintas.tunya #113349 üzenetére
Pont ilyen dolgok szoktak történni Tunyacsáppal, a nickkel a karmáját is magadra vetted.
-
4Grider
nagyúr
válasz
tintas.tunya #113349 üzenetére
A domino-soktól jellemzően kérnek előleget akkor is, ha épp havidíjasra váltasz. A legalább 6 hónapja havidíjasoktól nem kérnek ilyesmit.
-
tintas.tunya
csendes tag
köszönöm a válaszokat, futok egy kört akkor emailben az ügyfélszolgálattal.
pontosan amúgy azt mondták, hogy mivel a címem "veszélyes cím" vagy valami hasonló, ezért készülékkedvezményt akkor kaphatok, ha előtte fél évig rendesen fizetem a havidíjat.
pedig tizenx éve vagyok T-s, előfizus is voltam, dominós is, plusz van a kültüzés óta ugyanezen a címen 2 otthoni szolgáltatásom is, soha egy forint késedelmem nem volt. -
törölt tag
válasz
Sztem panaszt mkepp irjal, teljesen eszement ez tre... Csak ne lepodj meg, ha ez smin nem fog valtoztatni, hiaba van igazad. Nem is ezert tartom fontosnak irni, hanem h hatha elkezdenek a tre malmai egy fokkal logikusabban orolni, s ha szerencsed van, meg neked is idoben: ha nagy mazlid van, kifogsz egy nem helybol idiota illetekest.
-
Vangelis
félisten
válasz
Hogy mi???....
Érdekes lenne ezért téged szankcionálni.
-
tintas.tunya
csendes tag
Sziasztok,
leírom a történetem, hátha találkozott már valaki ilyennel.
pár hónapja költöztem új ingatlanba, az állandó lakcímem is ez lett. most próbáltam volna dominoról havidíjasra váltani, mert jó áron volt egy telefon ami tetszik. De online nem tudtam, ezért rákérdeztem, hogy mi a bibi. A jelenlegi lakcímemem korábban volt tartozása az előző tulajnak, ezért bár előfizetést köthetek, de készülékkedvezméynre nem vagyok jogosult, csak listaáron vásárolhatok. egy teljesen másik ember korábbi tartozása miatt.
szerintetek érdemes lenne még panaszt írjak, lehetnek-e eseleg méltányosak ebben az ügyben, vagy engedjem el az egészet, úgysem jutok vele sehova?köszi a választ.
-
SPF
senior tag
Egyedi üzleti előfizetéshez is lehet igényelni e-simet?
-
btudos
nagyúr
válasz
Tompika777 #113335 üzenetére
Egyáltalán nem életszerűtlen, a dual simes készülékek sokáig teljesen ismeretlenek voltak a szolgáltatói kínálatban, így a készülékek azonosítását is csak az egyik IMEI szám alapján végzik.
-
Kbali
nagyúr
válasz
Tompika777 #113335 üzenetére
Fejlesztések szempontjából is halál, mert gyakorlatilag olyan, mintha két készülék lenne
-
Kbali
nagyúr
válasz
Tompika777 #113329 üzenetére
A két slotnak külön imei azonosítója van
-
snooze
veterán
válasz
Petya2900XT #113322 üzenetére
ezt a telefont kéz alol vetted?ezt mégnem irtad le..mert akkor jobb lenne megkeresni azt,akitöl vetted,az biztosan tudja a választ minden kérdésre..
-
Petya2900XT
aktív tag
válasz
Tompika777 #113329 üzenetére
Eddig abban a hitben éltem,hogy az egy összegben kifizetett telefonokat nem tiltják. Remélem,hogy du. beigazolódik,hogy nem butaságot mantráztam magamnak eddig. Jeelentkezem.
-
Tompika777
senior tag
válasz
Petya2900XT #113327 üzenetére
Nekem inkább az a furcsa az egészben, hogy szerintem ha imei alapján tiltanak egy telefont, akkor az nem korlátozódik csak az egyik SIM slotra...
-
Petya2900XT
aktív tag
válasz
#40993792 #113326 üzenetére
A furcsa az egészben annyi,hogy a SIM2-es foglalat azóta is tökéletesen megy. Most attól tartok,hogy én előállok,hogy a készülék Sim1-es foglalata nem megy, letiltják a 2-es foglalatot is. Mondjuk abszurd az egész,hát számlám van róla,hogy a készüléket egy összegben kifizették.
Ma délután meglátogatom a szervizet és utána azon melegében a Telekomot is.
-
Ateszpapa
addikt
válasz
Petya2900XT #113322 üzenetére
Szia!
Valószínüleg az előfizetés nem lett fizetve és amiatt tíltották.
Eléggé tévhit, hogy csak a részletre vett telefonokat tílthatják.
Meg kéne keresned az eladót. -
Petya2900XT
aktív tag
Üdv,
Vettem fél éve egy Huawei P30 Pro-t, a telefont úgy vettem meg,hogy egy összegben ki lett fizetve és a számla valamint a garancia lapot is kézhez kaptam. A telefon tökéletesen működött, a napokban a Sim1-es foglalaton keresztül csak segélyhívást tudok kezdeményezni. Azt gondoltam,hogy hibás a készülék leadtam a hivatalos szervízbe,de ma kaptam a Firstphone-tól egy hívást amiben jelzik,hogy a telefon imei száma lett valszeg letiltva a Telekom által,mert a Sim foglalat tökéletesen működik és a további problémámat a Telekomnál intézzem.
A kérdés,hogy hogy lehet letiltva a telefon,ha számlám van róla,hogy egy összegben ki lett fizetve?
Előre is köszi,
Norbi.
-
viktorhu
veterán
válasz
tibor23 #113315 üzenetére
Főleg, hogy sokan még mindig úgy kérdezik, hogy 30-as vagyok-e
Igen, az vagyok, egy Vodafone-hoz hordozott számmal.
Engem is zavar, gyakorlatilag csak ismerősi körben indulok ki abból, hogy ingyenes a hívásom, ha nem ismerem, akkor feltételezem, hogy fizetek. Én pl. főleg pirosra festett 20-as és 30-as számokat szoktam hálózaton belül hívni, hetvenes jóval kevesebb van köztük.
-
4Grider
nagyúr
válasz
Ixion77 #113316 üzenetére
Azért nem, mert a hálózaton belüli telefonálásnak más a költsége szolgáltatói oldalon, mint a hálózaton kívülre történő telefonálásé. Hálózaton belül sincs ingyen a telefonálás, és nem csak az amortizáció és a különböző állami sarcok miatt, de erre - hálózaton kívül történő telefonálás esetén - rárakódik még a hívásvégződtetési díj is, ami nem egy nagy összeg, de az adott hívásra rakódik percenként, így az adóhatóságnak nehéz lenne elmagyarázni, hogy ezt a direkt költséget miért adjuk oda ajándékként az ügyfélnek.
-
Ixion77
addikt
válasz
tibor23 #113315 üzenetére
Nem is értem miért nem számít ez piaci erőfölénnyel való visszaélésnek. Ha mondjuk Google az egyik szolgáltatásában előnybe helyezi egy másik szolgáltatását, akkor keményen megbüntetik a versenyhatóságok. Ha egy magyar távközlési cég előnybe helyezi a másik szolgáltatását (pl. telefon + tv csomagok), vagy ügyfélkörét ("hálózaton belül"), akkor logikusnak tűnik szintén büntetni.
-
tibor23
senior tag
Én rohadtul utálom ezt a hálózaton belüli kedvezményt. Szinte minden második szám elhordozott, és csúnyán megszívatnak ha azt hiszed, hogy ingyen beszélsz közben meg ketyeg a tarifa. Ha meg nem akarod megszívni, minden egyes számot ellenőrizni kell. Nagyon fárasztó, sokkal többet ér egy jóval kevesebb ingyenes percet nyújtó csomag bármilyen irányba.
-
törölt tag
válasz
kovacsmi_74 #113313 üzenetére
Akkor mar nem kerdojel az eliras?
Mondjuk, dokaknak meg az sms lehetosege is jol jon... -
-
törölt tag
válasz
kovacsmi_74 #113311 üzenetére
Nocsak... Ez a dd60 kifejezetten jol hangzik.
-
válasz
enginev3.0 #113309 üzenetére
Minden családtag Telekomos, de még a rokonok, barátok és az ismerősök jelentős része is, így alig van havonta más irányba kimenő - ha nem felejteném el és filléreskedni akarnék, akkor utóbbit a cégesről eszközölném, úgy teljesen ingyen lenne, de az a havi néhány perc egyáltalán nem számít.
A céges is Telekomos, így a kollégák is mind azok, ezért még arra sem kell figyelnem, hogy a privátról vagy a cégesről hívom őket, mert mind a kettőről mehet korlátlanul.
Az adatcsomagot is lenyomtam a priváton a legkisebb 2 GB-ra, de sokszor ahhoz is alig nyúlok, a céges havi 406 GB bőven sok mindenre. -
enginev3.0
félisten
Többe került, de minden felé beszéltél 80 percet
Most ha beszélsz bármerre ami nem telekom, akkor rögtön pörög a számláló, úgy már nem lesz olcsóbb ez semMindenesetre engem nem érint, mert én el vagyok a 0 perces csomaggal, februárban kb 10-12 percet beszéltem
Mellé 20GB net, amiből elhasználok kb 3gb-ot, tökéletes
-
válasz
enginev3.0 #113307 üzenetére
Akkor túl jó lenne, de a szolgáltató nincs annyira megszorongatva, hogy olyat dobjon ki.
Azt nem tolerálják, ha valaki nem Telekomos, így ha sok olyat hívsz, akkor nem jó ez a legolcsóbb csomag.
Korábban többe került ez a csomag, illetve nem volt benne a vezetékes Telekomos korlátlanság. -
válasz
enginev3.0 #113304 üzenetére
Nekem/nekünk bejött a tavalyi, rendesen kihasználjuk azóta a legolcsóbb díjcsomagban is adott Telekom mobil és vezetékes irányú korlátlanságot.
-
gerii
addikt
Üdv!
Idén mikor várható a díjcsomagok/árak módosítása?
Tavaly szeptemberben volt, azelőtt pedig májusban, ha jól emlékszem; idén ha mostanában lenne akkor megvárnám.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- DELL G15 5515 Gamer Laptop /Ryzen 7- 5800H/16GB 512 SSD/ Nvidia RTX 3060 6GB/120Hz/
- Szuper áron dobozos új Asus Vivobook Pro /i5-11300H/16 GB/512SSD/3K OLED
- Dobozos új Lenovo Ideapad Slim 5 Laptop /R7-7730U/16 GB Ram/512 SSD/14" FHD+ OLED/ Garancia16 hónap
- Dell Inspiron 15 3530 /13.gen i7-1355U/16GB/512 GB SSD FHD Garancia
- Kihagyhatatlan áron DELL XPS 13 9310 4K /i7-1165G7/16 GB Ram/512 GB SSD/ IPS
- Tuningold PC-det most! Szupergyors G.SKILL RAM AKCIÓ Kèszleten!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁRZUHANÁS -30%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest