Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- Fujifilm X
- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
-
PROHARDVER!
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ez_meg_emaz
üzenetére
BandiT-nál. [link]
-
FehérHolló
veterán
válasz
ez_meg_emaz
üzenetére
Mire szeretnéd kihasználni a 4 GB-ot?
Csak úgy kérdezem. Persze ha mindenképp el szeretnéd költeni a maradék pénzed, akkor inkább memóriát vegyél belőle, mint előlapi panelt.
[Szerkesztve] -
ez_meg_emaz
őstag
És ezt hol? Mert pl zotya-nal ha joltom nem kapni a-data-t amiota jo árban van. Mert inkább vennék a-data-bol 4gb-ot hogy később ne kelljen többet(vmiere mindenképp elmegy az a plus összeg de akkor már inkább 4gb ramra) minthogy geil ultrabol 2gb-ot aztán télen(addigra valszeg megint drágábbak leszenk) meg vehetek megint 2-t.
Csak az a gáz hogy már megrendeltem a geil ultra-t és nem szivesen mondaném vissza. -
2x1024MB DDRII 800 A-DATA retail pack 17 771 Ft 2 év
2x1024MB DDRII 800+ A-DATA Extreme Edition 21 340 Ft 2 év
DDR2 PC8000 1000MHz 2048MB GEIL VALUE KIT 2DB (Chip BGA, 1.9~2.3VV, , SPD: 5-5-5-15) 23 964 Ft Élettart.
DDR2 PC6400 800MHz 2048MB GEIL VALUE KIT 2DB (Chip BGA, 1.8±0.1VV, , SPD: 5-5-5-15) 24 657 Ft Élettart. -
Levin01
őstag
Probléma megint előjött. Gigabyte GA-G55SLI-S4 lap, benne 2x512 Kingston dr 667-es ram, és induláskor amikor pont kezdene betölteni az XP újraindulgat. Próbáltam lejjebb venni 533-ra a ramot, próbáltam adni +0,1v feszt, semmi nem használt.
A ram lehet a ludas ilyen esetben? -
JoHnni
senior tag
Üdv!!
Egészséges az ha berakok 2x512Mb ram mellé 2x1gigát?? nem lesz belőle semmi hátrányom?? tuningpotenciál annyira nem érdekel DDR2-ről lenne szó. Előre is köszi -
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Én most veszek majd új gépet és láttam Gianninál SEITEC ramot.Ismeri valaki,megéri megvenni,vagy vmi jobbat érdemes?
Ebbe a gépbe venném:
C2D E6320
Asus P5N-E SLI -
rol-and
csendes tag
Sziasztok !
Azt szeretném megkérdezni, hogy ez mit is jelent: Early RAS# Precharge
Ezt az everest írja a memóriánál: támogatva / nincs támogatva
Köszönöm a választ !
R. -
Gyuri27
félisten
válasz
enamessias
üzenetére
A vga miatt még várj. Mert most, hogy jönnek az ati kártyák lesz egy kicsi áreseés.
Ha valamit veszel 20k-ért az használtan mennyiért tudod eladni? -
Gyuri27
félisten
válasz
enamessias
üzenetére
Ne ölj meg!!! Akkor az 1066+ adata. Gondolom nem csak a neve miatt veszed a lapot. Az a 3k már nem oszt. Itt a ph-s bazárokban nézz szét. A 800+-ból van hiány (mondjuk ilyen áron nem csoda).
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Gyuri27
félisten
válasz
enamessias
üzenetére
Most az adata ilyen mennyiségben 20k és nem kell neki annyi fesz. Ami nem baj föleg ha a lapoddal max 2.1v-t tudsz adni.
Viszont a helyedben egy 1000-1066-t vennék. Most 33-36k és azok tuti micron chipesek.
[Szerkesztve] -
enamessias
aktív tag
2x1Gb 800+ A-DATA Extreme Edition vagy
2x1Gb 800 Geil Ultra!
Melyiket szeressem? -
pszihó
aktív tag
A # 910-re valaki?
-
GCsabi
csendes tag
válasz
elfelejtette
üzenetére
Kingmax 2GB létezik dual kit-ben? Ha igen, akkor ilyet vennék.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
FehérHolló
üzenetére
Hát akkor tökmindegy.
(Nem néztem meg a lapot a gúgliban) Mehet bele az 512-es. Nem kell vacakolnia legalább. 
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
FehérHolló
üzenetére
Igen csak párosan tudnak dual-ban kezelni ramot. Akkor jár a legjobban, ha 1GB-os KIT-et vesz bele, vagy egy 2GB-os KIT-et.
mod: javítom magam ''bármilyen DDR1-es'' nem teljesen igaz, regiszteres ddr1 pl nem jó bele.
[Szerkesztve] -
Qru
MODERÁTOR
Tulajdonképpen bármilyen ddr1-es modul jó bele. Az időzítésekre figyelj, mert ugye a rendszer sebességét a leglassabb eleme határozza meg. Tehát ha olyan ramot veszel aminek jobb az időzítése akkor bios-ban vissaz kell venned, ha roszabb akkor meg a meglévők időzítését kell ''lerontani'' hozzá .Esetleg lehet a gyengébbet az erősebbhez igazítani, háttha bírja a tuningot.
A baj inkább az, hogy ha így a 2x256 mellé beraksz 512-t akkor bukod a DC. Ha AMD-d van nem olyan nagy baj, de ha inteled akkor elég sokat számít ha nincs DC. Esteleg ha tudod add el, a 256-osokat és vegyél 2x512-t és marad a DC. -
effero
tag
Hi!
Segítséget szeretnék, hogy milyen 512MB-os memóriát vegyek az alábbi konfigomhoz.
Mi az amivel kompatibilis a mostani 2?
ASUS A7N8X-X (3DDR foglalat)
SPD memória modulok:
DIMM2: 32MX64U-40C 256 MB PC3200 DDR SDRAM (3.0-3-3-8 @ 200 MHz) (2.5-3-3-7 @ 166 MHz) (2.0-2-2-6 @ 133 MHz)
DIMM3 256 MB PC3200 DDR SDRAM (3.0-3-3-8 @ 200 MHz) (2.5-3-3-7 @ 166 MHz)
Memóriavezérlő tulajdonságai:
Hibafelismerési módszer Nincs
Támogatott memória-sebességek 70ns, 60ns, 50ns
Támogatott memória-típusok DIMM, SDRAM
Támogatott memória-feszültségek 3.3V
Maximális memóriamodul méret 1024 MB
Memória foglalatok 3
(Everest adatok) -
elfelejtette
veterán
Hali!
Jó döntés! Vegyél dual kit-et, azokra a gyártó garantálja, hogy müködni fog a dual. Ha veszel 2db egyforma ramot, akkor még ott az esély, hogy becsúszik vmi gixer! Tudod: Az ördög nem alszik!
(Valszeg olyan karikás lehet a szeme, mint most az enyém így éjszakás műszak után!)
Üdv. -
Calibos
addikt
-
GCsabi
csendes tag
válasz
FehérHolló
üzenetére
kössz. Akkor inkább most veszem meg mind a kettőt.
-
FehérHolló
veterán
válasz
FehérHolló
üzenetére
Jé, a Rev1.0-nak és a Rev2.0-nak ugyanaz a memory support linkje.
Nem meglepő, de csak most tűnt fel, amikor már nem lehet módosítani a hozzászólásom. -
GCsabi
csendes tag
hello!
Volna egy kérdésem a dual-channellel kapcsolatban. Ha most veszek egy memóriát és később veszek egy ugyanilyet mellé, akkor mennyi az esélye annak, hogy nem fog menni duálba? -
lamek
csendes tag
Most hogy mondod kezdhettem volna ezzel hogy megnézem milyen ramok vannak most benne amúgy PQI DDR-400 2x512...Mondjuk azért igen durva hogy átragasztották

-
Levin01
őstag
Sziasztok!
Vett egy ismerősöm egy Gigabyte Ga-M55SLI- S4 alplapot, bele pedig 2x512 Kingston DDR2 667-es ramot.
A gond, hogy a windows feltelepül de az első indításnál állandóan újraindul. Halottam, hogy bizonyos lapok, bizonyos memóriákkal nem szeretnek rendesen működni. Lehetséges, hogy itt is ez a helyzet?
Kipróbáltam benne az én ramomat, de mivel nekem ugyan ez a Kingston ddr2 667es vany csak 2x1GB-os ezért a probléma ugyan úgy fennállt. Most lehet, hogy nem a ram a ludas de akkor mi? -
Calibos
addikt
Most milyen ramok vannak benne? Ha DDR1 akkor lehetelen akkor egyértelmű
Googlen csak a Socket 478as létezik, és az is lehetetlen hogy Gigabyte ugyan olyan típusszámmal különböző foglalatú alaplapot adjon ki . Dobozon valamit nagyon elírtak vagy te rosszul írtad le...
Kapd be
azt hittem szívatsz már 
[Szerkesztve] -
lamek
csendes tag
Hehe akkor még annó anyámékat átvágták a boltba
mert most szépen lehúzogattam a kis matricákat
a dobozról
és ott van a DDR 400 + aminek lennie kell!! Bocsi hogy fárasztottalak. -
lamek
csendes tag
Tudatába vagyok viszonylag
de ezt figyeld
a dobozon ott a DDR2 és hogy 533mhz
A hivatalols oldalon nincs fenn az alaplap..van 3 kiadása neki és azok meg Dual DDR 400 asok -
lamek
csendes tag
Gigabyte GA-8IPE1000-G Igen DDR 2 eseket támogatja már a dobozon van az hogy 533 mhz ha az azt jelenti ha nem akkor ...

-
lamek
csendes tag
Hello. Van egy régebbi Gigabite alaplapom és 533mhz ig támogatja a Ramokat mivan akkor ha belerakok nagyobb mhz számú ramot behal a rendszer vagy nem ismeri fel ?
-
lac9204
tag
mijenek az uj geil ultrák ? mert v ki monta h az ujak nem a regi tuning geil ramok :S
most 27 K az reális érte (2giga 800mh)
-
Pocok18
csendes tag
És ha Memtest szerint van hiba, de alkalmazások nem hibáznak?
-
X@b3e
addikt
Komolyan mondom, sz@rt sem ér az Orthos mem. tesztelés ügyileg... Proci és ram is más lapban ezen a beállításon remek, itt meg szarozik.. Minden egyéb teszt/játék órákig elfut.. Innentől eljutottam arra a megállapításra, hogy szarok az Orthosra

-
Superman
nagyúr
válasz
üzenetére
Éppen erről beszélek. Hogy csak AZZAL indul. nem azt mondtam, hogy én ennek a híve vagyok. Csak 2 Voltot tudok biosból adni neki. MCH feszt is kipróbáltam, az sem jött be.
Elég rutinos tunongos vagyok, de ilyet még nem tapasztaltam, ezért kérdeztem...ha ilyen egyszerű volna a dolog, magam is rájöttem volna. -
Pocok18
csendes tag
válasz
elfelejtette
üzenetére
Köszönöm!
Még valami. Ha MemTest hibát észlel (másolásit), akkor a fesz emelése megoldja ezt jó esetben?
És még egy: melyiknek higyjek? Alaplap, melyen 2,65V-ra van állítva a memó, vagy az Everest és a SpeedFan combónak, ami 2,7V-nak látja? -
szacsee
nagyúr
válasz
Superman
üzenetére
Adj neki 2,1-2,2V-ot, ha indul, akkor nézd meg kérzátétellel milyen meleg.
Fokozatosan vegyél vissza a feszből, amíg még stabil a randszer. Memtest-el, orthossal ellenőrizd, de közbe nézd meg nem -e forrók a modulok.
Ha kézmeleg (langyos), akkor minden OK, ha meleg, akkor hűtsd ventivel, de ilyenkor is nézz rá, hogy nem-e hevül túl. -
Superman
nagyúr
Vettem a 945-ös chipsetű alaplapomba a Core 2 Duo 6300 mellé egy 2x512MB-os DDR2 800-as modult tartalmazó geil kittet.
A lap hallgatólagosan támogatja a 800-as ramokat, de amelyik lap nem, abban is mennek, csak jól kll előre/vissza osztani a ramokat.
A probléma: automatikus beállításokkal 400-as FSb-ig elmegy a ram-proci páros. ha mindent Auto beállításon hagyok, persze dualban. ha viszont egy MHZ-el is a 400-as FSb fölé megyek, se kép, se hang, nem hajlandó bootolni a gép.
nem hittem, hogy a geil nem bírja, ezért választottam egyet a bios automatikus profiljai közül 1333FSB/834MHZ ram. Simán botoolt a ram alapfeszen (1.8Volt). de 400-as FSb felett még akkor sem hajlandó elindulni, ha VISSZAOSZTOM a ramokat 672-re.

Kérdés: mi ez, miért nem indul el, amikor látszik, hogy többet is bírna? A processzor 450 felett is bírja, azzal nincs gond. -
X@b3e
addikt
Az mitől lehet, hogy a Memtest 86+ lefut 5x is akár hibátlanul, de az Orthos 2 perc alatt leáll hibával? Akkor nem a ram a hibás? Mondjuk a proci magasabb órajelen is Orthos-stabil volt

-
FehérHolló
veterán
válasz
StormDev
üzenetére
Te nem válaszolsz a mi kérdésünkre (lásd: #909), de mi válaszoljunk a tiedre...
Kingston biztos tudja azt az időzítést, ami rá van írva, de nem hinném, hogy sokkal többet. A másikból meg némi tuninggal ki lehet hozni ugyanazokat (de nem sokkal többet..). Amelyiket olcsóbban be tudod szerezni, szerintem azt érdemes. -
wilkyx
tag
Ezt a kettőt néztem ki eddig itt a közeli helyeken
:
A-Data DDR-2 2048 /800 KIT Extreme Edition
vagy
2X1024Mb kit 800MHZ GEIL ultra
melyik lenne jó a lentebb beírt konigba(x2 4000+ ~3ghz a lapban a max volt a 2.3 amit adni lehet...)?
-
elfelejtette
veterán
Hali!
A memória-tuning alaplépései:
1. Állítsd be a lehető leglazább időzítéseket. (DDR1-nél 3-4-4-8 2T)
2. Állítsd be a ramoknak a gyártó szerint adható legnagyobb, és általad kellő hűtés mellett hosszútávon is biztonságosan alkalmazható legnagyobb feszt. (DDR1-nél általában 2.7-2.8V, hűtésnek pedig egy irányított venti. Ramborda nem kell, mert csak akadályozza a memóriák körüli légáramlást.)
3. Keresd meg a legmagasabb stabil órajelet 5MHz-es lépésekben emelve a frekit, minden emelés után tesztelj. A teszteléshez használd a DOS alatt futtatott Memtest86 programot.
4. Ha megvan a vége, akkor azon az órajelen próbálj szorosabb időzítéseket beállítani, vagy esetleg a feszt próbáld meg csökkenteni.
5. Ünnepeld meg a sikeres tuningot! (Ebben a melegben egy üveg hideg sör a különösen ajánlott minősítést kapja!)
Üdv. -
Qru
MODERÁTOR
válasz
ez_meg_emaz
üzenetére
E4300 mellé nagyon jól jön a DC. Sztem elég egyenlőre a 2x1GB. Vista még elég gyenge lábakon áll még. Szóval 2Gb elég lesz még egy darabig.
-
ez_meg_emaz
őstag
Irtam hogy e4300 mellé lesz. És irtam is hogy később nembiztos hogy lesz keret még 2gb ramra. Főleg ha felmegy az ára. Mert videokarit is kéne vennem. És nem mostanra kéne a 3gb ram hanem majd ősz-télre (de mivel akkor veszem a videokarit már nemhiszem hogy lesz zsém memora is.) Persze tudom hogy az lenne a legjobb ha most 2x1gb aztán később dx10 videokari mellé még 2x1gb. De ezt igy nembiztos hogy megtom oldani. Azért gondoltam most 3x1gb-ra. De ha intelnél fontos a dual akkor marad a 2x1gb aztán meglátom hogy tudom megoldani később az uj ramok vásárlását. Mert vistahoz a 4gb biztos kelleni fog ha játszani is akarok.
És köszi a segitséget...
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
ez_meg_emaz
üzenetére
AMD-nél annyit nem számít a DualChanel, inkább Intelnél. De azért nem árt ha van.
Azért mindeképpen jobban jársz a DC 2x1GB-al. 3Gb még feleslegesen sok, még a játékok sem esznek annyit. Sztem egyenlőre bőven elég a 2GB. Aztán ha kevés lesz akkor jöhet több. Majd Vista alá természetesen (XP csak 3,5Gb ramot tud kezelni max). -
wilkyx
tag
Sziasztok, kis segítség kéne most tervezek váltani egy, am2es lapra(abitan9fatality ez már megvan) és egy x2 4400+os 65nmes procira ha minden jól megy olyan 3ghz környékén akarom futtatni, mien memóriákat érdemes vennem hozzá? a 2x1gbnek ki kéne jönnie 30-40kból max ja és még 1 a memnek a lapon max 2.3Vot lehet adni, ha ez számít, előre is köszi a segítséget

-
ez_meg_emaz
őstag
válasz
ez_meg_emaz
üzenetére
Közben utánaolvastam és nem baromság csak értelme nincs mert a 3x 1gb nem fog ugy menni dualba mint a 2x1gb ultra...
-
ez_meg_emaz
őstag
Geil-től csöppet elment a kedvem. Bár ha nem lesz a-data 1 honap mulva se akkor marad a geil.
Akkor mi van ha 3x1gb-ot pakolok a lapba? Akkor nincs olyan hogy 2 megy dual-ba 1 meg nem.(Ez gondolom vmi irto nagy baromság amit irtam
) Akkor gondolom dual-t el is felejthetem.
Mert ha lenne a-data(ha jol tom egyenlőre ahol ennyi ott nem kapni):
1024MB PC800 DDR II - A-Data 8 718 Ft ebből 3db kb annyi mint 2x1gb fentebb emlitett geil ultra. Meikkel járnék jobban? Igazábol év végén már talán elkelne 4gb is a játékokhoz meg persze majd a vista-hoz(ha addigra áttérek) Viszont a ram árak addigra emelkednek majd. Videokarit szintén ősz környékén tervezek venni és egy 30-35k-s plusz kiadás nem jönne jol.(ha annyi lenne addigra)
Ezért gondoltam most a 3gb-ot amivel 2008 eljéig kihuznám. Vagy a dual miatt annyira nem érdemes 3-at venni hogy akkor már a 2x1gb geil ultra jobban megéri? -
Mankó
veterán
Megtudjátok mondani, hogy ezen a 2x1024MB PC1066 DDR II - A-Data ramon milyen chippek vannak?
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
ez_meg_emaz
üzenetére
+3k nem sok szvsz UItráért. Egyébként a Value is megy 800-on CL4-ben. Mostanában azt hallani, hogy a Valuekre ramaty chipeket raknak. A-data javalottabb ha hasonló árban tudsz szerezni.
(Nekem Value van, 800-on hozza az Ultra időzítéseit, CL5-ben hasít 1000-et. Igaz az enyém még régebbi darab, újakon nem tudom milye chippek vannak) [link] -
Pocok18
csendes tag
Nos most itt tartok:
@235 MHz
A Kingmax memók 1:1-ben mennek effektív 470 MHz-en, 2,5-3-3-7-ben.
A proci 1,55V-ot kap (1,525 a gyári). P4 2,8@3,3 , a memóriál BIOS szerint 2,6V-ot, Everest 2,6-2,65-nek látja, SpeedFan 2,65V-nak.
Hogyan kéne továbblépni? Még nem tapasztaltam instabilitást, de még terhelem kicsit. -
Falconer
aktív tag
E4300-hoz eleg a Value, de azert legyen 800as, mert akkor tuti birsz tuningolni. Es vegyel 2*1GB kit-ben, akkor megy dualban.
-
pszihó
aktív tag
Sziasztok.
1GB-os DDR400-as Veritech Ramokkal, valakinek valamilyen tapasztalata?
Köszike -
ez_meg_emaz
őstag
Geil Ultra 2x1GB 800 Kit(GX22GB6400UDC) CL4 4-4-12
Geil Value 2x1GB 800 Kit(GX22GB6400DC) CL5 5-5-15
Van értelme az ultranak (jobb időzitések, de lehet hogy chipje nem jobb mint a value azt olvastam)? +3k az ultra. Vagy elég a value is?
e4300, abit ab9, x1950pro ezek mellé lenne, játékra.
U.I.
amokkal eddig nemigen foglalkoztam. Mindig ugy voltam vele hogy a ramnál a mennyiség fontosabb a sebességnél. Ha ezt az elvet követem most is akkor a lentebb emlitett 3x1gb-ot(667-be mondjuk) kéne választanom.... Vagy az ugy nem ez igazi?
Aztán olvastam hogy a-data se rossz.
StormDev:Árak? -
StormDev
csendes tag
Sziasztok,
RAMot szeretnék venni ASUS P5W DH DELUXE lapba (2x1GB kit)
Ezeken gondolkodom:
2GB (KIT 2x1GB) DDR2 800MHz PC6400 CL3 KINGSTON HyperX Ultra Low-Latency BOX
2GB (KIT 2x1GB) DDR2 800MHz PC6400 CL4-4-4-12 CORSAIR TWINX XMS2 Black BOX, EPP
A Kingston tetszik az idozítése miatt... van valami baj vele?
Esetleg milyen más ramot ajánlotok kb ebben az árban? -
kormi0312
senior tag
PC2-6400 Vitesta Extreme Edition
4.0-4-4-12 @ 2.0V ProMOS Brainpower PCB,Micron D9GMH (B6-3) Brainpower PCB
Micron D9GCT (B6-37E) Brainpower PCB
ezek a ramok szerintetek mennyit mennek??
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- Fujifilm X
- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Pánik a memóriapiacon
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ADATA XPG Lancer Blade 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL34 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 5200MHz CL40 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 7400MHz CL36 - XMP - 120 hó garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB ZALMAN i3 NEO be quiet! 700W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

De ahogy figyelem az árakat két hét alatt lesz ez még jobb is
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

azt hittem szívatsz már 

fudi2002