Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kompakt vízhűtés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Samsung LCD és LED TV-k
- E-book olvasók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
-
-
-
lm83
őstag
-
-
-
-
-
szabonagyur
félisten
Magatol nem kapcsolodik be, ezert is irtam ha nem Te kapcsoltad be egybol jelezni kellett volna. Nem veletlenul jon SMS meg mindig ezekrol, ha a marketing anyag zavar akkor meg kapcsoltasd ki. 20 ev Telenor meg Telekom mellett sosem jott meg reklam magatol.
OTP-be is be kell menni es rendberakatni a dolgot, nem csak bosszankodni rajta. Gond nelkul kiveszik mastol a szamodat.
-
-
-
ripla
addikt
Megnéztem, nincs. Ezen a https://www.telenet.hu/ oldalon szoktam nézni hogy hol, mi elérhető, de ez sem pontos mert néha olyanokat ír, aminek köze nincs a valósághoz.
(#75539) eddie17
Igen, a vidék teljesen el van felejtve, minden szempontból, a legtöbb vidéki helyen 2010 környékén megállt az idő. -
Top cat
addikt
Azért nézd meg nincs e a SIM-re írva valami felhasználhatósági idő.
Itt megpróbálhatod aktiválni, vesztened nincs mit.
-
vpanangin
senior tag
Ahogy értelmezem a honlapról:
Csoportot alapítani 2 Hiper csomagos előfizetéssel lehet, de bevonni be lehet Telenor tarifás vagy Hello Kártyás tagokat is.
-
vpanangin
senior tag
A HVG-s cikkben azonban ez áll:
"A szolgáltató közlése szerint a HiperCsoportba bevonhatók a számlás Telenor XS és S, valamint a feltöltőkártyás Hello Kártyás tarifacsomagok is."
-
-
-
-
-
4Grider
nagyúr
https://www.telenor.hu/roaming/nemzetkozi-hivas
3-as zóna:
Ausztria mobilSzerk.:
A nemzetközi hívások díját az EU csak 2019-től kezdi el szabályozni. Addig még szabad rablás van... -
asdf_
veterán
Nem nyert, a BKV berlet az a vasarlas napjatol a kovetkezo honap n-1. napjaig ervenyes (jo, oke, ugyanaznap hajnali kettoig, de ez az ejszakai buszozokon kivul senkit nem erint), fuggetlenul attol, hogy hany napos a honap. Tehat ha januar 5-en megveszed a berletet, akkor decemberben is ott tartasz, hogy 4-en jar le, es 5-en kell ujat venned.
1.4. A havi bérletek tetszőleges kezdőnappal válthatóak, érvénytartamuk egy hónap, az adott hónap adott napjának (kezdőnapnak) 0 órájától a következő hónapnak a kezdőnappal megegyező napjának 02 órájáig érvényesek. (Például a hónap 10-étől váltott bérlet a következő hónap 10-én 02 óráig érvényes, a február 1-jétől váltott március 1-jén 02 óráig, a március 31-étől váltott május 1-jén 02 óráig érvényes és így tovább).
-
-
-
-
-
8
senior tag
Mytv roamingban az adatodat fogyasztja. A hálón belüli ingyen beszéd roamingban nem érvényes, a perceid terhére megy minden. Ismerek olyat, aki megszívta ezzel, mert az ügyfélszolgálat azt mondta neki, hogy minden megy ugyanúgy mint itthon. Aztán nézett egy nagyot amikor jött az sms a magasforgalmi limitről...
ÁSZF 1/A mellékletben megtalálsz minden infót.
-
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
Ha az érvényességi idő lejárt, az egyenleged elveszik. Az érvényességi időt egyenlegfeltöltéssel tudod meghosszabbítani az érvényességi idő lejárata előtt, illetve a lejárattól számított 30. napig egyszeri feltöltéssel még vissza tudod aktiválni a SIM kártyádat. Ezt követő időszakban már csak új hívószámra szerződhetsz. (Forrás)
-
Skynet258
veterán
Láthatóan összefüggésben van a Blue csomagra váltásoddal, így vélhetően december előtt régi csomagod volt vagy olyan dolgozói, ahol nem számoltak fel extra költséget az ekomfort hiánya miatt. Vagy mondjuk volt egy Mytariff Xs-ed aminél nem tűnt fel az ott fizetendő 300 Ft.
Közben rájöttem, hogy félreolvastam a dátumokat - azért nézd meg a számlákat nem-e volt rajta eddig is mégiscsak. Ritkán felejtenek el levonni...
-
-
-
-
-
-
-
8
senior tag
Balaton part nagyon ratyi... Balatonfüreden közvetlenül a parton, Tagore sétány és környéke, két hétig nap közben szinte egy whatsapp üzenetet sem lehetett elküldeni. Amikor épp volt sávszélesség, akkor is nagyon lassú volt, pár képet 1-2 perc alatt tudtam átnyomni. És minden nap ez volt. Ugyanakkor 100m-rel feljebb (távolabb a parttól) már rendszeresen simán ment 50-60Mbit sebességgel.
-
-
bollokcs80
Korrektor
Nekem az a legnagyobb bajom, hogy kivették az XS kategóriájú előfizetést. De még ez se lenne baj, ha a legkisebbnél nem 300 mega netet kapnék 4490/5490 forintért. (Nekem inkább a net kell mint a beszéd.)
A MyTalk&Chat kártyás csomagban megkapom szinte ugyanazt mint a Blue S-nél és ott 1 GB net van. Miről is beszélünk?!
-
bollokcs80
Korrektor
Engem is kerestek nemrég. Mivel lassan lejár a két éves előfizum (MyTariffXS), ezért mint "régi hűséges ügyfelüket" szerettek volna rádumálni a Blue tartifacsomagra. Mikor kifejtettem a hölgyikének, hogy nem nem jön be a dolog annyira, elejtett egy fél mondatban elejtette, hogy ha lejár a csomagom "úgyis váltani kell".
Elképzelhető, hogy "belekényszerítenek" a mostani csomagok valamelyikébe?! (A MyTariffot tavaly ősszel megszüntették.) Mert ha igen, akkor megyek át kártyásra/Vodához/akárhova.....
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Futás, futópályák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autodesk - Revit
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kompakt vízhűtés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- ZBook Fury 15 G7 15.6" FHD IPS i7-10850H RTX 3000 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam
- Lenovo ThinkPad P1 Gen1,15.6",FHD,i7-8850H,32GB DDR4,1TB SSD,P2000 4GB VGA,WIN10
- RTX 4080 Super (GAINWARD Panther OC)
- Precision 7560 15.6" FHD IPS i7-11850H T1200 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- Dell Latitude 5450 14" FHD IPS Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i7 6700K 32GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Rampage SHIVA Cooler Master 600W
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 512/12GB / Újszerű állapotban / 12 hónap jótállással
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070 Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest