Hirdetés
-
PROHARDVER!
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tray86
tag
Sziasztok! Ha feszkot defaulton hasznalok, akkor lehetseges, hogy Mhz huzas es idozites huzas miatt meghibasodjon egy RAM modul?
Tavaly novemberben vettem 2x8GB 2400mhz kingmax ramot es az egyik modul bekakalt, epp gariztatas alatt van Iponnal...
Mind a 4 RAM slotban teszteltem kulon-kulon mindegyik modult es az egyiknel RAM hibara hivatkozva mar Win10 inditas utan is error volt, programok leptek ki RAM hibara futva es a memoria diagnosztika is jelzett hibat (masik hibatlanul mukodik).
Kicsit csalodott vagyok, mert volt jopar ilyen markaju ramom az elmult 24-25 evben sose volt baj egyikkel sem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Ingatlanos topic!
- Energiaital topic
- OLED TV topic
- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
- Autós topik
- Hosszabb bemutatót kapott a RoboCop Rogue City - Unfinished Business
- Apple asztali gépek
- iPhone topik
- Politika
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Update 05.07. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest