-
PROHARDVER!
Ez a topic a Nikon DSLR-ekkel kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik. Ha új látogató vagy egy dolgot kell betartanod:
Olvasd el az első hsz-t!
Új hozzászólás Aktív témák
-
updog
őstag
válasz
anaqer #48481 üzenetére
Én egyszer megégettem magam (egy Tamron 70-300-zal), fókuszhibásan sózta rám a srác (ráadásul PH!-s...) csak a "kis hibát" elfelejtette említeni, ajánlgatta hogy megadja a Kalocsai számát stb., pár hét levelezés után világossá tettem hogy neki is jobb lesz ha visszaállítjuk a vásárlás előtti állapotot mindkettőnk oldalán... de akkor elhatároztam, hogy épp elég volt a használtakkal való szórakozásból (jó, a Nikon 50-et még pont tőled vettem ezután
), az utánajárás meg az idegeskedés nem érte meg a spórolást.
De a rengeteg Nikon cashback (Tamronnak is volt tavaly) meg Black Friday, meg éves rendszeres kedvezmények miatt állítom hogy 20% (lehet hogy 15%)-on belül vagyok azon a forintban számolt határon, mintha kevés expos, kevés garis használt cuccokból, vagy kétes szürkeáruházakból vadásztam volna össze a felszerelésem, ennek megfelelő kockázattal. Ehelyett minden új, kimaxolt magyar garis.
Én már csak akkor veszek valamit használtan, ha türelmetlen vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
● PH!otósok beszélgetős offolós topikja
A topicba tilos bármilyen, keres, kínál, cserél típusú hirdetést beírni!
- Sigma 18-200mm F3.5-6.3 II DC OS Canon objektív
- Eladó Canon RF-S 55 210mm f/5 7.1 IS STM teleobjektív
- Panasonic DC-BGH1 komplett filmes rendszer eladó!
- Canon 600D + Canon AF 50mm f/1.8 II + Tamron AF 70-300mm f/4-5.6 Tele-Macro objektívek + LP-E8 akksi
- Sigma 18-35mm f/1.8 DC HSM Art (Nikon) + Sigma USB dokkoló
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" FHD I HDMI I W10 I Gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged