- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple MacBook
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED monitor topic
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
5leteseN
őstag
válasz
looser #65707 üzenetére
Fél éve volt hasonló esetem, amikor a gyárilag gyorsabb RAM-os DDR3 MHz-eit nem tudtam kihasználni, de egy hirtelen ötlettől vezérelve az időzítéseit szinte az előző (lassabb) MHz-es beállításokra vettem "vissza". A "vissza" azért van időzőjelben, mert valójában ez az előző MHz-es változatra utaló "vissza" gyakorlatilag szinte a már a CPU-ban lévő régi memória-vezérlő miatt nem kihasználható MH-es teljesítményűre(Na jó: a már hiányzó magasabb MHz-es RAM + teljesítményének "csak" 75-80%-ára
) gyorsította a "winsat mem" eredményt.
Inygen van, ajándék, megbízhatóan! Egy teszt mindig javasolt ilyen esetben!
És ahogy említettem: mindezt megbízhatóan, állandóan hozza! Az adott (FPS hajszoló) játékos azóta sem reklamált, szerintem jól megy az így OC-zet("túlhúzott") RAM-os Gamer-PC-je.Ha hétvégén lesz időm(az életem nem teszem rá), akkor kíváncsiságból egy normál RAM beállítással s kipróbálom!
Ha megelőzöl egy ilyen(MHz vissza, időzítés "fel"=> a "gyorsítósra") próbával, szerintem szívesen vesszük!
Új hozzászólás Aktív témák
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- E-roller topik
- World of Tanks - MMO
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- PlayStation 5
- Gurulunk, WAZE?!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Autós topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5530 165Hz
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest