Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Micro Four Thirds
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
kraftxld
félisten
Vettem egy MyStart alapcsomagot amit ma kihozott a postás [link]
Beraktam a telefonba a sim kártyát, aztán nem talál hálózatot.
Én csinálok rosszul valamit vagy mi a fene? Próbáltam regisztrálni a telenoros fiókomhoz aztán az se sikerült.
Mehetek be a boltba küzdeni érte? -
törölt tag
Csak azért írom, mert korábban volt kérdés. Most vettem észre, hogy az AldiTalk SIM -hez van egy 5Eur/500MB/hét roaming csomag, ami Svájcra is érvényes. AldiTalk csomaghoz bárki hozzájuthat. Vesz egy kezdő csomagot bármelyik németországi Aldiban, és neten beregisztrálja. Nem ellenőrzik a megadott infók valódiságát.
-
MadGame
senior tag
Ezt a My Tariff csomagot használja vki? Jól értelmezem, hogy a My Tariff L csomagnál havi 10-et fizetek és annyit beszélek, amennyit és akivel szeretnék? Szóval a 10esre nem fogják azt jóváírni, amit beszéltem másokkal? Az XXL-nél viszont nem találok árat (készülék nélkül).
-
akyyy
senior tag
az miért van, hogy most volt számaforduló, még nem telefonáltam azóta sehova se, meg nem is használtam csak wifit, és mobilnetre valóban 0 mb-ot ír ki, de hálózaton kívülre 13 percet, hálózaton belülre meg 1 percet, pedig nem is telefonáltam (még engem se hivtak lol)
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
densie #40893 üzenetére
Nincs egészen 2 hete, hogy féltucat újdonsággal csábít a Telenor.
-
densie
csendes tag
Sziasztok! Azt esetleg lehet tudni hogy mikor lesz készülék lista frissítés? Ahogy elnézem jó ideje ugyanazok a telefonok vannak a listán.
-
4Grider
nagyúr
válasz
123xyz #40890 üzenetére
Sajnos a Telenor Magyarország ilyen. Szinte senkit nem rúgnak fenékbe ennél a cégnél, így pedig elég nehéz jól és határidőre munkát elvégezni. Engem a holland partnercégeinkre emlékeztetnek. Ott ha szólok valakinek, hogy el kellene végezni egy néhány órás munkát, akkor mindig a túlterheltségre hivatkoznak. Aztán közösségi oldalon 2 órával később látom a kávézóban készült fotókat...
-
123xyz
aktív tag
Most jött az sms, hogy mégsem lép életbe a július 10-re tervezett ÁSZF változás...
Azért ez kezd elég nevetséges / szánalmas lenni már a Telenorra nézve. Értem én, hogy multi, meg alaposan meg kell tervezni mindent, de ez már a második halasztás - ezek szerint a háttérben dolgozó szakemberek nem állnak a helyzet magaslatán -
asdf_
veterán
A leritak alapjan vagy julius 15 utan de augusztus 6-a elott -nyilvan az utolso napokban- bemesz a Telenorhoz, es atiratod feltoltokartyasra az elofizetest (ezzel rogton nyersz 3000 ft-nyi kifizetni es lebeszelnivalot a prepaid kartyara) vagy ami egy fokkal logikusabbnak tunik nekem, julius 15 es augusztus 6-a kozotti idopontra kersz egy szamhordozast -celszeruen julius 28-an inditod, igy meg legyen ido repetazni, ha valamiert elakad. Ideiglenes szammal uj szerzozdest megkotni az uj szolgaltatonal, azt nem hasznalni, majd arra rahordozni a telenoros szamot (hacsak nem flottaba mesz, ahol ezt nem lehet eljatszani). A ketto koze csinalni egy feltoltokartyara valtast szerintem folosleges lepes.
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
Számhordozás esetén mikor történik meg az adatok egyeztetése a szolgáltatók között? Abban az esetben, ha nem 2 nap múlva lesz a hordozás, hanem később.
-
Dave1984
őstag
Sziasztok.Nézegettem előfizetésemnél a szolgáltatásokat,és ezt találtam
Díjmentes Plusz 5 GBDíjmentes
Jól értem ingyen kapok 5gb netet,ha megrendelem?
Azért kérdem,mert elég nehéz elhinnem,és nem merem így megrendelni,amég nem tudok biztosat.
Előre köszönöm a segítségetek
Szerk van egy ilyen megrendelhető opcio TelPróba tcs.vált jel
Mi akar lenni?
Illetve ezt sem részletezik Telenor Szórakozás csomag
Havidíj
2 290 Ft -
akyyy
senior tag
MyTelenor szerint utolsó készülék vásárlása: 2014. július 14. Két év hűséggel.
Számlazárás időpontja
2016. július 6.A szolgáltatásokban van pedig egy ilyen:
Tarifahűség felmondási díja
Aktiválás: 2015.05.29
Lejárat: 2016.07.14Időközben ugye módosítva lett a tarifa csomag arról mint amin eredetileg vettem, egy másikra, mivel a saját nevemre kötöttük az egész szerződést (anno 2 éve más nevén volt) -- emiatt kellet másik tarifába menni, mert az megszünt.
Nos ugye ha lejár a hűségem, akkor augusztus 6-án be kell mennem a Telenorba hogy átirathassam feltöltő kártyásra a szerződésemet előfizetésesről?
(mivel közeljövőben szeretnék átmenni másik szolgáltatóhoz. tudom, kismiliószor biztos ki lett tárgyalva, de inkább leszek ótvatos minthogy 1 ftal is többbet fizessek akelleténél a szolgáltatónak!
Ugye feltöltőkártyásnál nincs az, hogy tört számlát küldenek ki amin egy teljes havi számla van, hisz van rajta x keret, azt jól elhasznállom, nincs rajta lóvé, azt átmegyek a másikhoz örömömben
Jah és ami még fontos, mikor függetleníthetem ki a telefonomat náluk? Érdemes még előfizetéssel, vagy tök mind1, ha már kártyás vagyok? Gondolom a hűséget mindenképp várjam meg, hát az az 1 hét nem oszt nem szoroz. Úgyis kb. ősszel mennék át.
-
MadGame
senior tag
válasz
Viktor0610 #40877 üzenetére
Köszi!
-
Sziasztok!
EU roaming csomagban lévő mobilnetet engedi megosztani a Telenor? Telefonnal szeretném megosztani a mobilnetet, hogy laptoppal el tudjam érni VPN-en a munkahelyi hálózatot.
-
-
goop
őstag
válasz
darvinya #40872 üzenetére
Most már szerintem várd meg a hétvégét, ki tudja mi változik még. Amúgy nekem(előfizetéses) ha számla záráskor aktív, akkor számlázza az egész hónapot. De ha egy napra rendeled hó közben akkor is számlázza a teljes összeget. Adott napon mikor rendeled, kb. előtte 1-2 nappal mond le ha nem kell már.
-
darvinya
titán
Köszönöm mytelenor.hu látható.
Már csak azt lenne tudni, hogy forduló naphoz kötött, vagy 30 napos? -
darvinya
titán
Hol nézhetem meg MyTv előfizést mikor indítottam el?
MyTv app-ban nem, azt már végig játszottam.
MyTelenor app meg azt se tudja, hogy már van aktív előfizetésem. -
4Grider
nagyúr
-
Tosee
őstag
Sziasztok!
Szolgáltatót váltottam számhordozással (2016.05.26)! MyTariff S előfizetésem volt előtte, aminek a számlazárása az adott hónap 27-e! Június 3-án aktiválta a másik szolgáltató a náluk kötött előfizetésem! Nemrég kaptam a telenortól egy e-mail értesítőt, hogy a számlám elkészült! Beléptem az oldalukra és azt látni, hogy az előfizetésem megszüntetve! Letöltöttem a számlarészletezőt és 05.28 - 06.03 közötti időszakra számlázta ki a teljes havidíjat! Bent voltam a helyi üzletükbe és azt mondta a hölgy, hogy felmondásnál tört hónapra is egészet számláznak ki, ő ebben nem tud segíteni esetleg hívjam fel a 1220-at! Szerintetek jó ez így? Én személy szerint elfogadhatatlannak tartom, hogy 5 napra teljes hónapot fizettessenek ki! Miért nem küldenek rész-számlát?
-
morfondőr
addikt
Üdvözlet!
Kölcsön kaptam egy Telenoros mobilnet stick-et, a tulajdonos nem tudja mennyi rajta a keret. Van rá mód, hogy lekérdezzem valahol?
A választ előre is köszi! -
Sziasztok!
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy 10 napra megyek olaszországba és ehhez szeretnék alapvetően adatjegyet az előfizetésem mellé. - EU NET HETIJEGY M
Alapvetően a legfontosabb, hogy végig legyen GPS-hez szükséges adatkeretem.
Az előfizetésben benne foglaltatott adat kint egyáltalán nem használható?
10 nap esetén ugye... ez a heti jegy sehogy se jön ki...
Ez ugye: 3,5k - vagy ezt önállóan nem is lehet venni?Vagy kell vennem egy havi EUROAM-ot és e-mellé adatkiegészítést EUHAVI1GB ez így a 10 napon végig rendelkezésre áll, és várhatóan elég is... levelezés eléréséhez kell, meg ha valamit szükséges, akkor meg tudjak nyitni, keresni.
Miután visszaértem, meg ezeket lemondom.
Ez ugye: 5kKöszi!
-
SidCorky
őstag
Sziasztok!
26-odikán volt a befizetési határidő (MyTariff XS), de csak jövő hét pénteken tudom befizetni, ilyenkor mennyi késedelmi kamat van és hogy működik? Hozzácsapják a következő számlához?
-
snooze
veterán
válasz
szabonagyur #40848 üzenetére
Felmész a Telenor honlapra,és rendelsz 5,10,30gigát,ami megfelel..ennyi..
-
KTU
addikt
válasz
szabonagyur #40844 üzenetére
Elsőre kipróbálhatod a,
Klikk 1 GB promóciós időszak ............................ Egyszeri díj 1500Ft,
Ezért kapsz 1GB-ot havonta, 3 hónapig. -
szabonagyur
félisten
Sziasztok,
Nem igazán van időm utánaolvasni, ezért kellene a segítség.
Telenor kártyás előfizetéshez kellene nekem olyan internet opció melyet megtudnék osztani a laptoppal sima netezéshez. Jó lenne minél nagyobb csomag vagy ha korlátlan lenne. Se youtube semmi ilyen nem érdekel, csak sima böngészés.
-
válasz
Blackmirror #40841 üzenetére
Készülék+prepaid előfizetésről volt szó. Nekem is van a nevemen jó pár, mind ilyen 12x10 perces SIM.
Akit hivatkozol, éppen hogy nem egy névre vásárol...Meg évente 2 előfizetés 10 év alatt már 20....De most befejezem, mielőtt kivágnak innen.
-
asdf_
veterán
válasz
Blackmirror #40841 üzenetére
Hello, itt keszulekvasarlasrol volt szo, nem csak egy kopasz sim-et akart a csoka...
-
darvinya
titán
Miért nem működik, ha net-em (Telenor) iPad-on MyTv?
Miért lassú ilyenkor a net? -
lm83
őstag
Én most épp Zamárdiban a strandon probálnék, de a 4G hiába mutat akár két-három cerkát egy helyet
Akkor se tölt be semmit...A másik témához:
Mikor itt vettünk telefont három vagy négy éve.
Úgy mentünk be hogy két telefont szeretnék előfizetéssel, hogy ingyen tudjunk egymással beszélni. Mondták hogy akkor egy névre kell vennünk.
Akkor mondom a nevemre veszünk kettőt, meg is volt hogy melyiket.
Erre mondják hogy csak egyet vehetünk kedvezményesen...
Hát mondtam ez jól ki van találva...Azt csak halkan jegyzem meg, hogy mikor jött az első számla, csak pisolgtam hogy mi ez a kapcsolási díj ennél is?
Előtte másik t-nél voltunk évekig, ott tényleg ingyen lehetett beszélni... -
asdf_
veterán
válasz
TODI1111 #40836 üzenetére
Egy havidijas elofizeto ketevente egyszer, egy prepaid elofizeto meg azt hiszem egy evben ketszer vehet kedvezmenyesen/"kedvezmenyesen" telefonkeszuleket. Te ezt mar -a jelek szerint- kihasznaltad, igy reszedre a tovabbiakban hegyekben allnak a mobiltelefonok a MM-ban, a bestbyte-ban, a speedshopban, a 220voltban, az edigitalban, a hiperekben es millio egyeb helyen. Legalabb fuggetlen lesz.
-
válasz
Blackmirror #40834 üzenetére
A másik T-nél is szabályozzák mennyit vehetsz egy évben Domino-val.
Szerintem a Telenor is. -
törölt tag
válasz
Viktor0610 #40823 üzenetére
Ez nevetséges. Mihez kell egy ilyen rendszernek három nap? Ha azonnal nem történik meg, az már valami hibát jelent.
-
TODI1111
veterán
Jól megbecsülik a hüséges ügyfeleket a telenornál. Több mint 10 éve vagyok előfizető, 5 használatban lévő előfizetéssel, ezidő alatt számlatartozásom nem volt. Ma akartam vásárolni egy feltöltőkártyás készüléket, de elküldtek mert az elmúlt 365 napban már többször vásároltam. Új előfizetéssel vagy valamelyik meglévőm meghosszabításával persze lehetett volna. Ez az igazi hozzáállás a hüséges ügyfelekhez.
-
boxfan
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem,hogy ha preepaed kártyát veszek és arra net csomagot,akkor is használhatom a 4g netet? -
-
válasz
MadGame #40821 üzenetére
MadGame:
Kb. egy hónap a türelmi idő a kimenő korlátozása után.milenda:
Hívd a 1220-at vagy keress fel egy Telenor üzletet.Somatom:
Azért mondott 72 órát, mert annyit vállal a Telenor az ÁSzF szerint.
Valószínűleg a te esetedben volt valami probléma, de ez ugye nem átlagos. -
MadGame
senior tag
Sziasztok!
Számlabefizetés hiányában korlátozták a kimenő hívásokat. Fogják-e és mikor korlátozni a bejövő hívásokat, illetve előtte küldenek vmi sms-t?
(Még mielőtt azt kapnám, hogy fizessem be, nem az én nevemen van, csak felhasználó vagyok...)Köszi!
-
törölt tag
válasz
#79335424 #40802 üzenetére
Katasztrófa ez a Telenoros ÜFSZ. Tegnap felhívtam őket a problémával. Azt mondta az ember, hogy nem érti, hogy miért dobott hibát a MyTelenor. Ő látja az ajánlatot, és meg is tudná rendelni. Megrendelje? Mondtam, hogy most már hagyja a fenébe. Elsején van a fordulóm, úgyhogy fordulós lemondással kérek 2GB Deezer csomagot (vagyis, 100Ft -ért kapok 2GB -ot arra az egy napra), majd elsejétől kérem a havi 1GB -os csomagot.
Ma délelőtt 11 -körül nézek egy YT streamet. Eccer csak kimerevedik a kép és ennyi. Hibafeltárás: nuku net. Hívom az ÜFSZ -t. Azt mondja a hölgy, hogy a régi csomagomat deaktiváltta a rendszer (11 -kor???), az új viszont még nem aktiválódott. Na, mondom jól látja, ez a probléma. "Ez nem probléma, mert az ÁSZF szerint 72órát vállalnak a csomagok aktiválására." Viccel, hölgyem? A probléma az, hogy nincs netem. Ha nem lenne probléma, akkor most nem beszélgetnénk. De, számoljunk egy kicsit! Ha minden hónapban türelmesen kivárnám a 72 órát, akkor éves viszonylatban több, mint egy hónapig nem lenne netem, pedig az a hónap is ki van fizetve.
-De, ez nem így van, mert a gyakorlatban ez nem 72 óra.
-Nagyszerű! Akkor mennyi? Másképp kérdezve, mikor lesz netem?
-Azt nem tudom megmondani, mert az ÁSZF szerint 72 óra.........
Áááááááááá!!!!!
De, esetleg manuálisan törölheti, és újraaktiválhatja a csomagot. Engedélyezem? Naná, hogy engedélyezem! Kb. egy perc múlva volt netem.
Nem a problémán húztam fel magam, hanem a hozzáálláson. Hogy lehet erre azt mondani, hogy nincs semmilyen rendszerhiba? Egyáltalán, egy ilyen szolgáltatásnál hogy lehet 72 órás határidőt leírni? Jó, hogy nem 72 napot írnak! -
svili
tag
A déli part egyes helyein botrányos a lefedettség - Balatonszárszó vasútállomáson éppenhogy van, innen 2-3 utcára beltéren csak megcsörren a telefon de a hívás nem tud felépülni, csak a kertben.. Balatonszemesen a kormányüdülőtől 3 háznyira csak edge van, abból is a leglassabb, egy gmail levél percekig töltődik. Természetesen a Telenor 3g-t hazudott ide, de még az LG G4 telefonom sem talált soha 3g-t lte-ről nem is beszélve.. Mielőtt valaki kétségbe vonná: az LG G4 ismeri a B20-at...
-
max-pain
senior tag
Csak szerintem fura, hogy online rendelt sim kari eseteben nem lehet nanosim-et kivalasztani es nem is 3in1 sim-et kuldenek?
-
milenda
tag
Sziasztok!
Rendeltem egy új SIM kártyát. Feltöltöttem, a webes MyTelenoron beállítottam a vezetékeshívót és a promóciós KLIKK-et. A vezetékeshívóról megjött a visszaigazoló sms (3 példányban is), a KLIKK-kel azonban csak annyi történt, hogy levonták a díját. Se sms, se internet. Mit kell még tennem? A kártya egy fonepadben van, tehát APN-t nem kell beállítani. Korábban már ment rajta mindkét T-s szolgáltató internetje.
Köszönöm. -
Crytek
nagyúr
Adott egy telefon (de mondhatom a korábbit is azzal is ugyanez volt) amin elérhető a 4G (a régi esetében 3G) mobilnet.
Speedtesztet lefuttatva 20-40Mbit/sec a sebesség (de tételezzük fel hogy csak 10mbit ami barátok között is 1Mbájt/sec letöltést eredményez ennyi volt 3G-vel a régin)
Direkt ezért vettem 4G-s mobilt ,hogy a pla áruházból hasithassanaka a letöltések ezerrel...
Szóval a sebesség adott a telefonok mégis valami "átkapcsolhatatlan" ~ 30-60 kbytos sebességgel dolgoznak a "letöltést" használó dolgok. Google playről letöltés ergo mindenféle letöltés ahol adatformalom kell csiga lassú. 4MB kb 10-15 perc
Ugyanazt a mobilnetet a másik telefonra megosztva (ugye akkor wifin kapja a jelet) érdekes módon már a valós net sebességgel töltenek a dolgok úgy ahogy a nagykönyvbe meg van írva.Létezik valahol valami beállítás ami azt eredményezi hogy NE CSAK WIFI-t észlelve használja a letöltés a teljes sávszélességet?
-
4Grider
nagyúr
válasz
DarkByte #40810 üzenetére
Szintén tanya (Csongrád m.). 1800 MHz-es 2G, 2100 MHz-es 3G és 800 MHz-es 4G. A vicc az, hogy a 3G a legerősebb jelszintű.
Én egyébként szolgáltatót váltanék, mert nagyjából az ország kétharmadán a másik két szolgáltató jobb. Persze vannak eldugottabb helyek, ahol mind a 3 vacak. -
törölt tag
válasz
DarkByte #40810 üzenetére
Sajnos a Telenor az egyetlen szolgáltató a három közül, amelyik ilyen esetben semmilyen segítséget nem nyújt, még pénzért sem. Persze jelezheted a problémát náluk, de értelme nem sok van, ha ennyire rossz a helyzet akkor a szolgáltató váltáson kívül más megoldás nem nagyon van, házilag ezt te használhatóra nem fogod tudni megcsinálni.
A 4g miatt sokat babráltak a hálózattal, rendeztek át cellákat és antennákat is telepítettek át, simán lehet hogy ennek az eredménye hogy ahol régen működött ott most nem fog.
-
DarkByte
addikt
Sziasztok!
Szüleimnél külterületen (tanya) nagyon gyenge a GSM térerő, látszólag romlott az elmúlt években a jelszint, ugyanis mostanra alig tudunk beszélni úgy hogy a mondandó felében ne szűnjön meg a hang, vagy akár meg is szakadjon a hívás. Nem csak beltéren, kültéren is küzdeni kell, hogy hol tartózkodjanak.
Lehet ezzel valamit kezdeni, jelezni a Telenor-nak? Esetleg valamilyen segédeszközt beszerezni ami javíthat a jelszinten? GSM repeater-ek úgy látom teljesen illegálisnak számítanak itthon és rosszul beállítva le is tudnak blokkolni egy cellát, így ezekkel nem is merek próbálkozni. GSM terminálon gondolkodtam még, amihez lehet kültéri GSM antennát csatlakoztatni, de az viszont kiüti a mobilitást, és mindketten használják a telefont útközben is.
LTE-hez használok náluk egyébként kültéri tetőtéri antennát router-hez, a 800Mhz-es sávhoz. Nem tudom hogy ez okozhat-e problémát, de emlékeim szerint ez a gond jóval hamarabb kezdődött mint hogy lett 4G internet náluk. Elvileg az LTE és a GSM között van közel 100Mhz különbség, nem szabadna gondot okozni, illetve nem dzsunka eszközöket vettem a 4G-hez. Gyanítom hogy a DVB-T-t sokkal hamarabb kiütné ha rossz lenne az eszköz, mert frekvenciában közelebb vannak egymáshoz.
Köszi előre is!
-
törölt tag
Sziasztok!
Mytariff csomagban automatikusan van tiltva az emelt díjas telefonszám?
-
Volkov
senior tag
válasz
dptrsk #40766 üzenetére
A cégem nem kéri ki a számla részletezőt, hiába kérem.
Felhívtam Voda-t, de mivel nem én vagyok a számla fizető, ők sem adnak infót.(cégnél még le is lettem szúrva az átirányítás miatt
mondtam, hogy akkor döntsék el mi a fontosabb, a céges policy vagy hogy elérhető legyek
)
Szóval sakk-matt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Programozás topic
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen NAS-t vegyek?
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- További aktív témák...
- Crative Gigaworks S750 7.1 szett+ Sb X-fi titanium karival
- Asus ROG STRIX Z590-F GAMING WIFI Alaplap
- Samsung Xcover 4 STRAPA-Okostelefon, Garanciával, Üzletből
- Samsung Galaxy Xcover 4s 3G/32GB , Androidos Strapatelefon, Üzletből
- AMD Ryzen 9 9950X 16-Core 4.3GHz ( 64M Cache, Up to 5.7 GHz) AM5 Box Processzor! BeszámítOK
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 7500 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest