Hirdetés
- Philips LCD és LED TV-k
- Az IT-s uzsonnásdobozba nem szendvics kerül
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Olcsón hozhatod ki a maximumot régebbi Intel CPU-kból
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hogy is néznek ki a gépeink?
-
PROHARDVER!
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fudi2002
Topikgazda
válasz
RVR400
üzenetére
Nekem nem kell bemutasd az 5900x-et, eleget használtam.
Amire céloztam, hogy az L2 cache értékeimmel elvileg lealáztam volna a kolléga 3Djét is, aztán a valóságban messze nincs így. Azt ott win10el mértem és régebbi aidával.
Amúgy a win11ből is van több verzió(nagyon nem mindegy, nagyon nagy különbségek voltak köztük sajnos teljesítményben) és az aida mérőprogramból is. Írtam is, hogy nem jó, hogy külön verziók eredményeit hasonlítgatják.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 64GB(2x32GB) Kingston Fury Beast 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- SK Hynix 8 GB DDR5 5600MHz SO-DIMM
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ASUS RTX 5060Ti DUAL OC 8GB GDDR7 DLSS4 új, 3év garis eladó
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5491 - i7-8850H I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
fudi2002