Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen videókártyát?
- Szinte visszhangzik a beltere a SilverStone fekvő házának
- Videós, mozgóképes topik
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Példátlan a 2 nm-es TSMC node iránti kereslet
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Akciókamerák
-
PROHARDVER!
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
pethYeti
addikt
Ha van egy dominó kártyám ami nem volt feltöltve 1 éve, de ha decemberig feltöltöm akkor "újraéled" be lehet aktiválni a számot előfizetésre?
-
kezdő
senior tag
Na meg is rendeltem egy LG P500-ast a barátnőmnek Like csomaggal!
(ilyen áron a hülyének is....)Minden simán ment online, sőt hatalmas piros pont jár, mert megadhattam egy viszonylag távoli időpontot is a kézbesítésre (amikor tuti otthon leszünk, október elején).
A 3 "ingyenes" szám megadását nem kérte az online felület, viszont e miatt nem aggódom, max beugrunk majd egy T-Pontba, ha már meglesz a készülék.
Kár, hogy saját hülyeségemnek köszönhetően (flottás készülékhűség) én nem válthatok/cserélhetek csomagot erre. Nekem marad a MediaMánia XS-re váltás, mint a legkisebb rossz.
-
mb702
tag
válasz
dedike #10547 üzenetére
szia
A helyi T-Pontban aktiváltattam a családbarát kedvezményt, semmi gond nem volt, csak a magamat kellett igazolni és csak a telefonszámokat kérték, mást nem
Szóval az lenne a kérdésem, hogy a netes felületen miért nem látom, hogy aktív ez a kedvezmény? A dominóst is megnéztem, ott ok minden. Igaz, én kaptam sms értesítést az aktiválásról, a dominós kártya meg nem. Nem parázzak, minden ok, vagy vmi gond azért csak van?
üdv.: István. -
válasz
dedike #10546 üzenetére
Kis javítás: a Mix és a Fun Aranytárskártya esetében féltörthavi a számlázási mód, igaz ez téged nem érint!
Féltörthavi számlázás: a havi díj az igénybevétel első hónapjában a használat első napjától a hónap utolsó napjáig időarányosan számlázódik, míg a használat további hónapjaiban minden megkezdett hónapra a teljes havi előfizetési díj fizetendő. A fel nem használt kedvezmény az ügyfél számára elvész -
-
pethYeti
addikt
Üdv!
T-nél készülékre részletfizetést csak annak adnak akinek van munkahelye és valamennyi keresete? Szóval én mint egyetemista szóba se jöhetek?
-
krisi047
senior tag
Üdv! Az lenne a kérdésem, hogy ha jól tudom, meglévő mobilinternet csomag mellé 1100 forintos kedvezményes áron vehető igénybe a Blackberry Instant Mail szolgáltatás. Nos, ha nekem csak egy Médiamánia S csomagom van, akkor is él ez a kedvezmény?
-
-
-
kezdő
senior tag
válasz
tjb007 #10531 üzenetére
Épp kérdezni akartam, hogy mikor várható valami alsó-közép kategóriás teló, erre tessék!
Mondjuk a Dominos ár tényleg vicces, 59 990 Ft míg függetlenül Nokia garanciával 51 990 Ft.
A közeljövőben megjelenő készülékekről esetleg van valami publikus információ?
Valamint még az is érdekelne, ha Like díjcsomaggal szeretnék készüléket vásárolni akkor megoldható, hogy a T-Pontban csak a szerződést kötöm meg, a készüléket viszont online rendelem meg hozzá? (kedvezményesebb ár, valamint néha nagyobb szín/készlet választék miatt)
-
tjb007
nagyúr
Nokia 500 in da house (egy kicsit sz@rul lett belőve az ára), jövő héten esedékes az X7.
-
tjb007
nagyúr
Nincs meghatározva jogilag, hogy mennyi idő alatt kell elvégeznie, törekedni kell a 15 napra (nem munkanap) és slussz (49/2003. (VII. 30.) GKM rendelet).
Mondtak valami határidőt a szervizben ? Ha igen és már lejárt akkor menj be és kezd el verni az asztalt (bár ha a központi márkaszervizbe küldték sok mindent nem tudnak csinálni). -
Eagl3
veterán
Sziasztok!
Egy ideje beadtam t-mobile szervizbe a telefonomat, van valakinek infója, hogy mennyi idő alatt kötelesek javítani illetve cserélni?
-
220volt
tag
Sziasztok!
Mit kel bellitanom hogy ingyen tudjam használni T-Mobil-os telefonon a Facebook-ot?
Egy N95 8GB-on és egy N97-en szeretném bellitani! -
válasz
enginev3.0 #10520 üzenetére
Több, mint valószínű...
-
enginev3.0
félisten
Helló
Van egy Tmobilban vásárolt telefonom Omnia 7-es, ami megy vodás kártyával, akkor megy Telenorossal is ugye?
-
1430
senior tag
válasz
pmatthew #10506 üzenetére
Akinek a nevén van, annak kell bemennie, igazolnia magát, és vagy kérhetsz díjmentes kimutatást (azon számok nem lesznek, csak hogy hívás, SMS, stb) vagy kérhetsz részletes híváslistát 1300 Ft/30 napos ciklus. Legfeljebb egy évre visszamenőleg.
gabimeiste08
Összefoglalva icons szavait:
Egykapus, mikor csak a T-Mobile-hoz mész be, meghatalmazod a céget, hogy lebonyolítsa a számhordozást, és visszamész szerződni, ha a Telenor elengedett.
Kétkapus, mikor bemész a Telenorhoz, kikéred a számhordozási nyilatkozatot, amit a Telenor kipostáz, bemész a nyilatkozattal a T-Mobile-hoz, és azonnal szerződést tudsz kötni.
Bármelyiket is választod,a szerződéskötés után már ugyanaz, vagyis majd kapsz egy időablakot, ameddig a Telenor SIM él, utána a T-Mobile aktiválódik. -
whited
addikt
Sziasztok
Itthonról küldtem sms-t németországba és másfél óra alatt ért oda.
Ez hogy lehet? -
icons
addikt
Üdv!
Mi pont most érdeklődtünk a számhordozással kapcsolatban
Két módja van, az első az, hogy besétálsz a Telenorba, és szólsz, hogy csókolom el szeretném vinni a számomat. Utána besétálsz a Tbe, és szólsz, hogy csókolom jönnék a számommal. Ez elvileg ennyi, tehát a két besétálás közben annyit idő elég ha eltelik, míg átsétálsz az utca túloldalára.
Csakhogy nekünk ez nem ment, mert a két bolt egymásra mutogatott (ez a Pólusban volt. Ilyet nem tehetnének egyébként!) Ekkor van egy másik út, hogy a Telenornál kipostáznak egy papírt neked (sürgősségivel jött 1-2nap alatt), azt beviszed a Thez, és átiratod a számot.Mindkettő út ingyenes, a másodiknál ha a lapot nem viszed be a Thez, akkor az egész semmis, tehát nem vagy kötelezve semmire (ez a lap a számhordozási nyilatkozat, ha jól emlékszem
Meglepő név
)
-
tg08
csendes tag
Sziasztok!
Jelenleg 20-as vagyok,de szeretnék váltani a Like díjcsomagra.
"A díjcsomag kizárólag új előfizetésként (akár számhordozással)... igényelhető." Tehát ha bemegyek a T-hez az érvényes felsőoktatási diákigazolványommal,akkor az megoldható hogy a 20-as kártyás számom használjam továbbra is vagy az csak akkor lenne megoldható ha előfizus lettem volna a másik szolgáltatónál? Nekem ilyenkor kell valamit intézni az előző szolgáltatónál vagy a T-nél mindent megcsinálnak?
Ez mennyibe kerül a helyszínen,hogyha én kérek egy új előfizetést számhordozással /ez csak ha megoldható/ és Like díjcsomaggal?Köszönöm szépen előre is a segítséget!
-
pmatthew
tag
Sziasztok.
T-Mobile kártyás csomagban vagyok. Hogyan tudok valamiféle hívástörténetet lekérni/elérni, amin látszik hogy milyen hálózatokba, mennyit telefonáltam (visszamenőleg minél több hónapot). Tehát mint egy telefonszámlán. Próbáltam neten a My T-Mobile ügyintézős részen, de ott nem találtam ilyet.
Előre is köszi.
-
m3tr0
őstag
Sziasztok,
azt hallottam, hogy a T-mobile-nál az előfizetéses iPhone-okat a hűségidő lejárata után ki kódolják, persze nem ingyen. Ez igaz? Mekkora lehet az összeg?
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest