-
PROHARDVER!
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabikaa20
őstag
Sziasztok!
Olyan gondom lenne,hogy szereztem a laptophoz 4GB RAM-ot.Most van benne egy 2GB+4GB összesen 6 GB ugye és a kisebbik 2GB-osat szeretném kicserélni egy 4BG-ra,hogy összesen 8GB legyen.Ha kiveszem a 2GB-at,akkor nem indul el a Win.A kérdésem az lenne,hogy hogyan tudnám anélkül kicserélni,hogy ne kelljen új Win-t telepíteni?
Nemrég teleppítettem a Win-t mivel SSD-re csere is volt nincs kedvem megint mindent feltelepítgetni stb.Próbáltam olyat,hogy RAM Cleaner és úgy kicserélni,de úgysem volt jó.Ez egy régi HP G62 gép műhelyben használom stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- BestBuy ruhás topik
- Bittorrent topik
- Futás, futópályák
- Robogó, kismotor
- BestBuy topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest