Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ez a topic a Nikon DSLR-ekkel kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik. Ha új látogató vagy egy dolgot kell betartanod:
Olvasd el az első hsz-t!
Új hozzászólás Aktív témák
-
m3ss
veterán
"Ami problémásabb, hogy bár - mint több helyen is olvasható - a váz fókuszrendszere sem a legkifinomultabb, ezzel az obival elég nagy a fókusz tévesztési arány. Én leggyakrabban az egy fókuszpontos fókuszálást használom, (fókusz->komponál->expo módszerrel), de nem tökéletes fényviszonyok között nekem sokat téveszt. Idővel megtanultam használni, de néha még most is besikeredik olyan ami nem jó. AF fine tune belőve, váz kalibrálva, jó fényviszonyok között tesztábrára f@..a, de éles helyzetekben bizony hibázgat. Ennek ellenére sokat használom."
nem vagyok benne biztos, hogy a vaz miatt...az az objektiv canonon is ilyen, teljesen random fokuszal nem idealis fenyviszonyok mellett. de legalabb huntol is
Új hozzászólás Aktív témák
● PH!otósok beszélgetős offolós topikja
A topicba tilos bármilyen, keres, kínál, cserél típusú hirdetést beírni!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest