- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED monitor topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- HDMI topic
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- E-book olvasók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diablo1
csendes tag
válasz
Szten Márs #3553 üzenetére
Lehet, hogy nálad így jobb, de én jpg-be konvertálva csak rosszabb minőségű képet kaptam. (Lehet, hogy sz@r programmal konvertáltam?
) Egyébként a Canon Digital Photo Professional programjával nézegettem őket, ami valószínűleg ezekre a képekre van kifejlesztve, így sokkal szebben nyitotta meg, mint például az ACDSee, ezért egyáltalán nem zavartak, hogy a képek rawban vannak.
Ezzel egyet értek, én is sok hozzászólást olvastam, hogy jobb az 55-300, de elég sok tesztképet megnézem és egyáltalán nem tűnt jobbnak.
Egyébként ezen kívül amiatt, hogy a Camera Kft. nem tudja a fókuszt összeállítani a vázzal Pentax obiknál, és a nagyobb látószög miatt is a Sigmánál maradnék.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gumi és felni topik
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Jövedelem
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED monitor topik
- További aktív témák...
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged