Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• updog

őstag

LOGOUT blog

válasz anaqer #48481 üzenetére

Én egyszer megégettem magam (egy Tamron 70-300-zal), fókuszhibásan sózta rám a srác (ráadásul PH!-s...) csak a "kis hibát" elfelejtette említeni, ajánlgatta hogy megadja a Kalocsai számát stb., pár hét levelezés után világossá tettem hogy neki is jobb lesz ha visszaállítjuk a vásárlás előtti állapotot mindkettőnk oldalán... de akkor elhatároztam, hogy épp elég volt a használtakkal való szórakozásból (jó, a Nikon 50-et még pont tőled vettem ezután :DDD), az utánajárás meg az idegeskedés nem érte meg a spórolást.

De a rengeteg Nikon cashback (Tamronnak is volt tavaly) meg Black Friday, meg éves rendszeres kedvezmények miatt állítom hogy 20% (lehet hogy 15%)-on belül vagyok azon a forintban számolt határon, mintha kevés expos, kevés garis használt cuccokból, vagy kétes szürkeáruházakból vadásztam volna össze a felszerelésem, ennek megfelelő kockázattal. Ehelyett minden új, kimaxolt magyar garis.

Én már csak akkor veszek valamit használtan, ha türelmetlen vagyok :D

[ Szerkesztve ]

"Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"

Új hozzászólás Aktív témák