Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ez a topic a Nikon DSLR-ekkel kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik. Ha új látogató vagy egy dolgot kell betartanod:
Olvasd el az első hsz-t!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
válasz AuraSync #48244 üzenetére
Senki nem akar beloled profi fotost csinalni. Attol , hogy elolvasol 1-2 konyvet, nem leszel az.
Itt szerintem az emberek tobbsege nem ezzel keresi a penzet, azok nem jarnak ide. Inkabb lelkes hobbistak vagyunk, en igy gondolom. De majd lehet, hogy racafolnak az emberek.
Azt sem hiszem, hogy irigyek vagyunk rad, en egyaltalan nem vagyok az, nem sajnalom a gepet toled, es nem szeretnek dslr-t magamnak. (Marmint van egy, de nam akarok mar masikat.)
Azt viszont komolyan gondolom, ha ugy erzed, ez a gep nem megfelelo, akkor ne tartsd meg. Nem tudod majd sosem orommel hasznalni.Ennek ellenere meg mindig ugy gondolom, (miutan probaltam a D7500-at bemutaton,) hogy szerintem az egyik legjobb DX szenzoros gep, es tutira lehet vele csodalatos kepeket loni, nem a gep fog megakadalyozni benne.
(#48245) bayarena
Igen, igaza van, de a telefonokba most sokkal tobb fejlesztesi penz megy, az emberek cserelgetik 2 evente. Rendes fenykepezogepet meg sokkal kevesen vesznek, azok is sokkal ritkabban, nehez lenne kovetni a telefonok fejlodesi sebesseget...(#48242) OPiiPO
Hat igen... nehez megtalalni a megfelelo kompromisszumot.[ Szerkesztve ]
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
Új hozzászólás Aktív témák
● PH!otósok beszélgetős offolós topikja
A topicba tilos bármilyen, keres, kínál, cserél típusú hirdetést beírni!
- World of Tanks - MMO
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Ukrajnai háború
- Politika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Steam Deck
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest