-
PROHARDVER!
Ez a topic a Nikon DSLR-ekkel kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik. Ha új látogató vagy egy dolgot kell betartanod:
Olvasd el az első hsz-t!
Új hozzászólás Aktív témák
-
updog
őstag
válasz
anaqer #48481 üzenetére
Én egyszer megégettem magam (egy Tamron 70-300-zal), fókuszhibásan sózta rám a srác (ráadásul PH!-s...) csak a "kis hibát" elfelejtette említeni, ajánlgatta hogy megadja a Kalocsai számát stb., pár hét levelezés után világossá tettem hogy neki is jobb lesz ha visszaállítjuk a vásárlás előtti állapotot mindkettőnk oldalán... de akkor elhatároztam, hogy épp elég volt a használtakkal való szórakozásból (jó, a Nikon 50-et még pont tőled vettem ezután
), az utánajárás meg az idegeskedés nem érte meg a spórolást.
De a rengeteg Nikon cashback (Tamronnak is volt tavaly) meg Black Friday, meg éves rendszeres kedvezmények miatt állítom hogy 20% (lehet hogy 15%)-on belül vagyok azon a forintban számolt határon, mintha kevés expos, kevés garis használt cuccokból, vagy kétes szürkeáruházakból vadásztam volna össze a felszerelésem, ennek megfelelő kockázattal. Ehelyett minden új, kimaxolt magyar garis.
Én már csak akkor veszek valamit használtan, ha türelmetlen vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
● PH!otósok beszélgetős offolós topikja
A topicba tilos bármilyen, keres, kínál, cserél típusú hirdetést beírni!
- Sigma 12-24mm f/4 DG HSM Art ( Canon ) -Újszerű-
- Eladó Canon RF-S 55 210mm f/5 7.1 IS STM teleobjektív
- Canon EOS 2000D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel, (ÚJ! / 100 / 1100 / 4200 expoval )
- Nikon D3300 + Nikon 18-300mm f/3.5-6.3 G AF-S DX ED VR objektív + tartozékok
- Fujinon XF 16-55mm f/2.8 R WR objektív
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap + Ryzen 7 5800X3D Processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged