- Fujifilm X
- Brutálisan ütős játékélményt mutatott be a 8K Association
- OLED monitor topic
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- SSD kibeszélő
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Melyik tápegységet vegyem?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
DroneZ^
őstag
Van egy Dell E228WFP monitorom. Kihasználatlanság miatt eladtam. (apámtol megkaptam a HP LP5475W-t) Nálunk, mikor megnézte, kipróbálta saját notijával, semmi gond nem volt. A vevőnél a monitor most azt csinálja hogy elmegy a kép. A power led világitva marad de fekete a képernyő. Amint bekapcsolja, pár másodpercen belül elmegy a kép.
Ötlet?
A vevő nagyon ideges, bunkó módon közölte velem h én csak átb*szni akarom, meg ezzel az életét teszem tönkre h kirángattam 1 hibás monitorért. Mondtam neki h visszafizetem az árát, mire csak annyit birt válaszolni, hogy nehogy átmerjem verni ne nézzem kompett idiótának. Egy nevenincs ujoncrol van szó... Ő tudja az elérhetőségem, cimem mindent, én rola semmit, de még Ő fenyeget.
Szerintetek mi lehet a hibája? Ha visszakapom meg kéne javittatnom
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyári ergonomikus monitor karral 31,5" 4K UHD HDR10 monitor 32UN880-B
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GS85Q-B Gamer IPS Monitor! 2560x1440 / 200Hz / 1ms / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkVision L24i-10 24 FHD 60Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- FÓLIÁS! LG UltraFine 32UN88A-W Ergo IPS Monitor! 3840x2160
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi G34WQi 34 UWQHD 180Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest