- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nem, nem szünteti be a grafikus vezérlőinek fejlesztését az Intel
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple MacBook
- Steam Deck
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
PROHARDVER!
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mizol29
senior tag
R5 2600 van, de az adatlapomnál látod. Nem a procival meg nem a lappal van baj azok tökéletesek. Volt előtte egy 2800 mhz-es Patriotom amit gond nélkül 3000mhz-en járattam. Amióta chipet cseréltek erre a Nanya csodára azóta vannak gondok a Patriot ramokkal. Nem azt mondom, hogy mindegyikkel, de amelyik ezzel a chip-el szerelt azokkal biztos gond van. Az is biztos, hogy ez a ram ami most nekem van intel platformba 99% hogy működne, de ryzen alatt nem frankó. A milyen ramot vegyek topik összefoglalójába már bele is van írva, hogy Nanya chipes Patriotok kerülendők. Jó pár ember megfordult már itt akik hasonló módon megszívták mint én.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hobby rádiós topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Brave
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3219
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Apple iPhone 14 Pro 256 GB Space Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest