Hirdetés
- iPad topik
 - Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
 - Soundbar, soundplate, hangprojektor
 - Milyen videókártyát?
 - HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
 - Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
 - AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
 - Apple asztali gépek
 - Apple MacBook
 - Vezeték nélküli fejhallgatók

- 

PROHARDVER!
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.

Új hozzászólás Aktív témák
- 

törölt tag
válasz

Fla$hly

üzenetére
						Biztos, hogy az a 6-6-6-20 időzítési sor jó annak a RAM-nak? Gyanús, hogy túl szűk. Bár ezen az órajelen... Viszont a hibák mindig ugyan ott jelentkeznek, szóval jó eséllyel RAM hiba. Azért nem ártana ránézni a BIOS-ban a memória beállításokra.
Pubszon: Az ECC nem befolyásol semmit ilyen esetben. Simán nem veszi figyelembe az ahhoz tartozó nyolc adatvezetéket a vezérlő.
 - 

dewil666
őstag
válasz

Fla$hly

üzenetére
						Nem biztos hogy hardveres probléma okozza a kék halált! Nekem míg sikerült beállítani megfelelően a biost a ramhoz hogy memteszten is jó legyen a Windows alatt volt kék halál(teszt előtt) Azután memteszten hiába nem hibázott néha kék halál előjött. Újra kellett telepíteni az operációs rendszert (mert kék halálnál sérülhet) és megoldódott a probléma.
 - 

jim_raynor70
aktív tag
 - 

Fla$hly
aktív tag
válasz

Fla$hly

üzenetére
						Hali
Nos, kivettem az 1ik ramot, a bent lévő ramon lefuttattam a memtestet, 1 óráig futott, ez idő alatt semmiféle hibát nem jelzett ki rá. Na mondom akkor elkezdek youtube-ozni, hiszen akkor így nem szabadna kék haláloznia, hát az 5. videónál, kitettem 1080p-be a videót, belepörgettem a közepébe, és dirr, kék halál... szóval tökre nem értem.
Itt a kép róla: [link]
akkor mégse memória hiba? 
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad topik
 - Vivo X200 Pro - a kétszázát!
 - Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
 - Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
 - Fejhallgatós találkozó
 - Villanyszerelés
 - AliExpress tapasztalatok
 - Hardcore café
 - Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
 - Arc Raiders
 - További aktív témák...

- Kingston Fury Beast 4x32 GB DDR4 RAM 3600MT/s CL18
 - Corsair Vengeance DDR5 16 GB / 5200MHz / 2x8
 - Kingston FURY 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3600MHz CL16 Renegade Black - Garancia: 2034.10.07 ALZA
 - 32 GB-os DDR5 laptop RAM garanciával
 - G.Skill Ripjaws S5 32GB 2x16gb kit 6400mhz CL32!! GARI: 2026.06.-ig.Alacsony profilú,hütőbordás!

- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3434
 - HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3842, 94% Akkumulátor
 - Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

fudi2002