Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
válasz
Cybertrone #27692 üzenetére
első dolgom természetesen az északi híd alatt levő pasztát cserélni. Azért kicsit be van száradva
az idő...
-
Cybertrone
veterán
Fasza cucc
sokkal masszívabb mint a képeken! szép
-
Laraxior
titán
-
MPowerPH
félisten
válasz
Cybertrone #27684 üzenetére
Jah, hát főleg, hogy még a 980X-el sem bír el.
Egyébként annak otthoni használatra nem sok értelme van.
Anno volt nálam egy Asus L1N64-SLI WS lap 2db Athlon FX74 -es procival megnézőben. Ez volt az AMD válasza az Intel Quad processzorára. Sajnos nem jött össze, de brutális kombo volt. Ellenben nem lehetett kihasználni, és majdnem eladhatatlan volt, maximum óriási veszteséggel. Én is bagóért hozzájuthattam volna... Ez az SR-2 ugyan ez a szint. Otthoni felhasználásra fölösleges.
Laraxior: Magyar Posta....
-
MPowerPH
félisten
válasz
Laraxior #27682 üzenetére
Na igen, ha nem lenne autó, már EVGA SR-2-vel nyomnám...
Kíváncsi leszek, várom a fejleményeket. Rem gyorsan megjön a lapocska.
Új BIOS-al még nem láttam eredményeket, pedig az lesz a mérvadó. Ahogy ismerlek, tuti kisajtolod belőle a maximumot. Bár ez elvárható is, Wolfodat is kimaxoltad elég szépen anno.
-
Laraxior
titán
válasz
MPowerPH #27680 üzenetére
Mivel nincsen autóm,ezért most jobban el vagyok engedve...azért jön jövőhéten a GTX580 is
aztán utána rámoccanok valami 4 kerekű témára én is.
Szerintem a bclk-nak sem kell feltétlenül 200on mennie,vagy afelett,szorzó annyi van mint égen a csillagBiztos el fog telni pár hét mire megtalálom az ideális,leggyorsabb beállítást ahol a processzor is, a ramok is megfelelően vannak hajtva
Időm mint a tenger#27683: még ma kiderítem hogy merre is jár a lap...itt van-e Debrecenben,vagy még Pereputtyfalván... Ha itt van akkor ellibbenek érte,átpattintom a rendszert,belevágom a mostani 920at..ismerkedés,gyönyörködés.stb
dime27 kollegát kellene megkérdezni,hogy milyen bios van alapon..nem is kérdeztem én -
-
MPowerPH
félisten
válasz
Laraxior #27679 üzenetére
Befizettél egy Gulfira? LOL, erre kíváncsi leszek.
Ejj, én ha követlek csak abban az esetben, ha nem lesz túl költséges a váltás. Bár a mostani autó szervizelés árából tuti kijönne egy Gulfi, és nem aprós áron.
Kíváncsi leszek mit lép a lapban. Így a moddolással sem kell vacakolni, 200-as BCLK-t lazán tud a lap anélkül is. -
Laraxior
titán
-
MPowerPH
félisten
válasz
Laraxior #27675 üzenetére
Szerintem lazán, nem a lap lenne a szűk keresztmetszet.
Már van rá rendes BIOS is, P11-el szépen szalad. Meg talán Gombcomp használta 980X-el a Bloodrage -et, igaz kompival, de nem volt vele nagy probléma. Igaz, akkor még nem volt hivatalos BIOS Gulfira, csak beta, ami nem volt tökéletes. Ha még lejjebb megy a 980X-ek ára, lehet befizetek egyre.
Qru: Igaz is, most hogy mondod. Az elv ugyan az.
-
MPowerPH
félisten
válasz
Cybertrone #27669 üzenetére
Jah, valszeg a saját szenzorból kikövetkezteti. Meg ugye 2.2v LN2-vel is gyilkos lenne.
-
subaruwrc
félisten
válasz
Cybertrone #27669 üzenetére
valószínű látja a saját szenzorát
mondjuk én 2.2v os próbálkozást láttam.
ott szerintem mindegy neki h - vagy + egyszerűen az irrealitás miatt denieol -
subaruwrc
félisten
válasz
Cybertrone #27667 üzenetére
nem az extreme ov-ra gondolok. az azt szabja meg hogy mondjuk disableden 1.7v ig adhatsz cpu feszt. enableden 2.2v ig. de ez egy nem kapcsolható védelem, ami léggel egyszerűen megakadályozza h megkapja a feszt a cpu
-
subaruwrc
félisten
-
MPowerPH
félisten
válasz
subaruwrc #27659 üzenetére
Ezt külön írom, igaz van még szerkesztési időm, de így illik.
Akkor ha gáz lesz, viszem a procit. Most beszéltem Hexaa-val, még nincs semmi hír. Mondtam neki, ha nem találják bent a hibát, akkor megoldom, hogy látványosabb legyen.
Erről a 2V-s dologról jutott eszembe. Anno mikor Rampage Extreme +E8600 kombom volt, még mikor megvettem rá pár hétre hülye fejjel egyik bios frissítés után kapásból betöltöttem az egyik elmentett OC-s profilt, de nem ellenőriztem le a feszeket.(nagy felelőtlenség volt, azóta kétszer átnézem.) Elindult, majd lekapcsolt, aztán BIOS recoveryt csinált, majd bejött a BIOS. Akkor nézem, hogy a proci fesz 2.21v -re van belőve, ha jól emléxem. Kivert a hideg víz, hogy most tettem tönkre a procit, ami ES, így nem garis. De semmi baj nem adódott belőle, még csak nem is degradált. Előfordulhat, hogy bekapcsol ilyenkor valamiféle védelem a lapon? Mert ugye normál esetben ez hazavágta volna, úgy ahogy van.
-
MPowerPH
félisten
válasz
AirBooms #27661 üzenetére
Ez nem csak egy szakmai fórum, hanem egy jó közösség. Én legalábbis így látom, ennyi belefér. Ha mindig csak szakmai oldalról szólna, nem is lennénk közösség. Komolynak tűnik, de szerintem az idő megoldja. Szurkolok Neked, hogy újra egyenesbe rázódjatok. Egy baba nagyon komoly dolog, ez már nem csak a kettőtökre tartozik, rá is tekintettel kell lenni.
Átérzem a gondodat, én 1 éve voltam 2 hónapot külön a barátnőmmel, a saját hibámból. Igaz nálunk még tervben sincs a baba, meg a közös lakás, de 7 év után nagyon rossz volt. Kitartás. -
AirBooms
addikt
válasz
subaruwrc #27659 üzenetére
Igen, most beleszarok mindenbe. A parom öthonapos terhesen kirakott. Az autot is rajtam követeli, most eppen videken tengödöm. Azert a gepemet remelem egyben visszakapom. Az egesz mint egy villamcsapás, előzö este en voltam a vilag legjobb pasija, s milyen jo, ilyen boldogan varjuk a babat. Masnap meg kaptam öt percet a pakolasra, a kulcsot is elvette. A kutyam azota sem eszik, ö meg anyamat hivogatja, milyen ujabb követelései vannak.
Bocs ezert a sok barom offért. Ki is lehet töröltetni. -
MPowerPH
félisten
válasz
subaruwrc #27642 üzenetére
Egyébként Rád gondoltam
, de amint látom jönnek a felajánlások. Kösz AirBooms.
Kár lenne azért a lapért.
Ezek az asszonyok igen szeszélyes természetűek.
Azért remélem nem lesz baj, PH-s kollega intézi a nagykerrel.Akkor osszátok meg vele, hogy lehet kinyírni egy procit biztonságosan úgy hogy más nem károsodik?
Sokkoló rendben van, de abból nem sok van itthon.
ó
-
katt777
félisten
válasz
Cybertrone #27650 üzenetére
Hát, én nem mondtam, hogy nem lehet beszélni róla.
Inkább, mint a hüvelygombáról.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Antianyag nélkül nem lenne anyag sem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Csevegésre használjátok a friss, ropogós OFFtopicot!
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Apple asztali gépek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Intel Core i9-10900KF 10-Core 3.7GHz LGA1200 (20M Cache, up to 5.30 GHz) Processzor
- AMD Ryzen 7 5800X3D AM4 processzor (garanciális: Alza, 2025.11.11-ig)
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- ÚJ Intel Core i5 14600KF BOX 14/20mag 20+24mb 125W GARANCIA
- AMD I Phenom I Athlon I A10 I FX I Ryzen I FM2 - AM4-ig 2.000ft-tól
- HP szerverek áron alul
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest